Φίλε να σου πω την αλήθεια τα χωράφια είναι η μόνη λύση προσπάθησε το σώμα θα συνέλθει εγώ δουλεύω τέσσερις πέντε ώρες άμα μάθεις τη δουλειά κ ξυπνήσει το σώμα δε χρειάζεται παραπάνω και είναι κ μέρες που κάθομαι όλη μέρα
Printable View
Φίλε να σου πω την αλήθεια τα χωράφια είναι η μόνη λύση προσπάθησε το σώμα θα συνέλθει εγώ δουλεύω τέσσερις πέντε ώρες άμα μάθεις τη δουλειά κ ξυπνήσει το σώμα δε χρειάζεται παραπάνω και είναι κ μέρες που κάθομαι όλη μέρα
ρε μπας και εχεις εξωπυραμιδικα συμπτωματα ;
το κανουν τα φαρμακα.
για αυτο παρινουν akineton.
τα γνωστα "μαγκωματα" τα κανουν τα φαρμακα.
οι ενεσεις δεν κανουν μαγκωματα και δε χρειαζεται akineton.
Maus τη έννοιες δαγκώματα, , σήμερα μία χαρά δεν είχα κανένα πρόβλημα συνήθως είμαι καλά σπάνια έχω πρόβληματα ποια, αλλά όταν έχω πέφτει ή αυτοπεποίθησή μου στα τάρταρα
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App
μαγκωματα ειναι η δυσκαμψια στους μυες που κανουν τα περισσοτερα αντιψυχωτικα.
φαινεται στα χερια ιδιως που ειναι σαν "μαγκωμενα" και δυσκαμπτα.
Η ψυχωση επιφερει κ συμπτωματα στην κινηση (motor skills) κ στο νευρικο συστημα. Eτσι καποιος ισως ασθανεται αδεξιος στο περπατημα κ στις κινησεις. Τα φαρμακα επιβαρυνουν το προβλημα πολλες φορες.
Υπαρχει η παρενεργεια που στα αγγλικα λεγεται stiffness. Γινονται δυσκαμπτοι οι μυς η μουδιαζουν που σε συνδιασμο με την κοπωση (fatigue) επιβαρυνουν την ζωη μας.
Εγω τα εχω κ τα 2 κ με αποτρεπουν στο να βαλω προγραμμα για εντατικη γυμναστικη. Ειμαι με καποιες καλες κ καποιες κακες μερες.
Τα αναφερω στα αγγλικα γιατι μπορει καποιος να τα ψαξει κ υπαρχει μεγαλυτερο ευρος πληροφοριας σαυτη την γλωσσα.
ωραια αυτα που γραφεται παιδια, ενας φιλος μου που ειναι γενικος γιατρος μου λεει οτι δεν ειναι τιποτα η νευρικη κριση που επαθα και το παθαινουν και ανθρωποι χωρις προβληματα ψυχωσης.....
Λεπτομερεια ειναι η νευρικη κριση εγω τα εχω αυτα κ δουλευω μονο αυτα μου μειναν