Originally Posted by
Maria A.
Θα τα πω με λίγα λόγια.
Τα συμπτώματα μου είναι τα εξής: Αδιαθεσία, κόπωση (ανεξήγητη), μουδιάσματα, τάσεις για εμετό (κάποιες φορές), κακή διάθεση, αίσθημα πως κάτι έχει κολλήσει στο λαιμό μου, στεγνό στόμα, δυσκολία κατάποσης συγκεκριμένα στα χάπια, πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματος, φούσκωμα στο στομάχι, εντερικές διαταραχές, ενοχλήσεις κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής (σαν πόνος), πονοκέφαλοι, πόνοι στην πλάτη, στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή και έντονη δυσφορία.
Οι εξετάσεις που έχω κάνει: Πλήρης γυναικολογικος έλεγχος, καρδιογράφημα, υπέρηχος καρδιάς, υπέρηχος άνω και κάτω κοιλίας, άπειρες γενικές αιματος, έλεγχος θυροειδή, μαγνητική κάτω κοιλίας, αξονική στήθους, λαιμού και κεφαλιού, πολλές επισκέψεις σε παθολόγο, γενικές ούρων (δεν νομίζω να μου διαφεύγει κάτι.)
Κανένα εύρημα σε όλες αυτές τις εξετάσεις εκτός από έναν πρησμένο λεμφαδένα κάτω από το σαγόνι (1,4 cm) ο οποίος μου είπαν ότι οφείλεται σε έγκλειστο φρονιμίτη.
Δεν νιώθω όμως καλά. Αρχίζω να αγχώνομαι για ΣΚΠ ή ακόμα και για Aids. Τα συμπτώματα υπάρχουν εδώ και έναν χρόνο περίπου και πλέον φοβάμαι πολύ για την υγεία μου γιατί δεν νιώθω να καλυτερευω. Τι μπορεί να συμβαίνει; Είμαι νέα σε ηλικία και όλο αυτό μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Δεν μπορώ να βοηθηθω από πουθενά και έχω φρικαρει. Κανένας πλέον δεν πιστεύει ότι έχω κάτι μετά από τόσες εξετάσεις οπότε δεν δίνουν σημασία, εγώ όμως το νιώθω. Κάθε μέρα.....