Ε οχι και ανωμαλη φυση εσυ... γαμω τα παιδια εισαι. Μαθε λιγη μουσικη και στον ελης :P
Δωσε πχοιοτητα χαχαχαχ
Printable View
Ε οχι και ανωμαλη φυση εσυ... γαμω τα παιδια εισαι. Μαθε λιγη μουσικη και στον ελης :P
Δωσε πχοιοτητα χαχαχαχ
Βαλε κι εσυ τιποτα αν νομιζεισ οτι δεν τα ακουμε κι αυτα
το κλασικο χιτακι τους
https://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60
Καλο βαλε κ τιποτα αλλο
Τα χω κοψει ουυυυυ απειρες φορες..Αλλα παντα κατι μου ελυπε.
Οπως και να το κανουμε guys μου λετε να κοψω και νιωθω λες και σας μιλαω για κατι που νιωθω τους τελευταιους 2 μηνες.Ρε συ εχει πετσωσει πανω μου η απογοητευση και ολα τα καλα αυτα συναισθηματα χρονια τωρα.Ξεκαθαρα,με νακρωτικα και χωρις σαν σκατα στα μουτρα μου ειμαι.Οπως και να το κανω.Απλα τωρα με τα χαπια το μονο που γουσταρω ειναι οτι με χαιδευτει γλυκα με εχει γλυκα μαστουρωμενο.(καμια-αξιοπρεπεια)''Χυμα μιλαμε ετσι?Στην αρχη ημουνα σε φαση,wow malaka τι ειναι αυτο γαμαει.Τωρα ειμαι σε φαση που καταλαβα πως τιποτα το σοβαρω δεν αλλαξε συνεχιζω ναμε το ιδιο τρελος.Το μονο που θα ηθελα σαν ευχη'' ηταν να παψω να σκεφτομαι.Η μαλλον να μπορεσω να το βουλωσω στον κακο μου εαυτο που με κρινει παντα και παντου.Απτη στιγμη που σας μιλαω για 2 προσωπα το καλο και το κακο σημαινει πως το αφησα να γινει.Και τωρα ειναι δυσκολο.Εχε υγεια παναγεια θα μεγαλωσω και θα στρωσω θα πει ο ελις.Και μεγαλωνεις φτανεις 35-40 στρωνεις λεει και κοιτας πισω τα ποιο γλυκα σου και ομορφα χρονακια να σε χαιρετανε με το ματι να τρεμοπαιζει και να σου λεει με αυτην την φωνουλα την πουστικη ελα να σε δω ελα να θυμηθουμε λιγο ελα ...Αχ μωρε ας επαναπαφτω αλλωστε θα μεγαλωσω τοτε θα ζησω.Τωρα θα περιμενω σα μαλακας να περασουν τα χρονια για να κλαιω οπως οι υπολυποι για αυτα που δεν με αφησα να κανω να πω και να δω.ΚΑΤΑΡΧΑΣ.Θελω να σταματησω να φαιρομαι σαν το πατερα μου να μιλαω σα να αυτον να καθομαι σαν αυτον και να κανω πλακα σαν αυτον.Τον ψιλοσιχενομαι αλλα εγινα ιδιος το νιωθω και εγω πανω στα αυθορμητα μου και λεω λολ μαλακα δεν εχεις δικια σου γλωσσα σωματος ολα τα πειρες απο τον μπαμπα μαγκα προτυπο και απο την μαμα το θυμα που τα δεχοταν ολα γιατι φοβοταν την απορριψη.Και ερχετε η φωνουλα απ οτα δεξια και σου λεει κοιτα γυρο σου ολοι σκατα ειναι α ναι και εκει πρεπει να καθυσηχαζομαι ετσι δεν ειναι?
Θα το ξαναπω ετσι για το γαμωτο.
Αισθανομαι εχθρικα κατα τα 90%.
Πως θα αλλαξει αυτο?Με χαμογελο.Αλλα κοτια κοιτα (παιδιαριστικο υφος) ρε μαλακα μονο και μονο που τα σκεφτομαι δεν θα επρεπε οχι οχι πως να το κανουμε.Αναλωνομαι σε ατμοσφερες και στο κλιμα μονος μου ομως πιανω στον αερα αρνητικα δυκτια αναλυω βλεματα προσωπα και ολα γυρο απο το αγχος και την τρελα.Νιωθω απιστευτα αβολα οταν νιωθω πως κανω τον αλλον να νιωσει και αυτος αβολα και εκει ειναι που για ηλιθιο λογο θελω να του δωσω να καταλαβει πω ψιττ ει (μην δινεις σημασια,δεν φταις εσυ)ολα αυτα ομως στο κοσμο με τα εναερια vibs ενω ο τυπος μπορει να σκαλωνει για δικους του λογους και ισως οχι τοσο με εμενα,Ειναι πολλα που συνεχιζω να τα λεω ενω δεν θα επρεπε ελα μαλακα 22 φτανω και λεω οκ τα διπλασια που ελεγα στα 16 εχει πλακα εν τελη αφου μπορω και επιβιωνω τι σκατα.Αν με βαλω απεξω να με κοιταξω καθως το λεω θα πω τι κοταρα ειναι αυτη.Στην ουσια ετσι ειναι εξω απο τον χορο τα λες αλλιως με 3ο προσωπο παλι εμενα διηγουμαι και γελαω και σταματω γιατι το γαμησα.
https://www.youtube.com/watch?v=JvdFZfPM5u4
Με αυτες τις μελωδιες μεγαλωσα και μεγαλωνω ψωνιο και καψουρα μεγαλη το ειδος της με τα τραγουδια της με αποσυμπιεζουν τις καλες και τις κακες...
αυτο μου θυμισες :)
https://www.youtube.com/watch?v=0hGs4K7lD0Q