α μαλιστα, εκει ειναι το θεμα, αν θα παθει κι αυτη τα ιδια μελλοντικα, την κοπελα-ταρανδος του παιδιου δηλαδη την εχουμε γραμμενη, μονο να χουμε να γαμαμε ειναι το θεμα. και μετα λεν οτι οι αντρες ειναι γουρουνια.....
Printable View
α μαλιστα, εκει ειναι το θεμα, αν θα παθει κι αυτη τα ιδια μελλοντικα, την κοπελα-ταρανδος του παιδιου δηλαδη την εχουμε γραμμενη, μονο να χουμε να γαμαμε ειναι το θεμα. και μετα λεν οτι οι αντρες ειναι γουρουνια.....
αυτο δεν το ξερουμε καθολου, εχω να σου πω....Quote:
Originally posted by liberchild
Ποιας σχέσης του βρε ρέμεντυ? αν η κοπελιά του γυαλίσει για τα καλά, πάει η άλλη. Για μένα το μόνο πρόβλημα, είναι να πάθει κι αυτή μιά απ τα ίδια. Κατά τα άλλα μπαμπακόσπορος για την όρεξη.
εχουμε απειρα παραδειγματα τυπων που μπορει να ξενογαμανε ασυστολα, αλλα την σχεση με την \"νομιμη\" την θεωρουν αδιαπραγματευτη και (νομιζουν οτι ) την εχουν στο απυροβλητο.....
συνηθως βεβαια ειναι παντρεμενοι....
αν ειναι ενας ακομα απο αυτους, επιμενω σε αυτα που ειπα....
αν απλα αλλαζει γκομενες, νομιζω οτι θα την ειχε ηδη παρατησει την δικια του, αφου η φιλη μας μας λεει οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ελξη αναμεσα τους...οποτε και παλι μαλλον κλινω προς την πρωτη περιπτωση (απο δω η γυναικα μου κι απο δω το αισθημα μου)
Susperia, κανείς δεν είναι γουρούνι ούτε και δώσαμε ονομασία. Λέμε απλά, ότι το κέρδος, είναι πάντα εφήμερο. Για να αποφύγουμε άλλη μια κοπέλα τάρανδο λοιπόν, σύνολο δύο.
η κοπελα-ταρανδος ειναι η κοπελα του τυπου, μη το ξεχνας...δεν την εχουν απο κοινου, ουτε την εχει υιοθετησει η φιλη μας...Quote:
Originally posted by susperia
αυτος εχει αναλαβει υποχρεωσεις απεναντι της, αυτος πρεπει να σκεφτει τι κανει και πως της φερεται..
ας ανοιξει τα ματια της να δει με τι μαλακα εχει μπλεξει, δεν θα κανουμε τον αρτεμη ματσα για καθε μια που δεν ξερει με ποιον τα εχει
Χαχα, νάσαι καλά, ακου τον αρτέμη μάτσα !
:D
καλα καλα!! ας ηταν η κοπελα του τυπου που ειχε ανοιξει το θεμα εδω να δω τι μπινελικια θα γραφατε για τη ζουζουνιτσα. Ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας. Εγω ειμαι με τον πιο αδικημενο σ αυτη την περιπτωση, χωρις να θελω να το παιξω ρομπεν των δασων. Και αν ο καθενας ηξερε με τι μαλακα εμπλεκε καθε φορα remedy δε θα χαμε θεματα εδω για να συζηταμε, καταλαβες? Το θεμα ειναι να μην κανουμε αυτο που δε θελουν να μας κανουν. Και οτι ο τυπος ειναι μαλακας-που ειναι δηλαδη-δε σημαινει οτι πρεπει να μαστε διαιωνιστες της μαλακιας και να κανουμε τα ιδια! και το τονιζω αυτο γιατι ολοι σ αυτο το φορουμ τα βλεπουμε πιο πολυ απ την πλευρα των αδικημενων, ομως οταν ειμαστε εμεις αυτοι που αδικουμε τοτε δικαιολογουμαστε? αυτα πρεπει να φυγω τωρα. θα δω τις απαντησεις το βραδυ.Quote:
Originally posted by Remedy
η κοπελα-ταρανδος ειναι η κοπελα του τυπου, μη το ξεχνας...δεν την εχουν απο κοινου, ουτε την εχει υιοθετησει η φιλη μας...Quote:
αυτος εχει αναλαβει υποχρεωσεις απεναντι της, αυτος πρεπει να σκεφτει τι κανει και πως της φερεται..
