-
Σύμφωνα απόλυτα με όσα λες!! Οι απόψεις σου συμπίπτουν με τις σκέψεις μου! Ναι θέλω να τον βοηθήσω και να τον ξεμπλοκαρω αλλά δεν ξέρω τον τρόπο! Η άρνηση του σε συνδυασμό με τα αισθήματα που τρέφω για εκείνον μου βγάζουν μόνο επιθετικοτητα και νεύρα!
Έχεις να μου προτείνεις κάποιο τρόπο πως θα μπορούσα να συμπεριφερώ;; οι απόψεις σου μου φανερώνουν άνθρωπο ώριμο και πολύ ψαγμένο οπότε η συμβουλή σου θα μου είναι κάτι που απο πολύτιμη!
όσο για τον εαυτό μου αυτόν τον έχω ήδη χάσει απο καιρό...! Έχω επικεντρωθεί σε εκείνον και στο πως θα μπορούσα να τον βοηθήσω.
-
Κοίτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις μήπως αλλάξει κάτι μέσα του, ή απελπιστεί και νιώσει την ανάγκη να πάει κάπου να βοηθηθεί. Να σταθείς δίπλα του με αγάπη και κατανόηση. Βέβαια αυτό θα έχει κόστος για σένα γιατί θα καταπιέζεις τα αισθήματά σου και τον πόθο σου για εκείνον. Είδες τι γίνεται; Όταν ο ένας αρνείται να πάρει βοήθεια ειδικού, δεν βασανίζεται μόνο εκείνος, αλλά δίπλα του βασανίζονται και άλλοι.
Λες πως έχεις χάσει τον εαυτό σου, αλλά εγώ βλέπω πως σκέφτεσαι λογικά και όχι σαν κάποιον άνθρωπο χαμένο που να ζει σε μια άλλη πραγματικότητα. Δείχνεις να έχεις ακόμα δύναμη μέσα σου, προσπάθησε να μην την χάσεις. Είναι δύσκολο αυτό που περνάς. Εσύ κάνεις ψυχοθεραπεία;
-
Όντως έχω δύναμη μέσα μου γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω πολύ και με όλες τις έννοιες:ανθρώπινα, φιλικά ερωτικά κλπ κλπ!! αν δεν τον αγαπαγα θα είχα ήδη φύγει! Απλά ο παλιοχαρακτηρας μου δεν με αφήνει να σκεφτώ λογικά! Οπότε, ξέρεις, δεν βασανίζει μόνο εκείνος εμένα αλλά κι εγώ εκείνον. Το παράπονο που μου εκφράζει συχνά πυκνά είναι ότι τον έβλεπα μόνο ερωτικά και σαν αντικείμενο για σεξ και ότι με ενδιέφερε μόνο το να του δίνω χρήματα ενώ συναισθηματικά δεν του έδωσα ποτέ τίποτα!
Ψυχοθεραπεία είχα κάνει παλαιότερα για κάνα χρόνο αλλά δεν είχα δει καμία βελτίωση. Τον τελευταίο καιρό επειδή περνάω όλο αυτό το πράγμα έχω αρχίσει να το ξανασκεφτομαι να πάω σε κάποιον ειδικό αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικος!!
-
Το παράπονο του ότι τον έβλεπες σαν αντικείμενο του σεξ και όχι ερωτικά, δείχνει πως τρέφει αισθήματα κι αυτός. Προσπαθεί να πάει κόντρα στον εαυτό του και στα θέλω του. Την ψυχοθεραπεία στην πρότεινα διότι όταν ο άνθρωπος που είσαι δίπλα του και προσπαθείς να βοηθήσεις δεν είναι δεκτικός στο να πάει εκείνος, πρέπει να πας εσύ για να το αντέξεις όλο αυτό και να μπορέσεις να σταθείς όρθιος να μπορείς και να βοηθήσεις και εκείνον και τον εαυτό σου.
