Παίρνω ναι. Αρχησα ψυχοθεραπεία... Βοηθάει λίγο. Τι έχεις ακριβως. Πως νιώθεις? Μπορεί να σου πω μερικά πράγματα. Ίσως να βοηθήσω λιγάκι.
Printable View
Εχω αγχος και πανικο συνεχεια δε μπορω να ηρεμησω.
Δε μπορω να φαω,εχω ταση προς εμετο ,ξυπναω μεσα στον πανικο.Ιδρωνω,σφιγγεται το στομαχι και το σωμα μου.
Εχω εντερικα και πονο στα ποδια στο σωμα.Ναι την νυχτα κοιμαμαι μερικες ωρες
Οκ... Για αρχή θα ηταν καλο να πας σε ενα ψυχίατρο. Αν θες μπορώ να σου προτείνω. Εχω περάσει παρα πολλους οπως και οι περισσότεροι εδω μέσα. Αν σου φαντάζει αίσχος μη το κάνεις. Θα κανεις πράγματα μονο που σε κάνουν καλα. Αλλιώς υπάρχει και ψυχολογος κάτοικον. Εγω αυτο κανω επειδή δεν θέλω να βγαινω πολυ απο το σπίτι μου. Ειναι καλο πίστεψε με. Δεν είπα οτι ειμαι καλα αλλα τουλάχιστον κανω κατι. Να βλέπεις ταινίες χαρούμενες. Κινούμενα σχέδια. Βλέπω πολύ. Να διαβάσεις ενα βιβλίο. Αν και εγω ειμαι της εικόνας. Και οοοοταν σου έρθει λιγο η όρεξη εκείνη τη στιγμή που θα σου έρθει να φας το πρωτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό. Να ξέρεις επίσης οτι αυτα που λες και έχεις τα εχω και εγω και παρααααααα πολυ άλλοι. Να σου δίνει δύναμη αυτο. Πίστεψε με... Όσο μιλαω με ανθρώπους που φέρνουν καλα η καλύτερα εξωτερικα ειναι χαλια παρα πολύς κόσμος. Αθτο με κανει εμένα τουλάχιστον να λεω οτι δεν τρελενομε. Δεν κερδιζω παντα τη μάχη να ξέρεις. Αλλα οταν κερδιζω μου χαρίζει λιγη γαλήνη. Ξερω αυτα που λες. Εγω δεν θελω να ξημερώσει ποτέ. Χαίρομαι λιγο ιταν βλέπω και πέφτει ο ήλιος. Ησυχαζω λίγο.
Και κατι ακομα που το είπα παραπάνω..... Αλλα δεν το ειπα ίσως σωστά. Άραξε..... Απλα κανε οτι εσυ θελεις. Μη βιάζεσαι. Μη αγχώνεσαι που περνάνε ετσι οι μέρες. Κατι θα κερδίζουμε στο τέλος να ξέρεις. Ειναι το μονο σίγουρο. Κανε οτι θελεις εσύ μόνο. Μη καταπιεζεις τίποτα. Οτι σου έρχεται καντο η μη το κάνεις. Δεν υπάρχει πρέπει. Και κατι ακομα
https://www.youtube.com/user/EckhartTeachings
Δες... Απλα....
Καλό είναι να μάθουμε όλοι εμείς να ελέγχουμε τους φόβους μας...γιατί οι φόβοι δεν υπάρχουν παρά μόνο στο μυαλό μας, δεν είναι υπαρκτοί. Εμείς τους δίνουμε αξία. Αν πχ με πονάει το στομάχι μου και αρχίσω να σκέφτομαι την αιτία που με πονάει το μυαλό θα πάει στο κακό, θα θυμηθώ και 3-4 άσχημες ιστορίες με ατυχή κατάληξη ανθρώπων που είχαν ως σύμπτωμα πόνο στο στομάχι, θα κάνω ένα Googλαρισμα με αποτελέσματα 95% ανίατη ασθένεια, θα τύχει να έχει πεθάνει και κάποιος επώνυμος από αρρώστια, θα τύχει να δω και μια εκπομπή που κάποια είχε τα ίδια συμπτώματα και δεν της έκαναν σωστή διάγνωση...και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό του φόβου. Και αρχίσει ο κύκλος του φόβου που μέχρι να πας στο γιατρό και να σου πει ότι είσαι ΟΚ, τον έχεις αμφισβητήσει και standard έχει ξεκινήσει και άλλος πόνος...νομίζω είμαστε μεγάλα παιδάκια και πρέπει να συνέλθουμε από όλο αυτό. Και γω φυσικά που τα γράφω απλά έχω αρχίσει να τα συνειδητοποιώ και να αντιλαμβάνομαι ότι τις ίδιεςπιθανότητες έχω να πάθω αυτοκινητιστικό που δεν μου περνάει καν από το μυαλό καθημερινά με το να αρρωστήσω. Και γιατί να ανησυχώ για κάτι που ΘΑ πάθω.Αν το πάθω θα το αντιμετωπίσω εκείνη τη στιγμή, δε χρειάζεται να καταστρέφω το χρόνο μου, την πολύτιμη ζωή, το θαύμα της ζωής με παράλογες σκέψεις. Σπάσε τα δεσμα σου!
Fad σ'ευχαριστω πολυ δυστυχως ειμαι εξωτερικο...
Πηγα σημερα να παρω αγωγη καθως το Σαββατο εφτασα στα επειγοντα μου εδωσαν βενλαφαξινη ν'αρχισω απο αυριο.
Πηγα σε ψυχιατρο εδω που ειμαι εχει ραντεβου στην αναμονη για πολυ καιρο.
Ειπα στη φαρμακοπειο οτι πηρα την προηγουμενη εβδομαδα ταβορ μισο μου 2 μερες μου ειπε μπορω να παρω απο αυριο κανονικα .Ο Θεος βοηθος ειμαι σε απελπισια δεν αντεχω αλλο τοση αγωνια και αγχος.
Προσπάθησε να εφαρμόσεις κατι από όλα αυταβπου σου είπα. Και εγω αίσχος είμαι γενικά αλλα κατι καταφέρνω μςσα στη μέρα. Βαλε πολυ μικρους στόχους. Παρα πολυ μικρούς.
Οπως θες εσυ εαν δε σε ενοχλω και δε σε κανω χειροτερα στειλε μου