Έκανα χειρουργείο πριν 6 χρόνια και χαίρω ακρας υγείας σωματικής τουλάχιστον. Δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται να κάνω :) Ευχαριστώ πάντως!
Printable View
Έκανα χειρουργείο πριν 6 χρόνια και χαίρω ακρας υγείας σωματικής τουλάχιστον. Δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται να κάνω :) Ευχαριστώ πάντως!
στο ωνασειο η στο μητερα?ποιος σε χειρουργησε/??
εισαι μαχητρια και εσυ
Είχα δίπτυχη αορτική βαλβίδα εκ γενετής και δημιουργούσε ανεπάρκεια. Έφτασε να δημιουργήσει και ανεύρισμα στην αορτή. Ήμουν έτοιμη να "φύγω". Έκανα άμεσα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς με πολύ καλή καρδιοχειρουργική ομάδα και το ξεπέρασα. Κάνανε και καλή τομή και δεν ντρέπομαι μη φανεί. Ναι αθλούμαι, μπορώ να κάνω τα πάντα, μόνο πολλά βάρη δεν πρέπει να σηκώνω, αλλά ως γυναίκα δεν θα το έκανα ούτως η άλλως.
Στο Ερρίκος Ντυνάν το είχα κάνει, δεν ξέρω, επιτρέπεται να πω όνομα γιατρού; μη φάω επίπληξη ακόμα δεν μπήκα εδώ!!!
μπραβο μαχητρια απο εσας πρεπει να περνουμε κουραγιο αντι να σας δινουμε εμεις οι κλασομεντες.περαστικα να ειναι.σε μας της λειπει η δεξια κοιλια αυτη που στελνει το αιμα στα πνευμονια γα να το καθαρισουν απο το διοξειδιο του ανθρακα με αποτελεσμα να γινετε μπλε.εφυγε και ηρθε 5 φορες και εχουμε μελλον ακομα.παντος φαινεται πολυ καλα χαρη σε μενα ζει καθε 3 ωρες φαρμακακια σκονακια.
Φοβερό μωρό η Παναγιώτα πάντως να είναι καλά το κορίτσι
Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ξέρω πολλές περιπτώσεις πάντως με μωρά που είχαν καρδιολογικά προβλήματα και είχαν πολύ καλή πορεία. Στεναχωρήθηκα τώρα :( έχω γίνει πολύ ευαίσθητη από τότε με θέματα καρδιάς όταν ακούω να έχουν νέα άτομα και ιδίως μωράκια.
μην στεναχοριεσαι ενα χειρουργειο ακομα εχουμε και μετα θα ειναι μια χαρα την εχει αναλαβει ο καλαγκος ατος ο αγγελος.τα κοριτσια μην τα φοβαστε ειμαστε επταψυχες.και εμας εκ γενετης το ειχε τραβηξε τα πανδυνα αλλα ειναι εδω τωρα σπιτι επιτελους μαζι μας και δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο !!:)
Εγώ είμαι άγαλμα από μόνη μου :P
αχαχαχα, εντάξει πλάκα κάνω. Όπως λέει χαριτολογώντας η ψυχολόγος μου, είμαι ένα χαμηλής αυτοπεποίθησης ψώνιο