Καλησπερα σε ολους/ες.
Θα ηθελα να προσθεσω και καποια αλλα πραγματα. Κατι που δεν εγραψα χτες γιατι η αληθεια ειναι οτι ντρεπομουν, ειναι το γεγονος, οτι
μετα τη τριτη και τελευταια αποπειρα τα Χριστουγεννα του 07, (οπου τοτε επεσα στα γονατα κλπ κλπ κλπ) η απελπισια μου, γενικως αλλα
και για αυτην, με οδηγησε στο να παω σε ταρω - μελλοντολογο..Τελος παντων, μου ειπε καποια πραγματα, εγω δεν εχω λογο να ξαναπαω,
αλλα εχουν βγει αλλα οχι. Αλλα ξερετε, με επηρεαζε κιολας αυτο το πραγμα. Περιμενα δηλ. να βγει το καλο που ελεγε και (ποιος ξερει;),
η ανυπομονησια μου μπορει να το \"ακυρωνε\". Λεμε...τωρα...
Συνεβησαν καποια πραγματα χτες τα οποια μπορω να πω με ταρακουνησαν αρκετα.
Σας εγραψα οτι τριγυρνουσα σα την αδικη καταρα μιαμιση ωρα προτου παω στη δουλεια. Εκει τα πραματα δεν ηταν καλυτερα, οπου την
εβλεπα και ολη μερα, γυρω στις 6-7 φορες, κλειστηκα σε ενα δωματιο οπου δε με εβλεπε κανεις και πλανταξα...ξεσπαγα...σας
πληροφορω πηγα και πηρα κι ηρεμιστικα (φυτικα, ελαφρα).
Λοιποοοον...τη τελευταια φορα που εγινε αυτο, δεν προλαβα να παω καπου κι επαθα τη φρικη στο γραφειο μου. Αμεσως ηρθαν καποια
ατομα - φιλοι οι οποιοι με πολυ πιο καθαρο μυαλο απο μενα, ξερουν καλα το ποιον της τυπισσας...μιλησαμε λιγο και εμαθα πραγματα κι
αρχισα να ξεκολλαω...εμαθα οτι την εποχη που ρωταγα, τι θα κανουμε κλπ και δε μου λεγε κουβεντα, πισω απο τη πλατη ελεγε οτι με
βλεπει σαν φιλο...τα υπολοιπα δε θελω να τα αναφερω αλλα πραγματικα η κοπελα εχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα...και ξεκολλησε το μυαλο
μου αρκετα μπορω να πω.
Το βραδυ κανονισα και πηγα με ενα φιλο στο σπιτι ενος τριτου. Για να συζητησουμε. Ειχα εκτυπωσει και τους εδωσα να διαβασουν το
πρωτο μου ποστ, για να γλυτωσουμε πολυ χρονο. Τα παιδια με βοηθησαν ΠΑΡΑ πολυ, συζητησαμε και για εκεινη και εφ\'ολης της υλης,
μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν εχω κανενα προβλημα, δεν φταιω σε καπου και γενικως ολα ειναι στο μυαλο μου, δεν ισχυουν.
Μου δωσαν καποιες συμβουλες και προχωραω πιο ανετα πλεον. Με τη τυπισσα, σιγουρα με ενοχλει το γεγονος οτι ακομα τουλαχιστον την
εχω διπλα, αλλα παραδοξως δε με ενοχλει, τοσο πολυ. Αυτο που εγινε χτες με αυτα που εμαθα ειναι οτι απομυθοποιηθηκε στο μυαλο μου.
Τα παιδια μπορει να χουν και δικιο, οτι δε την αγαπησα ποτε, οτι εφαγ το κολλημα λογω της απορριψης. Που ποτε δεν ηταν και τελειως
straightforward...
Σημερα, πιο αργα θα παρω τηλεφωνο να βγουμε αυριο με μια κοπελιτσα που ειχα γνωρισει απο κοινη φιλη πριν κανα μηνα κι ειχαμε βγει
μια φορα. Καλα ειχαμε περασει, επικοινωνουσαμε αλλα μου ειχε βγαλει ενα λογο κι ειχε αρνηθει μια αλλη προσκληση μου για εξω και 2
μερες εγω περιμενα καποιο δικο της μηνυμα, δεν ηρθε κι ειπα, δεν ενδιαφερεται..μπορει λοιπον να εκανα και τελειως λαθος, απλα να ηθελε
καπως παραπανω κυνηγι....θα δω σημερα, ισως και λογω των πολλων ημερων να μη θελει. Δε πειραζει ομως γιατι ηδη εχω ενημερωσει
ξαδερφη να φερει σε εξοδο μας μια κουκλιτσα που πανε μαζι φλαμενγκο, να τη γνωρισω. Εννοειται...οτι εκεινη δε θα ξερει οτι μου αρεσει, δε
δινουμε τετοια πλεονεκτηματα....
Η δραστηριοποιηση ξεκιναει σιγα σιγα..
@ShowMeHowToLive.....Δε παιζεσαι...