Εμμμμ....δεν ειμαι και για θριλερ ειμαι φοβητσιαρα....μπουουουουου.. .
Printable View
Μπααα δν ειμαι ιδιαιτερα σινεφιλ...
Αλλα μ αρεσουν οι περιπετειες κυριως....αν εχουν και κωμωδια μεσα καλυτερα...αν εχουν και συναισθημα μεσα ακομα καλυτερα...
Και οι κωμωδιες μ αρεσουν πολυ...αρκει ν ειναι καλη κ να εχει εξυπνο χιουμορ...
Οι δραματικες δν μου αρεσουν καθολου....
Κοινωνικες τις βαριεμαι...χαχαχα
θριλερ εχω να δω εδω και κανα χρονω.πιο παλια ομως τα ειχα ξεσκιση.εβλεπα πολλα θριλερ και για παρα πολλα χρονια ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια στης ταινιες.τα πιο πολλα θριλερ που κυκλοφορισαν τα εχω δει..απο 80s εως και το 2016 τα εχω δει..ομως εδω και κανα χρονω τα εχω κοψει
για να λες απο τα 80, αρα τα εβλεπες ,παιδι, αυτα που βλεπουμε παιδια, μπορει να μας επηρρεαζουν σε ολη μας την ζωη. γι αυτο δεν επιτρεπονται τετοιες ταινιες σε παιδια.
τα επηρρεαζουν βαθια και με ανυπολογιστες επιδρασεις, οπως και ολα τα ερεθισματα τους. οχι οπως στους ενηλικες
Βρε Γιώργο χαλάρωσε!! Συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους, τα όνειρα είναι απλά τα δικά μας άγχη, οι ανησυχίες, οι φοβίες κτλ που γίνονται εικόνες όταν κοιμόμαστε.
Προφανώς θάνατος του πατέρα σου είναι πολύ φυσιολογικό να σε επηρεάζει ακόμα αφού είναι πολύ πρόσφατο. Ο καθένας μας βλέπει όνειρα που έχουν να κάνουν με αυτά που ο ίδιος κουβαλάει. Δηλαδή αυτό που λες "μήπως είναι προφητικό", "γιατί ρώτησα για τον άλλο κόσμο" κτλ είναι μάλλον πεποιθήσεις που είχες έτσι κι αλλιώς οπότε τώρα που βρέθηκες σε μια αγχωτική περίοδο έγιναν όνειρο!
Κόλλησα σε κάτι που είπες. Οτι σκέφτεσαι να πάρεις μηχανάκι, να δουλέψεις ντελίβερι κτλ. Εδώ είναι η ουσία νομίζω. Μήπως αγχώθηκες για το μηχανάκι, ή η γυναίκα σου αγχώθηκε, ή κάποιος δικός σου και το συζητήσατε αν είναι επικίνδυνο αν πρέπει να προσέχεις κτλ. Γιατί σκέφτομαι πως αν είναι έτσι κι έγιναν τέτοιες συζητήσεις, τότε όλο δένει. Ενδόμυχα αγχώθηκες για το οτι είναι κάπως επικίνδυνο το μηχανάκι, είχες τις πεποιθήσεις για τους νεκρούς και τα όνειρα οπότε τσουπ....έσκασε το όνειρο που ρωτάς τον πατέρα σου για τον άλλο κόσμο κι έρχεσαι εσύ εδώ και ρωτάς αν ήρθε η ώρα σου και αν είναι προφητικό. Το υποσυνείδητο σου έστειλε σαφές μνμ οτι έχεις αγχωθεί για το μηχανάκι!!! Μπορεί συνειδητά να μην θες να το παραδεχτείς, να λες σιγά εγώ άντρας, δεν φοβάμαι τα μηχανάκια και να το καταπίεζες. Ο εαυτός μας όμως έχει τα όνειρα για να μας χτυπάει καμπανάκια όταν κάτι πάμε να καλύψουμε.
Πάντως έχω δει και εγώ νεκρό στον ύπνο μου και τον ρωτούσα πώς είναι εκεί και μάλιστα του ζητούσα να με πάρει μαζί του....αλλά όπως βλέπεις ζω ακόμα!!!
Nαι οντως καναμε κουβεντα και με τη γυναικα μου και με την υπολοιποι οικογενεια μου ακριβως οπως τα λες μπραβο βρε ελισαβετ αυτο θαυμαζω σε εσενα οτι σε ολα τα θεματα πεφτης ακριβως μεσα ουτε στην μεσα στην οικογενεια μας να εισουν.πως τα καταφερνης αυτο.συζητουσαμε ποσο επικινδινο ειναι αλλα καταφερα και τους καθυσηχασα αλλα απο τι φενετε καταφεραν και με επιρεασαν.
Καλα τολμησες να πεις σε νεκρο παρε με μαζη σου??και δεν ανχωθηκες μετα ??πωωωω..
Τωρα μου εκανες τη μουρη κρεας
Ο πατερας μου εβλεπε συχνα εφιαλτες οταν συγχωρεθηκε ο μπαμπας του,ο παππους μου δηλαδη . Τον ειχε επηρεασει στη καθημερινοτητα του και ειχε απομακρυνθει απο την υπολοιπη οικογενεια. Ωσπου η μανα μου μετα απο κανα τριμηνο του μιλησε ξεκαθαρα και με τροπο που δεν του χει ξαναμιλησει ποτε λεγοντας του:" Κοιτα να δεις,εχεις παιδια και γυναικα. Εμεις υπαρχουμε και ο πατερας σου εφυγε.Οι νεκροι με τους νεκρους και οι ζωντανοι με τους ζωντανους".
Αυτο ηταν παιδια. Ως δια μαγειας ο πατερας μου το ξεπερασε,τελος οι εφιαλτες και ηταν οπως πριν
Να σου πω την αληθεια και εγω ποτε δεν φοβομουνα που εβλεπα τον παυερα μου στον υπνο μου και παντα καλα μιλουσαμε..και τωρα δεν με τρομαξε ακριβως ο ιδιος..αλλα ερωτηση μου προς αυτον.και εγω πολλες φορες αναρωτιομουν αν ευτηχησμενος εκει..και παντα οταν τον εβλεπα μου ελεγε οτι ειναι πολυ καλα..και σε αυτο το ονειρο απο περιεργεια ρωτησα πως ειναι ο αλλος κοσμος τι το θελα...ευτηχως δεν μου απαντησε σε αυτο το ερωτημα..τελοςπαντων να μην σε κουραζω αλλο με αυτο ουτε σι αλλος το ξεχασα κι ολας...χιλια ευχαριστω ολους και ολες για το ενδιαφερον.ειστε πολυ καλα παιδεια ολοι σας παντα εχω να το λεω αυτο.