Αν εχω παθει πραγματικη ψυχωση αυτο τον γιατρο θα τον συρω στα δικαστηρια.
Printable View
Αν εχω παθει πραγματικη ψυχωση αυτο τον γιατρο θα τον συρω στα δικαστηρια.
Νόμιζα ότι με παρακολουθούν όλοι και ότι όλοι ξέρουν για μένα τα πάντα..νοσηλευτηκα σε κλινική και με πλάκωσαν σε πολλά χάπια και συνηλθα μετά από 10 μέρες..έφυγα και μετά από κανένα δίμηνο έκοψα τα χάπια μόνος μου..ξανά έπαθα μετά από τρια χρόνια πάλι επεισόδιο και εκεί γνώρισα τον γιατρό μου όπου έκανα την πρώτη θεραπεία για δύο χρόνια με ρισπερνταλ..όμως δύο χρόνια έπινα ταυτόχρονα αλκοόλ και ήταν σαν να μην έκανα θεραπεία..έτσι έπαθα και τρίτο και τώρα κάνω για πέντε χρόνια θεραπεία αλλά αυτήν την φορά σοβαρά..εύχομαι να μην ξανά πάθω επεισόδιο..
ηθελα να πιστευω οτι καποια στιγμη θα κοβαμε τα φαρμακα και δεν θα ειχαμε ψυχωτικο επισοδειο, μου ειχαν πει οτι θα εκοβα τα φαρμακα στα δυο χρονια, και τωρα ειμαι 4 χρονια θεραπειας και δεν πιστευω πια οτι θα τα κοψω ποτε......
Απο την ερευνα που εκανα μεχρι τωρα καταλαβα οτι αυτα τα φαρμακα και ειδικα το zyprexa ειναι ετσι φτιαγμενα ωστε να μην μπορεις να τα κοψεις. Προκειται για τη χειροτερη τιμωρια που μπορεις να κανεις σε εναν ανθρωπο. Να τον φυλακισεις με τετοιο τροπο ωστε να μην ξανανιωσει ευχαριστηση για ολη του τη ζωη. Εγκλημα κατα της ζωης.
Τι λέτε ρε παιδιά τι καλύτερα ζαναξ από αντιψυχωτικά πάτε καλά; Ποιος σας τα χει πει αυτά; Τα ζαναξ και τις βενζοδιαζεπίνες κάνεις αμάν να τις κόψεις και εσείς τις προτείνετε κιόλας με σύγκριση;,αρχικά τα αντιψυχωτικά έχουν σπάνιες έως καθόλου παρενέργειες και κάνουν πολλές δουλειές βοηθούν στο άγχος και στη κατάθλιψη ,δρουν ακριβώς σαν τα ηρεμιστικά ! Και δν είναι καθόλου εθιστικά όπως τα άλλα ,μη τρελαθώ
Μια συμβουλή, για να μην βρεθείτε μετά από μερικά χρόνια αντιμέτωποι με δραματικές καταστάσεις, εάν χρειαστεί να διακόψετε οποιοδήποτε ψυχοφαρμακο.
Κανένα τους δεν είναι αθώο για τον οργανισμό σε μακροχρόνια χρήση.
Οι αλλαγές που προκαλούν στα συστήματα του οργανισμού είναι καταλυτικές, και μετά από κάποιο διάστημα αυτός μπορεί και λειτουργεί, μόνο με το φάρμακο.
Εάν είναι κάποιος τυχερός,μπορεί να παραμείνει σχετικά λειτουργικός για αρκετά χρόνια, χωρίς να χρειαστεί να αλλάζει συνεχώς φάρμακα.
Όμως ας μην τρέφουμε αυταπάτες, για την συντριπτική πλειοψηφία θα είναι αδύνατο να τα διακόψει καθώς τα στερητικα της όμοιο στάσης θα εμφανιστούν κάποια στιγμή, και τότε η κατάσταση θα είναι δύσκολη.
Κάποιος ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά, και συνεχίζει την μακροχρόνια χρήση ώστε να μπορεί να ζήσει το τώρα, αναβαλοντας τα δύσκολα για αργότερα.
