Αυτο φοβαμαι ..τα φαρμακα...ουτε depon δεν πινω και δεν θελω να σκεφτομαι την δεα του φαρμακου.Καποια στιγμη ειχα παρει μια γραμμη βοηθειας ψυχολογκη υποστιριξη τοτε που ημουν πολυ χαλια(την περιοδο που πεθανε το κουνελακι μου) και δεν μπορω να πω οι με βοηθησαν.
Μου προτειναν να μιλησω σε καποιον ψυχολογο.Τα παιδια ηταν κοινωνικοι λειτουργοι(αυτο εχω σπουδασει και εγω παρεπιπτοντως) και μου ειπαν οτι καλο θα ηταν να παρω μια γνωμη ενος ψυχολογου για να με ηρεμησει.Δεν το εκανα αν και οι γονεις μου με πιεζαν να παω ελεγα μονη μου θα τα καταφερω.Οντως μετα απο λιγο καιρο εφοσον καθε μερα ειχα κρισεις πανικου ξυπναω ενα πρωι και λεω να πανε ολα στα κομματια δεν θα πεθανω και ετσι πηρα τα πανω μου και ξεχασα τις κρισεις πανικου ξεχασα τα παντα.Ελα ομως που πριν δυο εβδομαδες που αρωστησα με την γαστρεντεριτιδα ηρθαν ξανα τα πανω κατω και αρχισε ο φοβος μου οτι κατι εχω και θα πεθανω και οτι δεν θα βρω ποτε το τι εχω και εκει αρχιζω να τρελαινομαι.
Σημερα επειδη αναρρωνω και ειμαι καλυτερα ειναι και η ψυχολογια μου ανεβασμενη.Αλλα παντα στο πισω μερος του μυαλου μου λεω οτι κατι εχω.Σημερα ας πουμε ζαλιζομαι πολυ και με ποναει ο αυχενας μου.Εχω κρυωσει απο το κλιματιστικο και φοβαμαι μην εχω κατι.Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως ειναι απο τον ευθιασμο που εχω στον αυχενα(πριν δυο εβδομαδες εμαθα οτι εχω ευθιασμο).
Και μου μπαινουν τα διαολια μου και σκεφτομαι να κανω μαγνητικη μηπως εχω κατι αλλο κακο γτ εγω εκανα μονο ακτινογραφια στον αυχενα.
Εχω φοβηθει πολυ γτ σημερα εχω και λιγο πονοκεφαλο εκτος απο ζαλαδα.Και με το που τα σκεφτομαι ολα αυτα ανεβαζω παλμους για το τιποτα.Προσπαθω να ηρεμω,σημερα ειμαι πολυ καλυτερα σε συγκριση με τις αλλες μερες που περασαν.