Ααααχαχαχαχα
Δεν ειναι τιποτα αν σου ειπε για μια βδομαδα!! Θα περασει!!
Printable View
Να πάω σε γιατρο για το βουητό, όχι, λίγες φορές απ' τα 15 πες ως τα 22-23 το άκουσα κι εγώ αυτό μάλλον και μετά έφευγε μοναχό του, τα τελευταία χρόνια δεν έχω τίποτα :-) και άφου πήγες και Ωρλ τώρα, ένα παραπάνω, ξέρει.
Το εύχομαι γτ αν και πήγα σε γιατρό στο ίντερνετ που διάβαζα έλεγε διάφορα και οσο σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να μου μείνει το βουητο μόνιμο με πιάνει κρίση πανικού
Εσένα όταν σου τυχαινε και παλιά πως ακριβώς ακουγόταν και πόσες μέρες κρατούσε ?
Παιδια δεν ξερω,εχω ενα πολυ κακο προαισθημα οτι θα μου μεινουν για παντα και με σκωτωνει η ιδεα,απο χθες οτι ηχο και να ακουσω απο το περιβαλλον μου νομιζω οτι πηγαζει απο τα αυτια μου,πραγματικα ποτε δεν εχω φοβηθει ετσι στη ζωη μου :/
Να φανταστείς οι γονείς,η αδερφή προσπαθούν να με καθησυχασουν ότι θα περάσει, μάλιστα προσπαθώ να ψαρεύω και φίλους μου να δω αν έχουν περάσει κάτι παρόμοιο και κου λένε αρκετοί πως ναι και πέρασε μόνο του, μακάρι να μην είχα διαβάσει ποτέ στο ίντερνετ για τις εμβοές.
στα 7-8 χρόνια ζήτημα να το 'χα πάθει 10 φορές, από 1' - 1,5' τη φορά.
εύχομαι να 'ναι και για σένα κάτι παροδικό
καλή δύναμη
Σε ευχαριστώ φίλε μου,κι εγώ το εύχομαι αν και έχω κακό προαισθημα και όταν εγώ έχω κακό προαισθημα πάντα πέφτω μέσα.