Συμφωνω σε οτι λες και εγω ειμαι της νοοτροποιας να γνωριστω πρωτα. Σε σεμιναριοπηγαινω και ειμαστε 100+ ατομα κ τα αγορια ζητημα να ειναι 15 με 20 στον αριθμο οποτε χανονται μεσα στη θυλικη λαοθαλασσα και ουτε γινεται να τους γνωρισω ολους.
Printable View
Α) δεν ειπα οτι ειναι κατακριτεο απλα δεν θελω μονο αυτο απο καποιον αντρα. Γ) ειπα οτι μου την πεφτουν απελπισμενοι αντρες που η συμπεριφορα τους ειναι αποθητικοι. Αλλο το να θες σχεση και να το δειχνεις με ωραιο τροπο και αλλο να εισαι λιγουρι εχει διαφορα.
Δεν ζητω απο την αρχη σοβαρη σχεση δεν ψαχνω να παντρευτω ουτε να κανω παιδια!
Ειναι λιγο πιο περιπλοκο το θεμα και πιθανώς το κανεις αυθορμητα. Ειναι το στυλ που εχεις, ο τροπος προσεγγισης, που καλει τους αντρες σεξουαλικα. Το βλέμμα, το πως κινεισαι, πως μιλας, πως κοιταζεις κτλ.
Ενας αντρας σχολιαζει 2 γυναικες με το ιδιο στυλ ντυσιματος και παρομοιου επιπεδου ομορφιας:
"Ωραια γυναικα αυτη" για την μια
"Πω πω μου βγαζει κατι να το ξεσκισω" για την αλλη.
Ποια ειναι η διαφορα οεο?
Ειναι και χαμηλη αυτοπεποιθηση που τη μυριζονται τα λιγουρια και οι πηδηκουλες.
Κατι παρομοιο ειχες πει και για μενα....αλλα δν ειμαι τοσο σιγουρη αν ισχυει...
Αρνεισαι να αποδεχτεις το γεγονος οτι οι περισσοτεροι αντρες σμρ ψαχνουν το απλο και ευκολο σεξ και δεν θελουν παραπανω πραγματα....ειτε γτ προτιμουν την ελευθερια τους να εχουν ποικιλια...ειτε επδ δεν τους καλυπτει η συγκεκριμενη...ειτε επδ νιωθουν μειονεκτικα διοτι νιωθουν οτι δεν μπορουν να κουμανταρουν τη συγκεκριμενη κοπελα για σχεση γτ ειναι χαρισματικη και νιωθουν κατωτεροι ειτε για αλλους λογους.....
Τι μισογυνιστικη εκδοχη ειναι αυτη..να θεωρεις οτι αν ο αντρας σε δει σαν σεξ φταις εσυ...(δλδ η γυναικα) που τον προκαλεσες....εξηγησε το μου λιγο...
Και αλλοι αν θελουν να πουν τη γνωμη τους...
Δηλαδή δεν είναι μισανδρική εκδοχή το να θεωρείς με τόση σιγουριά πως η πλειοψηφεία των ανδρών θέλει μόνο το σεξ;
κοπελια θα προτεινω κατι αν σε ενδιαφερει ο αγνωστος γνωστος ειναι παλικαρι ελευθερο και ψαχνει για σχεση και μαλιστα σοβαρη σχεση.ειναι επαγγελματικα κατασταλαγμενος και ατομο σοβαρι και ξερει τι θελει.αν ειστε στην ιδια πολη η κοντα αν θελεις μιλησε μαζι του.καντε μια κουβεντα μηπως και τα βρητε..
Δεν ειναι μισογυνισμος. Πχ ειναι γνωστο οτι αν μια γυναικα εχει κακοποιηθει, υποτιμηθει κτλ σαν παιδι, εχει την ταση να ψαχνει την αποδοχη. Ας πουμε κοιταζει εντονα στα ματια και χαμογελάει με τετοιο τροπο που στον αντρα μεταφραζεται σαν σεξουαλικο καλεσμα. Ο τροπος που κινειται που που που χιλια δυο. Ρωτησε οποιον αντρα θελεις. Κανουν μπαμ με τη πρωτη ματια πως να στο πω.
Οι αντρες που ελκυουν για σχεση ειναι αντρες επισης με χαμηλη αυτοπεποιθηση γι αυτο δεν τους θελουν κιολας. Οι εμπειροι που αρεσουν θα κοψουν μια τετοια γυναικα και θα πουν μμμμ ωραιο μεζεδακι για αποψε χωρις πολλα πολλα. Δε μπορω να στο εξηγησω πιο απλα.
Εσυ εχεισ την εντυπωση οτι οι ανδρεσ αξιζουν περισσοτερο απο τισ γυναικεσ στην πραγματικοτητα ομωσ οι αντρεσ ειναι αχρηστοι κι οι γυναικεσ κανουν κουμαντο δυστυχωσ ομωσ δεν εχουν πολυ μυαλο σιγουρα ομωσ ειναι καλυτερεσ απο τα παιδακια τουσ αντρεσ που οι περισσοτεροι ειναι παιδια ακου τον παλιο
Ουδεποτε θεωρηθηκα φλωρος , ειχα και τις επιτυχιες μου , ο φλωρος εχει μια γενικοτερη συμπεριφορα ......αν σημερα ισχυει αυτο που γραφεις , τοτε ναι , ειναι τρομερο αν δεν την πεσεις να θεωρηθεις φλωρος ....που φτασαμε δλδ ?
ανηκω στην προηγουμενη γενια , και μου φαινονται περιεργα αυτα που διαβαζω ...
Δεν νομίζω πως θα έβγαινε κάτι από μία πιθανή γνωριμία μου με την θεματοθέτρια, από τα λεγόμενα της φαίνεται πως έχει πολύ υψηλά στάνταρ γιαυτό και δεν βρίσκει σύντροφο.