ας ανοιξει τα ματια της να δει με τι μαλακα εχει μπλεξει, δεν θα κανουμε τον αρτεμη ματσα για καθε μια που δεν ξερει με ποιον τα εχει
εγω παντως θα ελεγα τα ιδια ακριβως, οπως και το εχω κανει σε αντιστοιχα ποστ οπου μας μιλουσε ο \"ταρανδος\" της υποθεσης....Quote:
καλα καλα!! ας ηταν η κοπελα του τυπου που ειχε ανοιξει το θεμα εδω να δω τι μπινελικια θα γραφατε για τη ζουζουνιτσα. Ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας. Εγω ειμαι με τον πιο αδικημενο σ αυτη την περιπτωση, χωρις να θελω να το παιξω ρομπεν των δασων. Και αν ο καθενας ηξερε με τι μαλακα εμπλεκε καθε φορα remedy δε θα χαμε θεματα εδω για να συζηταμε, καταλαβες? Το θεμα ειναι να μην κανουμε αυτο που δε θελουν να μας κανουν. Και οτι ο τυπος ειναι μαλακας-πυ ειναι δηλαδη-δε σημαινει οτι πρεπει να μαστε διαιωνιστες της μαλακιας και να κανουμε τα ιδια! και το τονιζω αυτο γιατι ολοι σ αυτο το φορουμ τα βλεπουμε πιο πολυ απ την πλευρα των αδικημενων, ομως οταν ειμαστε εμεις αυτοι που αδικουμε τοτε δικαιολογουμαστε? αυτα πρεπει να φυγω τωρα. θα δω τις απαντησεις το βραδυ.Quote:
Originally posted by Remedy
ΑΝ ειναι αδικημενη, η κερατου, ειναι αδικημενη απο τον συντροφο της και ΟΧΙ απο τον τριτο ανθρωπο που ουτε την ξερει , ουτε φιλη της ειναι , ουτε της υποσχεθηκε ποτε τπτ....
το εχω ξαναπει και το υποστηριζω σταθερα, οτι δεν θεωρω οτι εχει ευθυνες ο τριτος ανθρωπος στο κερατο...εχουν ευθυνες ΜΟΝΟ οι δυο του ζευγαριου..
στο κατω κατω , ο τριτος μπορει να πιστευει στην ανεξιγαμια (θα κατοχυρωσω τον ορο) κουμαντο στο κρεβατι του θα κανουμε ?
οποιος ζευγαρωνει ας κοιταει να τιμαει τις υποσχεσεις που δινει ΑΝ δινει, γιατι ξερω πολλους ανθρωπους που πιστευουν στις ελευθερες σχεσεις και το δηλωνουν και στους συντροφους τους..
ξερω πολλους ανθρωπους που πιστευουν στις ελευθερες σχεσεις και το δηλωνουν και στους συντροφους τους.. [/quote]
Δεν υπάρχει αυτός ο όρος. Υπάρχουν κοινές συμφωνίες που ακόμα κι αυτές κάποτε δεν τηρούνται. Ομως είναι πολύ σημαντική η απελευθέρωση του ανθρώπου από την έννοια του εγκλεισμού στη σχέση του, και η φυσική συνέπεια που είναι η συμφιλίωση με τα θέλω και τις ανάγκες του ενός και του άλλου.
Εχει τεράστια διαφορά, να είμαι σε σχέση και να ψάχνομαι για να αποδείξω ότι δεν είμαι εγκλωβισμένος, με το να κάνω απλά σεξ για να χαρώ με ή χωρίς τον άνθρωπό μου.
Είναι κάτι που το πιστεύω ακράδαντα και θα το τηρώ εφ όρου ζωής.