-
Την λέξη "ερωτικά"δεν την είπε!! Δεν θα μπορούσε την πει άλλωστε αφού είναι... "στρέιτ"!! Θα ήταν κόντρα στον "ανδρισμό"του!! Συναισθηματικά ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε! Ίσως βέβαια να υπονοουσε την λέξη ερωτικά!! Δεν φαντάζεσαι τι έχει πει και που έχει ορκιστεί για να ξορκισει το ότι είναι gay!! Τα λέει, ορκίζεται και μετά τα ψιλό αναιρεί!! Όταν καταλάβει ότι τα αναίρεσε γκαααπ αμέσως επανέρχεται στην πραγματικότητα και ξανακλειδωνει!!
Περνάει ο καιρός και φοβάμαι μην τον κουράσω με την απαίσια συμπεριφορά μου και ξενερώσει. Είμαι πολύ κουραστικός και υπερβολικός απέναντι του. Μάλλον πρέπει να επισκεφτώ ειδικό όπως πρότεινες πρώτα για μένα αλλά και για να μου πει πως θα πρέπει να συμπεριφερώ μήπως και τον βοηθήσω να ξεκλειδώσει πριν να είναι αργά!
-
Όταν λες για απαίσια συμπεριφορά τί εννοείς; μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; και πώς γίνεται να αγαπάς έναν άνθρωπο και να του φαίρεσαι απαίσια; άμυνα;
-
Όχι απλά απαίσια συμπεριφορά αλλά κάτι πολύ παραπάνω!!! Του έχω πει πολλά και άσχημα λόγια!! Ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτομαι αλλά πέτρα που έριξα δεν γυρίζει πίσω!! Από την αρχή του έχω πει πολλα όπως πληρωμένη αρσενική *****, εκμεταλλευτή, τον έχω απειλήσει ότι θα μάθουν όλοι ποιος είναι και πάρα πολλά άλλα που ντρέπομαι να τα ξανά ξεστομίσω!! Πάντα τα αντιμετωπιζε με ηρεμία και μου ζήταγε να ηρεμήσω και να απολαυσω αυτό που είχαμε! Εγώ όμως απτόητος μέχρι και σήμερα! Σου λέω ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά δυστυχώς τα είπα και τα έκανα και εξακολουθώ να τα κάνω ! Γι'αυτο σου λέω ότι σε μεγάλο βαθμό εγώ φταιω που κλείστηκε στο καβούκι του ακόμα περισσότερο! Όπως πάρα πολύ σωστά είπες αυτή είναι η άμυνα μου! Αυτό έχω μάθει λανθασμένα-να κάνω! Έτσι εκφράζω επίσης λανθασμένα την αγάπη μου! Εγώ λοιπόν είμαι αυτός που σωστά ειπες χρειάζομαι βοήθεια για να μπορέσω να βοηθήσω και αυτόν!
-
Τί να σου πω βρε παιδί μου. Πολύ άρρωστη κατάσταση. Ο τύπος δεν φοβάται μόνο τον εαυτό του και το ομοφυλοφιλικό είναι του, φοβάται κι εσένα. Έχεις φτάσει να τον εκβιάζεις! Αν θες να τον βοηθήσεις, σε πρώτη φάση κόψε τους εκβιασμούς και την κακή συμπεριφορά και κάνε τον να σε εμπιστευτεί.
