το καλυτερο ειναι να φευγης και να κανεις το δικο σου σπιτι και να ηρεμης........ οσο μενης σπιτι ''σοκ'' παντα υπαρχουν προβληματα
Printable View
το καλυτερο ειναι να φευγης και να κανεις το δικο σου σπιτι και να ηρεμης........ οσο μενης σπιτι ''σοκ'' παντα υπαρχουν προβληματα
Εγω τουλαχιστον δεν μισω τους αντρες επειδη δεν μου καθονταν οπως κανεις εσυ.
Εσενα οι γυναικες;
Με ρωτησες αν ειμαι γεροντοκορος, ασχημος και τοφαλος και απαντησα δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα. Στη συνεχεια σε ρωτησα ποσες σχεσεις ειχες, τι υψος εχεις και ποσα κιλα εισαι και απαντησες οτι δεν σου καθονται οι αντρες. Καλημερα γιαννη κουκια σπερνω.Εσυ τωρα εισαι σε θεση να δινεις συμβουλες,δεν κοιτας τα χαλια σου λεω εγω.
Ποια χαλα μου ρε νακο. Εσενα με τετοια μυαλα πως σε ανεχεται γυναικα. Και δεν ειπα δεν μου καθονται οι αντρες, ειπα οτι δεν ειμαι σαν κι εσενα που δεν σου καθονται οι γυναικες, γι'αυτο το ανεφερα, απλα. Αν εχεις καποιο προβλημα να το συζητησουμε, αν ειναι να με βριζεις και να με προσβαλλεις καλυτερα να το σταματησουμε εδω.
Ναι ενω εσυ νοιαζεσαι για τις γυναικες και εγω δεν νοιαζομαι. Και εγω εχω κομπλεξ και εσυ δεν εχεις, μηπως τα λες αναποδα;
Δε θα σου κανω τη χαρη.
Μολις παρακολουθησατε μια συζητηση των γονεων του sok με τους γονεις του λουλουδιου.
Πάει το νήμα της κοπελιτσας