παιδια μισο να σας λυσω ολες τις αποριες!γνωριστηκα μαζι του σ\'ενα παρτυ της σχολης,πηγε να με φιλησει..αντισταθηκα!με διεκδικουσε!μιλουσε για μενα στον κοινο γνωτο μας,μου ζητησε να βγουμε για καφε και τοτε εμαθα απο τον κοινο γνωστο μας οτι εχει κοπελα.του ειπα φυσικα να μη βγουμε και οτι επρεπε να μου το ειχε πει νωριτερα οτι εχει κοπελα να μην ελπιζω αδικα!εν τω μεταξυ εφοσον δεν μπορουσα να τον εχω αρχισα να τον σκεφτομαι συνεχεια και οταν μιλαγαμε στο msn μου ειπε οτι με θελει,του ειπα οτι τον θελω και στελναμε διαφορες πονηριες..μου ειπε να βγουμε!δεχτηκα..βγηκαμε τη τριτη,πηγαμε για καφε με φιλησε και μετα δεν ξεκολαγαμε!!τρελο παθος!!που και που του πεταγα υπονοουμενα για την κοπελα του αλλα μου ελεγε τωρα ειμαστε οι 2 μας.τελικα καταληξαμε να \"φασωνομαστε\"σε ενα παρκο και μετα να τρωμε πιτσα.την αλλη μερα ηρθε εδω που μενω και πηγαμε παλι για καφε,δεν φεκολαγαμε απο τα φιλια και μετα παλι σε παρκο και τα ιδια.την πεμπτη πηγα σπιτι του(το σκεφτομουν μερες να ειμαστε μονοι μας)και εκει βρεθηκαμε γυμνοι στο κρεβατι.λιγο πριν το κανουμε σκεφτηκα οχι δεν ειναι σωστο και του εκανα μια συζητηση σε σχεση με την κοπελα του.μου ειπε οτι την αγαπαει αλλα θελει κι εμενα και με ποθει.τελικα καταληξαμε να του δινω συμβουλες σε σχεση με τη κοπελα του και να του πω να μη ξαναβρεθουμε γιατι ειναι ενα λαθος.δεν τον αγαπαω,δεν ειμαι ερωτευμενη ακομα,ειναι πολυ νωρις αλλωστε αλλα τον σκεφτομαι συνεχεια.βασικα τον ποθω κι εγω αλλα δεν κανω κατι γιατι το εχω κανει με 5 αντρες και ειμαι 21 και νιωθω σαν *******.αν το μαθουν οι γονεις θα αρχισουν να λενε μπραβο κοριτσι απο σπιτι πας με τον εναν και με τον αλλον και θα στεναχωρηθουν.παντα ημουν ετσι.γιατι?δεν το κανω επιτηδες αλλα σκεφτομαι πολυ το σεξ και δεν θελω να μου βαλουν αμεσως την ταμπελα της *******ς επειδη το εκανα με καποιον ενω τον ποθω και το αισθανομαι και ειναι με αλλη.τον θελω πολυ.τωρα θα λειπει για 2 εβδομαδες στο χωριο του.δεν ξερω.θα ηθελα να τα ειχα μαζι του ετσι ωστε αν το κανουμε να μην θεωρηθω \"καπως\"..καταλαβατε πως σκεφτομαι?πρωτη φορα μιλαω τοσο ειλικρινα και φοβαμαι μην με κατακρινετε.ισως θα εχετε και δικιο..
\"Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του \'βαλα φωτιά\"
ζουζουνίτσα λυπήσου τον χρόνο σου και εξαφάνισέ τον από τη ζωή σου πάσει θυσία.
Quote:
Originally posted by zouzounitsaaa
εν τω μεταξυ εφοσον δεν μπορουσα να τον εχω αρχισα να τον σκεφτομαι συνεχεια ..
το γνωστό διεγερτικό....
στη θέση σου, θα πήγαινα να ζητήσω την άδεια της φίλης του....
μπορεί και να ξενέρωνα αν μούλεγε χάρισμά σου.
zouszounitsa
Σε ένα άλλο σου τόπικ γράφεις ότι τα φάρμακα που παίρνεις σου προκαλούν μεγάλη επιθυμία για σεξ.
Παράλληλα λες ότι ο άνθρωπος σου ξεκαθαρίζει ότι θέλει μόνο αυτό.
Μετά φοβάσαι μήπως σε πουν οι άλλοι π@@@@.
Βγες λίγο από σένα και σκέψου ότι αυτή την ιστορία σου τη λέει μια φίλη σου.
Δεν μου απάντησες γι αυτό που σου έγραψα για την ξεπέτα.
ΥΓ. Δεν σε κατηγορεί κανείς. Δεν είμαστε Θεοί, όλοι έχουμε κάνει τις μ@@@ς μας.
λιμπ, έχεις έμπνευση σήμερα.:thumbsup:Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
Originally posted by zouzounitsaaa
εν τω μεταξυ εφοσον δεν μπορουσα να τον εχω αρχισα να τον σκεφτομαι συνεχεια ..
το γνωστό διεγερτικό....
στη θέση σου, θα πήγαινα να ζητήσω την άδεια της φίλης του....
μπορεί και να ξενέρωνα αν μούλεγε χάρισμά σου.
Με κόλλησε οίστρο η γάτα μου !
:P
μιλάμε αυτό έπρεπε να κάνω ε. σε ευχαριστώ για το μάθημα. αν και δεν θα υπάρξει επόμενη φορά.;)