ποια ειναι τα ωραια της ζωης που πρεπει να προσπαθησω;
Printable View
ποια ειναι τα ωραια της ζωης που πρεπει να προσπαθησω;
Δεν ξέρεις τι είναι αυτοκίνητο δεν ξέρεις τι είναι ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι είναι ωραία γυναίκα από δουλειά που θα πληρώνεσαι μη σου πω καλύτερα από σπουδές που πρέπει να ξέρεις πράγματα τα πάντα τίποτα δεν ξέρεις κ παραιτηθηκεσ επειδή δεν είναι εύκολο δικαίωμα σου είναι το τι θα κανεισ αλλά πρέπει να θεσ κάτι από αυτά για να προχωρήσεις επίσης εκτός από το επειφανιακο κομμάτι υπάρχει κι ένα βαθύτερο της επιβίωσης που στα τριάντα θα ψαχνεσαι όταν θα σου χτυπήσει την πόρτα
Δεν ισχυει αυτο με τη διαγνωση...
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
ακουστε να δειτε σε καμια περιπτωση δε προκειται να φτασω σε αυτο το εξευτελιστικο σταδιο μετα απο ολα αυτα αποφασισα να προσπαθησω στη ζωη μου για το καλυτερο να δουλεψω οσο πιο σκληρα μπορω θα βασιστω στις δικες μου δυναμεις και θα κατακτησω τα παντα με το σπαθι μου εβαλα στοχους σκεφτομαι να μορφωθω πολυ και να αποκτησω πολλη γνωση βρηκα σκοπο στη ζωη μου τη μορφωση και τη καλλιεργεια του πνευματος σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας ελπιζω να τα καταφερω και να ανταμειφθω με οτι μου αξιζει μπορει να εχω βαλει υψηλους στοχους αλλα η προσπαθεια αξιζει και τη θεωρω σπουδαια και για αυτο θα τη πραγματοποιησω.Βγηκα εξω μονος μου και αποφασισα και νιωθω υπευθυνος τωρα να χαραξω τη τυχη μου με τις επιλογες τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο.
ευχαριστω πολυ για καποιο λογο εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ αυτο το forum θα σας κραταω ενημερωμενους με τη προοδο μου.:D
Να σου αρέσει ο εαυτός σου κ να κάνεισ περήφανο τον εαυτό σου βγες έξω κ πάρε ότι σου ανήκει ότι θεσ να σου ανήκει
μπραβο για την πιστη που εχεις. πιστευω καταλαβες οτι αυτη ειναι η μονη διεξοδος απο την αθλια κατασταση που ησουν μεχρι τωρα ετσι?εγω εδω κ ενα χρονο προσπαθω κ μπορω να πω οτι κατα τι δηαρκεια της προσπαθειας ηρθανε πολλα καινουρια πραγματα καινουργια ατομα κ καινουριες καταστασεις. τα ευχωμαι κ σε σενα
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Einai πολύ σοβαρο ετσι την πατησανε πολλοι η αρνηση να πας σο γιατρο είναι και σημαινει υποβοσκουσα καταθλιψη προσοχή γιατρο, διαγνωση χαπια παρακολουθηση και αν ενδείκνυται ψυχαναλυση. Θα την ειχε γλιτωσει ο καρυωτακης αλλα δυστυχως εκεινη την εποχη δεν υπηρχε η γλωσσα επικοινωνιας αφεθηκε μονος του και ιδου το αποτέλεσμα.
Τωρα εχουμε την γλωσσα αξιζει να προσπαθήσεις, φτανει να μην πεσεις σε εκμεταλλευτη υπαρχουν καλοι γιατροι, δαφνι κλπ να ψαξεις.
Απο ποτε οσοι αρνουνται να πανε στο ψυχιατρο/ψυχολογο εχουν καταθλιψη??
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
δεν θελω να τα ισοπεδωνω ολλα. αλλα οκ η προσπαθεια που θελεις να κανεις ειναι παραπολυ καλη κ σου ευχωμαι τα καλυτερα. αλλα εισαι σηγουρος οτι θα παν ολλα καλα επειδη πιρες εσυ την αποφαση? ξαναλεω δεν θελω να στο χαλασω αλλα να ξερεις οτι θεν θα εχεις μονο νικες απο δω κ περα επειδη πιρες μια αποφαση. θα υπαρξουν κ ητες. κ το μυστικο ειναι να μην υποκυψεις εκει. να συνεχηζεις μεχρι οπου φτασεις.
ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι οπως και εγω καταλαβα οτι θελω να με κανω χαρουμενο καταφερνωντας τους στοχους μου επισης προς jim7 ο Καρυωτακης επασχε απο συφιλη η οποια ηταν ανιατη τοτε και ηταν κλινικη περιπτωση ως ανθρωπος εδω ειχε πει πως αν με ρωταγαν οι γονεις αν θελω να γεννηθω θα ελεγε οχι γενικως σπουδαιος ποιητης αλλα κακως ολοι τον διαβαζουν και μπαινουν στα βηματα του κλπ κλπ εγω εχω σταματησει να εχω σχεση με καθε μεσο το οποιο προβαλλει δυστυχια και λυπη πχ τηλεοραση ειδησεις και αλλα τετοια
φυσικα κ ειναι ολλα στο παιχνιδι. αλλα ειναι κ το αλλο. κ γω σαν εσενα προσπαθω να φτιαξω τις συνθηκες της ζωης μου. αλλα σκευτωμαι το εξης. αν καταφερο μετα απο καποιο καιρο κ φτιαξω τα πραγματα θα ειμαι οντος πιο χαρουμενος? το να βελτιωσω τις συνθηκες τις ζωης μου κ οταν συγκρινω το εαυτο μου με το πως ηταν παλια τι θα σκευτω? ναι ξερω πως δεν εχω φτασει ακομα εκει που θελω να φτασω για να σχηματισω γνωμη για το πως θα ειναι. ελπιζω να ειναι οντος καλα... επεισης ολλα τα σχετικα που ειναι πολλα.. π.χ. πως θα αντιδραει ο κοσμος απεναντι μου. αν οντος θα υπαρχει μεγαλυτερη ανταποκρθση απο τους αλλους προς τα εμενα... κ.λ.π...