θα σου απαντησω μονο σε σχεση με τις ανησυχιες σου, γιατι κατα τα αλλα, το οτι γνωρισες εναν ανθρωπο που ενοιωσες καλα μαζι του και περασες ομορφα, ειναι πολυ καλο.Quote:
Originally posted by kgana
..........
Επίσης δε θέλει να κάνουμε ακόμη σχέση δε ξέρω γιατί απλά μου λέει οτι δε χρειάζεται να ονομάσουμε αυτό που έχουμε.
.......
του\'πα πριν 3 μέρες να με πάρει τηλ μετά απο μια βδομάδα για να ηρεμίσω λιγο. Το δέχτηκε κ συμφώνησε γιατί λέει είναι για το καλό μου. ......
Επίσης δεν ξέρω αν με θέλει πραγματικά ή αν με θέλει μόνο για το κρεββάτι...
...
Θέλω πολύ τη γνώμη κάποιου...Είμαι πολύ μπερδεμένη..
εμενα αυτες οι φρασεις του που μας ανεφερες δεν μου αρεσαν...
τι θα πει \"δεν θελω να κανουμε ακομα σχεση, ας μην ονομασουμε αυτο που εχουμε\"??????
ειναι μονο μια γελοια υπεκφυγη πολλων που δεν θελουν πολλα πολλα , παρα μονο επιφανειακες γνωριμιες....δεν λεω την εκφραση σου \"μονο για το κρεβατι\" αλλα λεω επιφανειακες γνωριμιες, που σημαινει συντομες, ερωτικες και κατα πασα πιθανοτητα , πολλες...
τι να μην ονομασετε? δεν του ειπες οτι ειστε παντρεμενοι! καθε γνωριμια , και η πιο συντομη, εφοσον συνεχιζεται, ΕΙΝΑΙ μια σχεση! μπορει να ειναι σχεση απο αποσταση , μπορει και οχι, μπορει να ειναι συχνες οι επαφες η και οχι, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!το να δινει καποιος αυτη την απαντηση, για μενα μονο προσπαθεια για να κρατησει αποστασεις μου κανει...
το ιδιο ισχυει και για την συμφωνη γνωμη του στο να σε αφησει ησυχη \"για το καλο σου\"
ασε μας ρε φιλαρακο που σκεφτηκες το καλο της κοπελας ξαφνικα και αποφασισες να δωσεις την πολιτισμενη απαντηση.
αν ηθελε το καλο σου κοριτσι μου, και μιας και εισαι τοσο μικρη και χωρις αλλες εμπειριες ακομα, θα φροντιζε να καταλαβει τι θες ΕΣΥ απο τον ιδιο η απο μια σχεση, και θα προχωρουσε μονο αν ηθελε το ιδιο...και δεν θα σε \"αφηνε ησυχη για το καλο σου\", θα ηταν συνεχεια διπλα σου μεχρι να σιγουρευτει οτι εχεις ηρεμησει και εχουν εξαφανιστει οι αναιτιες ανησυχιες σου.
και γενικα σε αυτες τις σχεσεις κανεις δεν θελει το καλο του αλλου (χωρις να σημαινει οτι θελει το κακο του, αλλα παντως δεν τον εχει σε προτεραιοτητα)..
το δικο του καλο θελει και τις δικες του επιθυμιες να ικανοποιησει.
για να μπω στην θεση σου τωρα, σε σχεση με το \"κρεβατι\", εχω να σου πω οτι μακαρι να σε θελει για το κρεβατι, με την εννοια, μακαρι να σε θελει συνεχως και για πολυ για το κρεβατι.
ειναι οτι πιο υγειες και σου ευχομαι να σου συμβει.
το ασχημο θα ειναι να μη σε θελει πια για το κρεβατι ενω τον θελεις εσυ, και να ηθελε μονο αυτο που εγινε μεχρι τωρα, αντε και να ξαναβρεθειτε αραια και που οταν τον βολεψει...
με βλεπεις λιγο δυσοιωνη, αλλα πραγματικα δεν μου αρεσαν καθολου τα αθλια κλισεδακια που σου απαντησε στις ανησυχιες σου....
περα απο ολα αυτα, εσυ δεν εκανες τιποτε κακο και τιποτε λαθος...
θα ηταν λαθος αν πιεζοσουν και το εκανες παρα την θεληση σου.
ησουν καθαρη απεναντι του και απεναντι στον εαυτο σου και ναι, ισως να υπαρξει κοστος...
σου ευχομαι να εξελιχθει οπως επιθυμεις.