-
Πραγματικά ντρέπομαι πολύ αλλά θα ήμουν πολύ ψεύτικος εαν δεν τα έλεγα αυτά που του έχω κάνει! Γι'αυτο άλλωστε έγραψα σε αυτό το forum. Έγραψα το πρόβλημα μου κυρίως για να βοηθηθω εγώ και μετά να μπορέσω να βοηθήσω και αυτόν! Στο είπα από την αρχή ότι έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την "σχέση"! Πραγματικά απορώ πως ακόμα με θέλει στην ζωή του και μάλιστα τόσο πολύ!! Και πως μπορεί να είναι τόσο εξαρτημένος απο εμένα ακόμα!! Μου το λέει συνέχεια ότι δεν θέλει να με χάσει(απο... φίλο) ότι περνάει καλά μαζί μου παρόλη την παραξενιά μου και συνεχώς παραπονιέται ότι η συμπεριφορά μου φταίει για την δική του αλλαγή) χωρίς να αναφέρεται στο σεξ )η συμπεριφορά μου επίσης του δείχνει οτι δεν τον θέλω και ότι τον έχω γραμμένο. Οτι τον κάνω παρέα γιατί σκέφτομαι μόνο το σεξ και σαν άνθρωπος και σαν ψυχή μου είναι αδιάφορος! Δεν ξέρω πραγματικά εάν μπορώ να αντιστρέψω τα πράγματα αλλά τουλάχιστον θέλω να βρω τον σωστό τρόπο για να προσπαθήσω!
-
Είμαι η τελευταία που θα σε κρίνει για την συμπεριφορά σου. Οι άνθρωποι κάποιες φορές όταν πληγωνόμαστε είμαστε σαν το αγρίμι το πληγωμένο που τραυματίζει ότι βρεθεί μπροστά του. Έχω φτάσει σε σημείο να χτυπήσω άνθρωπο που αγαπούσα πολύ επειδή ένιωσα απειλή πως θα με αφήσει
-
Έτσι ένιωσα κι εγώ. Πληγώθηκε ο εγωισμός μου όταν μου έκοψε το σεξουαλικό κομμάτι. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την εσωτερική μάχη που δίνει ώστε να τον βοηθήσω. Το έλαβα σαν απόρριψη κι αυτό με τσάκισε. Βέβαια η συμπεριφορά μου ήταν από την αρχή περίεργη γιατί και πάλι δεν μπορούσα να διακρίνω το πόσο μπερδεμένος είναι και πόσο τον βασανίζει η καταπιεσμενη του φύση!! Εγώ έβλεπα αυτό που ήθελα να δω: ότι με απορρίπτει και ότι με εκμεταλλευεται!! Δεν ξέρω γιατί αλλά μέχρι να σταματήσει το σεξ μαζί μου πίστευα ότι ήταν απλά ενας στρέιτ που πειραματιζοταν. Απο κει και πέρα άρχισα να καταλαβαίνω τι πραγματικά συμβαίνει κι αυτό με πορωσε πιο πολύ και εχασα εντελώς τον έλεγχο!! Έφτασα κι εγώ στο σημείο να τον χαστουκίσω! Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πισω πιστεύω πως θα το χειριζομουν εντελώς διαφορετικά και ισως να μπορούσα να τον βοηθήσω! Ακόμα και τώρα που μιλάμε συνεχίζω να κάνω τα ίδια!! Έχω εξαφανιστεί εδώ κι 2 μέρες και έχω και το τηλέφωνο κλειστό!! Έχω εξαφανιστεί στο παρελθόν και.. 1 μηνα!! Αυτή είναι η συμπεριφορά μου και χειρότερη!!
-
Πωπω κι εγώ τα έχω κάνει αυτά... ξέρεις τί; φοβάμαι πως δε θα έχει καλό τέλος αυτό όλο. πρόσεχε
-
Ωωωχχχ τι εννοείς;;; Τι σκέφτεσαι ακριβώς οτι μπορεί να συμβεί;; κι εγώ το πιστεύω ότι δεν θα έχει καλό τέλος αλλά δεν μπορώ να το προσδιορισω!!!
-
Έχει γίνει 50 Shades of Grey η κατάστασή σας
-
Στο 50 shades of grey υπήρχε και το σεξ όμως!! Στην περίπτωση μας αυτό δεν υφίσταται πλέον!! Μάλλον για το "ολέθρια σχέση" μου μοιάζει!!