Με πέθανες!Quote:
Originally posted by susperia
θεοφανια δε συμφωνω γιατι...για να παιξει καποιος με τη νοημοσυνη του αλλου, πρεπει να ειναι η δικια του σε καποιο επιπεδο...
Printable View
Με πέθανες!Quote:
Originally posted by susperia
θεοφανια δε συμφωνω γιατι...για να παιξει καποιος με τη νοημοσυνη του αλλου, πρεπει να ειναι η δικια του σε καποιο επιπεδο...
Εαν πειραξε τοσο πολυ ο χαρακτηρισμος κους-κους ζητω ταπεινα συγγνωμη και τον παιρνω πισω!Ευχαριστω πολυ τον χρηστη sysperia για την πιο ωριμη αντιμετωπιση του,αλλα μεσα απο το post του βγαινει και η ουσια των λογων μου!Δεν μπορουμε να μιλαμε για \"καταθλιψεις\" λες και προκειται για μισο κιλο φετα!!!Οσο για τη Θεοφανια,ποτε δε δεχτηκα στη ζωη μου ατομα με ναρκισσιστικη διαταραχη προσωπικοτητας και παραλληρημα μεγαλειου και δεν προκειται να το κανω και τωρα!Οι \"πεφωτισμενοι\"ηγετες πεθαναν μαζι με το \"Ακου ανθρωπακο\"του Wilchelm Reich\"!Πολυ ευχαριστως να δανεισω ομως στη Θεοφανια το λεξικο Lidlde-Scott,το μεγαλυτερο λεξικο της αρχαιας ελληνικης γραμματειας,να δουμε πως γραφεται η λεξη γελει-οι-η-ι-υ-ος!!!
Καραφλέ δαίμωνα...
Χρόνια τώρα έψαχνα από τι πάσχω.
Σε ευχαριστώ για τη διάγνωση.
Το Άκου ανθρωπάκο, ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα στη ζωή μου.
Δεν ξέρω πως έγραφαν οι αρχαίοι τη λέξη ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΑ, αλλά στη νεοελληνική γράφεται με \"οι\".
Ευχαριστώ για το Πεφωτισμένη. Σου εύχομαι κάποτε να σε κολλήσει κάποιος την ίδια αρρώστεια.
ΥΓ. Οι Βουλγάρες πάσχουν από άλλα νοσήματα, οπότε ψάξου στους αρχαίους....
φιλε ομως δε νομιζω οτι δικαιουσαι εσυ να πεις πως θα μιλαμε για τις καταθλιψεις οταν οι περισσοτεροι απο δω μεσα τις εχουμε περασει, και εχουμε βοηθησει, ο καθενας λιγοτερο ή περισσοτερο, κι αλλους που μπαινουν με τετοια προβληματα! Επισης μου τη δινει να δηλωνει ο αλλος επιστημονας και οι απαντησεις του να ειναι αντι-επιστημονικες γιατι, που το ειδες εσυ οτι το κους-κους υπερεχει εδω μεσα, αιτιολογησες την απαντηση σου? το διεκρινες μεσα σε μια μερα? εγω στο φορουμ ειμαι σχεδον μισο χρονο, και δε νομιζω να μπορει να μου πει καποιος που ειδε το σαιτ μεσα σε λιγες ωρες το τι ακριβως ειναι και τι τυπου συζητησεις γινονται.
Εγώ πάντως το λεξικό των LIDDELL-SCOTT-JONES βρήκα...Quote:
Originally posted by karaflodaimwn
.....
Πολυ ευχαριστως να δανεισω ομως στη Θεοφανια το λεξικο Lidlde-Scott,το μεγαλυτερο λεξικο της αρχαιας ελληνικης γραμματειας,να δουμε πως γραφεται η λεξη γελει-οι-η-ι-υ-ος!!!
justme...σου απαγορεύω!
Είμαι ατομο με ναρκισσιστικη διαταραχη προσωπικοτητας και παραλληρημα μεγαλειου και δεν ανέχομαι επαναστασούλες.
Θα λέμε μόνο ΝΑΙ.
θεοφανια γιατι δε μας ειχες μιλησει ποτε για το προβλημα σου? εδω ειναι φορουμ υποστηριξης και μπορουμε να σε βοηθησουμε! δεν ηξερα οτι πασχεις απο τετοια διαταραχη! παντως σαν ονομα ωραια ακουγεται!! :P
Δεν ήθελα να σας κομπλάρω με το Πεφωτισμένη....Θα το αντέχατε? Θα το αντέξετε?