Απλά να το έχετε στα υπόψιν!
και τη να κανεις βρε κοστα αν παθεις ψυχωτικο επισοδειο, η μονη λυση ειναι τα φαρμακα δεν υπαρχει αλλη λυση.......
Γειά σου,
Για τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να έχεις δίκιο.
Αλλά δυστυχώς βλέπω ότι και για πολύ απλουστερες περιπτώσεις, τα νέα παιδιά τρέχουν αμέσως στην εύκολη λύση του φαρμάκου με την προτροπή του γιατρού τους, χωρίς κανείς να τους ενημερώνει για τις μελλοντικές συνέπειες!
Και αυτό είναι το τραγικό, ότι δηλαδή τους διαβεβαιωνουν ότι αυτά τα φάρμακα είναι ασφαλέστατα για μακροχρόνια χρήση, και είναι τόσο αναγκαία όσο η ινσουλίνη για τον διαβητικούς.
Για την ινσουλίνη όμως είναι γνωστό πως και που επιδρά, ενώ για το πως λειτουργουν τα ψυχοφαρμακα και που επιδρούν απλώς υποθέσεις κάνουν!
Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Τα ζαναξ και τα στεντον τα κοβω αφαιροντας ελαχιστη ποσοτητα ανα εβδομαδα.τα αντιψυχωτικα ομως δε μπορω να τα κοψω.αυτο βλεπω σε εμενα
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
ναι το εχω δοκιαμσει να μειωσω το ενα αντιψυχωτικο αλλα υποτροπιαζω.και τωρα παλι αυτο επαθα.πηγαμε να μειωσουμε το solian απο τα 800 στα 600.αλλα δε...και το αυξησα και αυτο και το aloperidin γιατι ειπε η γιατρος οτι περναω υποτροπη.να σου πω πως κοβωφ το ζαναξ..παιρνω μεχρι 1mg και οταν θελω να το κοψω μειωνω κατα 0.25mg αν 4-5 μερες κι ετσι δεν εχω στερητικα
Αντιψυχωτικά δεν παίρνουν μόνο όσοι υποφέρουν από ψυχώσεις ή έχουν ψυχωσικά επεισόδια στο ιστορικό τους.
Αντιψυχωτικά δίνονται και σε περιπτώσεις όπου ψυχωσικά επεισόδια ή ψύχωση δεν υπάρχουν. Δίνονται για παράδειγμα σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με Διπολική Διαταραχή τύπου 2-που είναι η ήπια μανιοκατάθλιψη που δεν παρουσιάζει όμως ούτε ψυχώσεις αλλά κι ούτε ένα ψυχωσικό επεισόδιο.
Δίνονται για να διορθωθούν διάφορες διαταραχές του συναισθήματος. Δίνονται ως επικουρικά για να βοηθήσουν σε θέματα αϋπνίας και άγχους.
Λοιπόν, αντιψυχωτικό φάρμακο δεν σημαίνει απαραίτητα και ψύχωση...
Όλα τα ψυχοφάρμακα πρέπει να δίνονται από γιατρό-κι αφού έχει προηγηθεί εξέταση του ασθενή.
(Δεν πρέπει ν' αναζητά κανείς τη συναγή τους απο δω κι από κει...!)
Όλα τα ψυχοφάρμακα κόβονται ή μειώνονται σε δοσολογία μόνον κατόπιν συμβουλής γιατρού. Γιατί κανείς μας δεν ξέρει όσα πρέπει και δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι ν' αντιμετοπίσουμε τις συνέπειες μιας απόφασης τέτοιας, χωρίς τη γνώμη ειδικού.
Η ινσουλίνη δεν είναι φάρμακο. Είναι, όπως και η Τ4 θυροξίνη, ζωτικής σημασίας συστατικά του οργανισμού μας. Εαν κάποιος οργανισμός δεν τα παράγει στο βαθμό που πρέπει, λαμβάνονται συμπληρωματικά σε μορφή χαπιού ή ένεσης.