εεε σταματα να λες τα ιδια και τα ιδια, με την ιστορια με το γκομενο της φιλης σου
Printable View
εεε σταματα να λες τα ιδια και τα ιδια, με την ιστορια με το γκομενο της φιλης σου
Δελφίνι, ο στόχος σου δεν είναι να ζεις χωρίς φάρμακα, αλλά να ζεις ισορροπημένα είτε παίρνεις αγωγή, είτε όχι!
Χαίρομαι που με μιλάς απλά, δεν αντέχω τις ιγκριτες και τα μαλώματα και πιο πολύ δεν αντέχω να με κατακρίνουνε και να με χλευάζουνε για αυτό μου το λάθος ούτε παιδόφιλος να ήμουνα
Αυτοί δεν είναι άγιοι άκουσέ με. Ξέρεις τι αντιζηλία υπάρχει εκεί μέσα και τι μίσος, τι γλωσσοφαγιά και τι ζήλεια ???
Μπορεί να μην είναι άγιοι, κανείς δεν είναι άλλωστε αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχεις δίκιο να τους κατηγορείς που σε αποφεύγουν γι' αυτό...ούτε εγώ θα σε εμπιστευόμουνα...από εκεί και πέρα όπως το βλέπει κανείς...λυπάμαι αν δεν σου αρέσει η άποψη μου αλλά αυτό νιώθω...
Δεν νομίζω ότι με αποφεύγουνε μετά από τόσα χρόνια. Εγώ δεν τους κάνω παρέα νομίζω. Αφού καταλάβανε ότι το μετάνιωσα και δεν το ξαναέκανα. Δεν ξέρω για αυτούς αν είναι τόσο σκληροπυρηνικοί, σαν εσένα (το λέω με δόση χιούμορ).... Άλλωστε τότε ήμουνα σχεδόν 20 χρονών... σε ηλικία τρέλας....
Και Κύκνε δεν ξέρεις τι παν ύπουλοι άνθρωποι είναι εκεί μέσα αυτοί οι παλαιό. Μπορεί να με ζηλεύανε και ήτανε πιο έξυπνοι από μένα ίσως και εγώ να μην ήμουνα και πολύ καλός χαρακτήρας και με κατατροπώσανε σαν το φίδι.:p
Ρε δελφινακι μου όμορφο υπάρχουν στη ζωή άνθρωποι που ασχολούνται με της δημόσιες σχέσεις και άνθρωποι που δουλεύουν μόνο αυτοί που εξαρτώνται από τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να δουλεύουν μπορεί να κάθονται οτιδήποτε αυτοί είναι μέσα στην ίντριγκα κ το κουτσομπολιό γτ εξαρτάται το πόσο καλά περνάνε από γνωριμίες οι περισσότεροι είναι έτσι εγώ μικροσ ήμουν αθλητής κ μετά φοιτητής κ δε με ενοιαξε ποτέ να κάνω γνωριμίες κι από ότι νομίζω όλοι οι αθλητές είναι έτσι τώρα οι υπόλοιποι μάλλον είναι μέσα στην ίντριγκα κ το κουτσομπολιό