Αυτή η κοινωνία μας αρρωσταίνει!
Ή μάλλον όχι, σωστότερη διατύπωση είναι ότι νοσεί βαθιά, η ίδια.
Θα τολμήσω να πω ότι εμείς εδώ μέσα είμαστε οι πιο υγιείς από τους άλλους, αλλά ίσως περισσότερο "ευαίσθητοι", γι' αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει! Φίλε Γιώργο, έκανα κάποτε το λάθος -σαν παιδί κι εγώ- να διαβάζω αυτά τα ηλίθια πορνοπεριοδικά, με το μέγεθος, τη διάρκεια και τέτοιες μαλακίες.... Τώρα που τα έχω παρατήσει καιρό, αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Μόνο ιδεοληψίες βάζουν στο νου των ανθρώπων όλα αυτά, όπως και στις γυναίκες αντίστοιχα.... Γιατί; Για να πλουτίζουν βεβαίως, βεβαίως!! Ιδίως τώρα με τις πλαστικές, εκεί να δεις τι γίνεται! Ολόκληρο εμπόριο έχει στηθεί εις βάρος του ανθρώπινου είδους, του πόνου και της ανάγκης του για έρωτα.... Πιο κατασυκοφαντημένος από τον έρωτα δεν υπάρχει!!! Τον βρωμίσανε, τον εξευτελίσανε και τον καταβιβάσανε σε "λίστα επιδόσεων"....
Δεν υπάρχει "συνταγή" για την πρώτη βραδιά, για τις πόσες φορές και πώς! Διότι, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κι όσοι/σες περιμένουν τα στερεότυπα των περιοδικών, απλούστατα, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου! Μακριά λοιπόν!
Ένας φίλος μου σύστησε ένα βιβλίο που μιλάει για το πώς να πλησιάσουν οι άντρες τις γυναίκες. Είναι από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό, που θέτει το ζήτημα ρεαλιστικά, χωρίς απομνημόνευση ατακών και λοιπών ηλιθιοτήτων που δεν οδηγούν πουθενά...
Είναι audiobook, αυτό:
https://www.audible.com/pd/Self-Deve...ook/B00C6NBC42