Συμφωνω απολυτα
Printable View
Σε ευχαριστώ Γιώργο πολύ.
Συμφωνω μ'αυτο και δελφινακι λαθη κανουμε ολοι!!!!!! Εγω ξερεις ποσα λαθη εχω κανει ουυυ το θεμα ειναι πως φερθηκες σε αυτες, αν φερθηκες καλα και αυτες σε πουλησαν τοτε αυτες εχουν το προβλημα οχι εσυ!!!!!! Αυτες σε πουλησαν αρα αυτες εχουν το προβλημα οχι εσυ επαναλαμβανω, σημασια εχει πως φερθηκαν σε σενα και πως τους φερθηκες, τωρα για ενα λαθος να σε αφησουν; Εκτος και αν φοβηθηκαν μην τους παρεις το γκομενο αν ειχαν, τοτε παω πασο!!!!!! Αλλα και παλι, εχει περασει αυτο, παει εγινε, ξεχασε το σου καταστρεφει τη ζωη δεν το βλεπεις; Κανενας δεν θα σε θελει αν λες ολο για τον γκομενο της φιλης σου που εκλεψες πριν 20 χρονια σου 'χει γινει εμμονη με το γιατρο σου το εχεις συζητησει; Τι σου λεει; Γι'αυτο πιστευεις οτι εισαι χαζη, γιατι εχεις εμμονες και σκεφτεσαι ολο αυτες ενω ολοι οι αλλοι ανθρωποι εκτος απο μενα λολ γιατι κι εγω εχω εμμονες κανουν σκεψεις ολη τη μερα εξυπνες. Ξεκολλα!!!!!
Δεν ξερω τη εγινε σε αυτη την ιστορια.προφανως δεν ειμουν τοτες στο φορουν για να ξερω.εγω απανταω με βαση αυτα που λεει.δεν ειναι και οτι καλυτερο αν τα εφτιαξε με το γκομενο της φιλης της.δεν ειναι λαθος??απο κει και περα φυσικα οπως ειπα δεν γνωριζω λεπτομεριες για το θεμα.
Αλλα οπως το λεει φενετε οτι εκανε ενα λαθος το οποιο το αναγνωριζη και φενετε μετανιωμενη.
Δελφινακι το θεμα ειναι η ποιοτητα του ανθρωπου και εσυ εχεις πολλη. Επειδη εκανες ενα λαθος πριν 20 χρονια δεν σημαινει οτι δεν εχεις ποιοτητα, κατι που σπανιζει κιολας. Εδω εκανες ενα λαθος πριν 20 χρονια και το σκεφτεσαι ακομα. Αλλοι κανουν χειροτερα και δεν τους πειραζει καθολου. Το θεμα ειναι οτι αυτες η σε ζηλευανε οπως ειπες και ψαχναν ευκαιρια, η απλα φοβηθηκαν μην τους παρεις τον γκομενο, δεν σημαινει οτι ειχαν κατι μαζι σου ομως. Αυτα, φιλικα.
https://www.e-psychology.gr/forum/th...B5%CE%B9%CE%B1
Να εδώ είναι η ιστορία ολόκληρη.
Ευχαριστώ black_abber είσαι αστέρι! Δεν ξέρω αν έπαθα την ψύχωση από αυτήν την υπόθεση ή την έπαθα από πριν γιατί δεν πέρασα και λίγα και δεν ξέρω αν θα παντρευτώ τελικά.
και η συντομη περιληψη της ιστοριας εδω
https://www.e-psychology.gr/forum/th...l=1#post628480
δεν το γνωριζω ποτε την επαθες τη ψυχωση καλυτερα να τα συζητησεις αυτα με καποιο ψυχολογο ή ψυχίατρο αλλά ξεπερασε πια το κολλημα αυτο. Τοσο καιρο εδω μεσα ανακυκλωνεσαι στα ιδια και τα ιδια
Αχαχαχαχαχαχαχαχα ρε δελφινι γελασα με την ψυχη μου μα καλα για αυτη την φιλη ανησυχεις; Δεν πειραζει, της εκλεψες τον εναν, ειχε αλλους 10 να κανει τη δουλεια της!!!!!!!! Μα βρε δελφινι ειμαστε σοβαροι καθεσαι και σκας για μια που παιζει τους ανθρωπους στα δαχτυλα της και νομιζεις οτι εισαι αμαρτωλη; Γινε κι εσυ κακια να δεις για ποτε θα παντρευτεις, τσαγανο θελει, δεν θελει εξαγνισμο!!!
Μωρέ δεν με νοιάζουνε αυτά.... η ψύχωση που μου δημιουργήθηκε με νοιάζει. Που λέτε αυτό το σούργελο μου δημιούργησε την ψύχωση......τόσο καλά και αυτή ζει και βασιλεύει.
Δελφινι ειναι στα γονιδια μας να παθουμε την ψυχωση και κατι μας την πυροδοτει. Αυτη σου την πυροδοτησε γιατι υπεφερες, ομως αν δεν ηταν αυτη θα ηταν κατι αλλο, ειναι και πως αντιλαμβανομαστε εμεις τα πραγματα απο οτι ειδα σε ενα βιντεο. Οποτε αργα η γρηγορα θα το παθαινες!
Βρε δελφινι, μην νοοωθεις τόσες τυψεις. Δες το λογικά δηλαδη, φόνο έκανες; όχι! Και επειδη το βλέπεις και εκκλησιαστικά ας πουμε το θέμα, ο χριστος την μαρία μαγδαλινη είχε δίπλα του... επίσης και μικρή ήσουν αρα λιγοτερο μυαλο οπως όλοι μας και ο αλλος δεν ηταν ανηλικος και τον παρέσυρες ουτε τον βίασες. Βαλτα κάτω. Γίνονται πράγματα που δε θεωρουνται αμαρτία απο την εκκλησία αλλά είναι εγκληματικά. Οκ, εκανες κατι γι το οποιο δεν εισαι περιφανη και το μετανοιωσες. Φτανει,μέχρι εκει. Απο κει και πέρα μην το αφηνεις αυτο το πράγμα να σε προσδιορίζει. Ήταν πολύ μικρο και εντελώς ανθρωπινο αυτο που εγινε. Σταματα να είσαι αυτη που εκλεψε τον γκόμενο της φιλης της και γινε κάτι άλλο, κατι για το οποιο θα θαυμαζεις τον εαυτό σου και θα εισαι περιφανη.