Μπου στο λεω κι εγω εχεισ το κατι προχωρα μπορεισ οι αλλοι το βλεπουν προχωρα
Printable View
Μπου στο λεω κι εγω εχεισ το κατι προχωρα μπορεισ οι αλλοι το βλεπουν προχωρα
Συμφωνώ με την savatage.
Μπου ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει τώρα στην ζωή σου! Ο καθένας μας θα ένιωθε άγχος και ανασφάλεια για το τι πρόκειται να γίνει. Σκέψου μόνο πού ήσουν και πώς 1-2 χρόνια νωρίτερα! Έχεις περάσει βουνά κορίτσι μου και στάθηκες όρθια, σιγά μη κωλώσεις τώρα!
Γιατί να μην σε θέλουν για παρέα; Είσαι αξιολάτρευτο πλάσμα! Δεν το κάνουν απ' την καλή τους την καρδιά όχι, δεν σου κάνουν χάρη. Το κάνουν γιατί είσαι τόσο γλυκιά, έχεις χιούμορ, είσαι έξυπνη, είσαι θαρραλέα, έχεις κατανόηση, είσαι έτοιμη να βοηθήσεις όποιον χρειαστεί κι αυτό που δεν ξέρουν ακόμα ίσως αλλά θα δουν σύντομα είναι οτι είσαι παράδειγμα δύναμης και επιμονής. Δωστους την ευκαιρία να σε γνωρίσουν μπου, θα βρεθούν και λαλακες, αλλά μη χάσεις την ευκαιρία να βρεθούν κι άτομα που θες να μείνουν στην ζωή σου.
Μπου εγω καλα λογια δε λεω αλλα μπορεισ τα αλλα ειναι παπαριεσ μπορεισ τελοσ
σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση και το καλο σας λογο. εχετε δικιο. πρεπει να "κολυμπησω". απλα ισως εχω συνηθισει τη μοναξια μου και μου φαινονται ολα παραξενα.
παντως για να δω πως ειμαι καλυτερα μου πηρε 2 χρονια.δηλαδη μου ελεγαν οτι ημουν καλυτερα αλλα δεν το ενιωθα.περασαν 2 χρονια να το νιωσω. ισως χρειαζομαι χρονο για να συνειδητοποιησω εστω 1 καλο του εαυτου μου. και λεω ενα γιατι ολοι μας εχουμε εστω ενα καλο στοιχειο στο χαρακτηρα.αρα εστω ενα πρεπει να εχω κι εγω.
δηλαδη θελω να πω πως ολα αυτα που μου λετε μου ειναι ξενα.δεν τα νιωθω
Μπου εγώ καλά λόγια δε λέω για κανένα αλλά θα σου πω δυο τρία πράγματα να τα ξέρεις την αξία σου πρέπει να την καταλαβαίνεις μόνη σου για να μη σε ρίχνει η σε ανεβάζει κανεισ διότι γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης σκέψου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο δηλαδή ότι μπαίνεις γραφεισ δύο τρία πράγματα σωστά κ συνδιαλεγεσαι με όλους ποιοτικά είναι προσόν συν ότι έχεις πτυχίο που μπορεί εσύ να μην το ξέρεις αλλά σ δίνει κάποια θετικά στην ποιότητα τ λόγου κ στην καλή προαίρεση αυτά είναι τα βασικά
@boo είναι και αυτό μέρος της πάθησης.
Έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση που πέφτει κάτω από το μηδέν.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα:Εγώ στο επεισόδιο πίστευα πως είμαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Δηλαδή η αυτοεκτίμηση μου είχε πιάσει πάτο. Επίσης όταν βλέπεις να υπολείπεσαι λειτουργικά και να μη μπορείς να είσαι καλός έστω στις κοινωνικές συναναστροφές που είναι βασικό για την αυτοεκτίμηση γιατί βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα από την επαφή με τους άλλους , τότε είναι φυσικό να μη βλέπεις πτυχές του εαυτού σου.
Εγώ αυτό που έκανα ήταν να χτίζω σιγά σιγά. Δηλαδή αν κ δυσκολευόμουν κοινωνικά όταν μου έλεγαν για καφέ ή έξοδο έβγαινα και ας μη περνούσα καλά.
Αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά χτίζεις κοινωνικές δεξιότητες. Το αρνητικό είναι ότι δέχεσαι πίεση γιατί είναι αφόρητες πολλές φορές οι κοινωνικές επαφές για μας. Μπορεί να προκαλέσουν παράνοια και άλλα συμπτώματα καθώς λείπουν εκείνες οι δεξιότητες όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει τις εκφράσεις του προσώπου και άλλα πράγματα. Εμείς πολλές φορές παρεξηγούμε εκφράσεις και λόγια.
Σιγά σιγά με την ενασχόληση θα ξεκινήσεις να βλέπεις πτυχές του εαυτού σου και πάλι. Θα καταλάβεις ότι δεν είσαι κακός άνθρωπός και ότι απλά το μέσα σου αισθάνεται άσχημα. Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι κακιά. Μπορεί να σου έρχονται ενοχλητικές σκέψεις και επειδή οι άνθρωποι έχουν μάθει να κρίνουν τον εαυτό τους με βάση τις σκέψεις έχει σαν αποτέλεσμα να πιστεύουμε αρνητικά πράγματα για μας.
Βρες 2-3 πράγματα που σε ενδιαφέρουν και εξάσκησε τα. Σιγά σιγά θα βελτιώνεσαι και θα δεις διαφορετικά τον εαυτό σου. Η κοινωνικοποίηση με άτομα που σε καταλαβαίνουν είναι βασικός παράγοντας πάντως.