Μπραβο σας!Μπραβο σας!Φτου να μη σας ματιαξω υπερλαμπροι Τορκουεμαδες των ψυχων!Πανσοφη και ελεημονουσα Θεοφανια,ζητω ταπεινα συγγνωμη που,εγω το μιασμα,τολμησα να εισελθω στο Μεγαλο Φαγοποτι της μπουρζουαζιας που επιμελως εχεις στησει!Σου υποσχομαι οτι αυτο ειναι το τελευταιο post που βλεπεις απο εμενα!Θα απομονωθω,εγω η βδελλα και ο τρομοκρατης των forum,στα πατρια εδαφη της Βουλγαρικης γης για να αυνανιστω με την ησυχια μου!Επιτρεψε μου ομως πριν να σου αφιερωσω το ποιημα που ο Γιωργος Μιχαλακοπουλος απαγγελει στο τελος του \"Ξυπνα Βασιλη\"!Σου αφιερωνω λοιπον τον \"Σκοταδοψυχο\"!!!
Εγώ σου αφιερώνω το \"κόκκινο τυρί\":
\"Κόκκινο τυρί μας δώσαν στο τραπέζι οταν μας στρώσαν, κόκκινο τυρί.
το κοιτάμε το συζητάμε, αλλά τέτοιο δεν μασάμε\".
Απ\' την ίδια ταινία αγαπητέ καραφλέ δαίμωνα....
Επίσης το ότι δεν θα ξαναποστάρεις επειδή εγώ πάσχω απ όλα αυτά που μόνο η επιστήμη που σπούδασες στο μυαλό σου αναγνωρίζει, επετρεψέ μου να έχω μερικές αμφιβολίες.
Μάλλον δεν πέρασε η π@@@ που πήγες να μας σερβιρεις.
Λυπάμαι, αλλά τελικά είχες να κάνεις με περισσότερο νοήμονες ανθρωπους απ\' ότι ...ονειρεύοσουν.
Επόμενος....
Όχι επομένως....να περάσει ο επόμενος εννοούσα!
παντως καραφλοδαιμωνα συγνωμη που ανοιξαμε συν τοις αλλοις και ευχαριστα θεματα και συγνωμη που μιλησα για τις καταθλιψεις λες και ειναι (μονο) μισο κιλο φετα! Θα φροντισω να κλεισουν τα (γελει-οι-α) ευχαριστα θεματα, θα σταματησουμε να λεμε αστεια, και θα φροντισουμε να πεσουμε σε χειροτερη καταθλιψη, ωστε να μην υποβιβαζουμε τη σοβαροτητα της!
ελεος πια!! το οτι λεγονται και πραματα ασχετα με ασθενειες ειναι υγιες, και ειναι ευχαριστο να βλεπεις και ανθρωπους με προβλημα να ξεφευγουν για μερικες στιγμες και να ξεχνιουνται λεγοντας και κατι ασχετο! αν δεν λεγονται καθολου ειναι που υπαρχει σοβαρο προβλημα. Αλλωστε η φαση που περναει ο καθενας ειναι διαφορετικη και δεν σχετιζονται τα διαφορα θεματα μεταξυ τους! δε σημαινει οτι ενα αναλαφρο θεμα θα υποτιμησει καποιον αλλον που εχει σοβαρο προβλημα! το φασμα της ψυχολογιας τα περιλαμβανει ολα, απο σοβαρα μεχρι και πιο αναλαφρα, με εμφαση στα σοβαρα θα πω, μιας και ειναι φορουμ υποστηριξης, αλλα χωρις να αποκλειει και κανα αλλο θεμα λιγοτερο σοβαρο! αυτα ας τα σκεφτουν καποιοι πριν γραψουν οτι τους κατεβει με την ιδιοτητα του (δηθεν) επιστημονα, που ερχονται και \'\'τη λενε\'\' για την καταθλιψη, χωρις να εχουν ιδεα τι ειναι.
+φωνώ με τον καραφλοδαίμωνα και επαυξάνω! ;)
karaflodaimwn σίγουρα είσαι ψυχίατρος ? Ένας ψυχίατρος κατά τη γνώμη μου δεν θα τα λεγε ποτέ αυτά, ειδικά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την υποστήριξή σου ... :(