εγω δεν πινω ποτε καφε και γενικα νιωθω μια ατονια. λετε να τον ξεκινησω μπας και αποκτησω ενεργεια;το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει κιολας...
Printable View
εγω δεν πινω ποτε καφε και γενικα νιωθω μια ατονια. λετε να τον ξεκινησω μπας και αποκτησω ενεργεια;το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει κιολας...
Λίγοι τον πίνουν για την γεύση του, η συντριπτική πλειοψηφία ψάχνει την τόνωση που προσφέρει
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
μμμμ....αν πίνεις πολλούς πάρε ένα κουτί ντεκαφεινέ ...όταν ζητάς τη γεύση του τουλάχιστον μην παίρνεις καφείνη αν σε χαλάει ...
κ φυσικά μακριά από φραπέδες θα σου τσακίσουν τα νεύρα ...
προτίμησε cappuccino ...κ ελληνικό ..
Εγώ προσπαθώ να τον αυξήσω αλλά δεν μπορω, γιατι ενώ κάνει καλό στην καρδιακή λειτουργία , η πολλή καφεινη οπως εξάλλου ολες οι υπερβολές σίγουρα θα βλάπτουν, τα φοβάμαι, στους δύο διπλούς καπουτσινο και κανενα τσάι και νες. Μετά φρενάρω. Αλλοιως νιώθω ατονία. Η ατονία είναι ότι χειρότερο στην κατάθλιψη. Προτιμώ να χτυπιέται στο κρεββάτι από υπερένταση παρά να χάνω τις μέρες μου από την ατονία ....
O καφές πλέον δεν έχει γεύση. Θα πάρω χαπακια καφεινης
Τίποτα δεν έχει γεύση.
....................
Γίνεται να επηρεάσει ο καφές τον ύπνο?
Όχι μόνο να κοιμάσαι αργά,αλλά και χάλια?
Koιταξε να σου πω, εγώ πίνω καφε και αμέσως ανεβαίνω πολύ. Καμμιά φορά (παλιότερα) δεν μου καθόταν καλά και αισθανόταν ότι ιδρωνα και ανέβαζα παλμούς. Θέλω να πω το καταλαβαίνεις εύκολα αν σου κάνει καλό η κακό.
Μακριά από τον ''αχτύπητο'' καφέ,είναι σκέτη μπόμπα.