Τι αλλο θα ακουσω!!!! Αν ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ απο κρισεις πανικου ε ας μην παρουμε, να το υποστουμε;; Πες μου σε παρακαλω ποτε καποιος πρεπει να παρει φαρμακα!!!
Printable View
Κοιτα, εσυ εγραψες ότι πινεις διαφορα χορτα και ενδιάμεσα χτυπας και κατι μπυρονια. Προφανως εσυ ξερεις καλυτερα, τι συμβουλη θελει από μας;
Η αυτοκτονια σχετιζεται με την καταθλιψη συνηθως οχι τις κρισεις πανικου!!! Αλλο το ενα αλλο το αλλο! Και εσυ ειπες πως πρεπει να ειναι αυτοκτονικος καποιος να παρει φαρμακο αρα ποιες αυθαιρεσιες;;; Πρεπει να υπομενουμε τα αλλα καταθλιπτικα συμπτωματα, τα οποια πολυ απλα δεν υποφερονται, και να περιμενουμε ποοοτε και αν γινουμε αυτοκτονικοι για να παρουμε καποιο φαρμακο;
jim συγνώμη αλλά είσαι εκτός κλίματος..
δε σου τη λέω χαλάρωσε. τα μηνύματά σου σχολιάζω. εσύ είσαι αυτός που πρέπει να κατεβάσει τους τόνους.
γιατί να την πω στο γιατρό που δε θα μου δώσει φάρμακό?
Όχι, δεν παθαίνουν όλοι σήμερα κρίση πανικού.
και ναι περνάω κατάθλιψη ΧΩΡΙΣ αυτοκτονικο ιδεασμό πλέον. έχω αρκετές ευθύνες και ανθρώπους που με αγαπάνε γύρω μου για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Θέλω να είμαι λειτουργική και χαρούμενη και δεν μπορώ. Τόσο απλά.
Ότι και αν λέτε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, για αυτό τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει ο θεραποντας ιατρός.
Στην δική μου περίπτωση π.χ ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν χρειάζομαι φάρμακα και αλληγορικα μου είπε το εξής. "Φαντάσου ένα σπίτι όπου είναι τακτοποιημενο και καθαρό αλλά ο ένοικος έχει ανακαλύψει ότι μέσα του υπάρχουν 2 αράχνες και αντί να προσπαθήσει να της βγάλει με κάποιον τρόπο έξω, βγαίνει από το σπίτι, παίρνει ένα μπαζουκα και ρίχνει ισοπεδωνοντας το σπίτι ώστε να της σκοτώσει " Το μπαζουκα είναι τα φάρμακα όπως καταλάβετε. Πάσχω από κρίσεις πανικού και αρρωστοφοβια, αν και έχω αρκετό καιρό να πάθω κρίση πανικού, η" αρρώστια " δεν με αφήνει. Χαλάω το ένα τρίτο του μισθού μου στους γιατρούς κυνηγώντας φαντάσματα...! παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με εμένα και ο γιατρός τους έκρινε ότι χρειάζονται φάρμακα. Ότι πει ο γιατρός παιδιά, ότι πει ο γιατρός. Καλό βέβαια είναι να παίρνουμε και 2η και 3η γνώμη πριν κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια. Να είστε όλοι πάντα καλά! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!
κοντος ψαλμος αληλουια.σε λιγες μερες εχω ραντεβου,. το φορουμ προσφερει υποστηριξη και οχι ειρωνια και απαξιωση...ετσι νομιζα τουλαχιστον. και φυσικα τον πρωτο και τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος η ο ψυχολογος χαιρω πολυ, αλλα το να συζητας σε εναν τετοιον ιστοτοπο επι της ουσιας και οχι αμυνομενος μονο καλο μπορει να σου κανει. περαστικα σου george
Παιδιά μου έγραψε το paroxetine, μου είπε ότι θα το παίρνω για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά έκανε τη διάγνωση σε 5 λεπτά με το ρολόι!!
με νευρίασε πάρα πολύ η ξεπέτα του. Λέω να δοκιμάσω και σε ιδιώτη, αν είναι να πάρω φάρμακο.
έχει πάρει κανεις αυτό το φάρμακο? πώς ήταν από παρενέργιες? δεν έχω ξαναπάρει ψυχοφάρμακο και φοβάμαι.
Εγω παιρνω το seroxat που ειναι και αυτο παροξετινη. Δεν μου προκαλεσε καμια παρενεργεια. Πολυ καλο φαρμακο με βοηθησε πολυ. Νομιζω ειναι παρομοια αυτα τα δυο. Διαγνωση μεσα σε 5 λεπτα δε γινεται. Οντως καλυτερα να πας σε καποιον ιδιωτη, δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα. Μη τα φοβασαι τα φαρμακα. Μπορει να φανταζουν λιγο τρομακτικα με ενα σωρο παρενεργειες αλλα βοηθανε πολυ στον ελεγχο των συμπωματων. Απλα μπορει να μη βρεις με την πρωτη αυτο που σου ταιριαζει οποτε θα δοκιμασεις κατι αλλο. Μακαρι να σε βοηθησει το paroxetine αν οντως το παρεις.