θελω να πω καποια πραγματα. τοσο καιρο εδω που ημουν πολλοι μεκανα να θυμυθω πως ημουν κ γω. κ ηθελα να σας πω 2-3 πραγματα ακομα για μενα. οταν ξεκηνισα να προσπαθω δδν μπορω να πω σε καμι περιπτοση πως ανοιξαν οι δρομοι για να περασω. πως ξαναβγηκα εξω κ ξαφνικα η ζωη με συμπονεσε κ με διευκοληνε. υπυρχαν μερες που εκλαιγα κ δεν αντεχα εβλεπα να ειναι ματαιο να προσπαθω. μερες που οσο κ να συνεχιζα δν εβλεπα φως. αλλα δεν ηθελα να τα παρατισω. ειχα πει οτι θα προσπαθησω οσο μπορω κ θα δω που θα με βγαλει. θυμαμαι να πεφτω για υπνο το βραδυ . κ να εχω δακροια στα ματια. να μην μπορω να τα σταματισω. κ παλι να λεω οτι αυριο θα συνεχιζω να προσπαθω. ημουν τεζα στο κρεβατι κ περιμενα να ξημερωσει για να συνεχισω. ενιοθα να τα χανω. λεω πρεπει να ειμαι τρελος για να συνεχιζω να προχωραω αλλα για καποιο λογο τοκανα. ειχα αναγνωρισσει το μεριδιο ευθυνης μου κ ηξερα οτι ηταν στο χερι μου να κανω αυτα που περνουσαν απο μενα. μπορει αν μην εβλεπα που πηγενα αλλα υπυρχε κατι μεσα μου που μου ελεγε συνεχισε. ημουν πολυ περιεργος να δω που θα με βγαλει ολλο αυτο. ναι ξερω εμιαζα με ναρκομανη που εψαχνε την δωση του. την μια μερα ελεγα...σημερα εφτασα στα ορια μου δεν βελπω να υπαρχει συνέχεια σολη αυτην την τρελα. κ αυριο παλι προσπαθουσα γτ ηθελα να δω που μπορω να φτασω. κ ναι απο ενα σημειο κ μετα αρχησα να μπαινω σε παρεες. μες σε ενα χρονο αλλαξα δυο παρεες. κ παλι μεχρι το τελος τηε χρονιας εφηγαν ολλοι. παλι πατοσα.αλλα κοιταζα στο καθρευτη κ με εβλεπα να εχω φτασει μεχρι εδω. ναι ειχα εξελιχθει αρκετα σαν ατομο. δεν ημουν οπως στη αρχη ειχα προχωρισει κ ειχα αλλαξει αρκετα. ακομα κ αν ηρθαν κ φυγαν ατομα εγω παραλληλα προοδευα κ ναι ειχα αλλαξει σε ενα βαθμο. μαρεσε που ειχα αλλαξει κ ειχα αποκτισει μια καλυτερη ζωη σε εναν βαθμο. αλλα ηξερα οτι μπορω κιαλο. ημουν ευχαριστημενος αλλα ηθελα κιαλο. γτ ηξερα πως η προσοπικη εξεληξβ δεν εχει ταβανι. κ αυτο συνεχισα να κανω. εκανα πραγματα μες το καλοκαιρι οπως το να βγαλω διπλωμα. αγωραζα ρουχα περιποιομουν τον εαυτο μου.κ γενικα προετιμαζωμου να μπω δυνατα αυτη τη σεζον. κ τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι αλλαξα κιαλο σε σχεση με οταν μπηκε το καλοκαιρι. κ αυτο θα συνεχισω μες την χρονια. ευχωμαι ακομα κ με κοκκικα ματια που τρεχουν δακρυα να λεω καθε νυχτα πως αυριο κ καθε αυριο θα ειμαι παλι εδω...κ θα πρωσπαθω. για μενα. κ για τους ανθρωπους που εχω διπλα μου. κ αγαπω. ξερω πως θα ειναι κ γιαυτους κατι σηματικο να με βλεπουν να συνεχιζω. αλλα κ για μενα κυριος....
εκανα ολλη την διαδρομη μεχρι εδω. τωρα αυτο που μενει ειναι να προσπαθησω ακομα λιγο κ ακομα λιγο κ ακομα λιγο κ ακομα λιγο. εξαλου τωρα ειναι αργα για να τα παρατισω. τωρα ειναι αργα να πω οτι θελω να κανω ενα μεγαλο διάλειμμα. γτ εφτασα μεχρι εδω που ειναι σγρ καλητερα σε σχεση με εκει που ημουν πριν απο ενα χρονο. πολλες φορες νομιζα οτι μετα το σχολειο κ της αποτυχειες στοις παννελ. ηταν το τελος. ναι ηταν το τελος. μια περιοδου( σχολεικης) που ναι δεν πιγε καθολου καλα. αλλα καθε τελος γεναει κ μια αρχη. κ αυτην την αρχη δεν θελω να τη αφησω να παει χαμενη. πιστευω το οφειλω στον εαυτο μου. ευχωμαι να κανεται κ σεις το ιδιο κ να εχεται το θαρος να φτασεται μεχρι το φως κ μεχρι την κορυφη. κ να πατε τοσο μακρια που να ξεχασετε το σκοταδι που ειστε τωρα...ναστε καλα
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App