Έλεγα για την έδεσσα γιατί και μακριά δεν είναι από θεσσαλονίκη και επειδή αυτόν το καιρό με τους καταρράκτες θα είναι πιο ωραία από την πόλη.Αλλά πάλι αν υπάρχει κάλλημα ο.κ. ας το κάνουμε θεσσαλονίκη
Printable View
Έλεγα για την έδεσσα γιατί και μακριά δεν είναι από θεσσαλονίκη και επειδή αυτόν το καιρό με τους καταρράκτες θα είναι πιο ωραία από την πόλη.Αλλά πάλι αν υπάρχει κάλλημα ο.κ. ας το κάνουμε θεσσαλονίκη
Λόγω των προβλημάτων μου δεν μπόρεσα.Δεν ήμουν καλά.Quote:
Originally posted by ico
\'Ο λόγος που δεν κατάφερες ήταν από το πρόβλημα που έχουμε ή είχες κάποια δουλειά?
Dalia σε τι φάση είσαι τώρα?Μπορείς να έρθεις αν γίνει η συνάντηση?
Εκτός Θεσ/νίκης με τίποτα.Στη Θεσ/νίκη αν γίνει θα προσπαθήσω αλλά έτσι όπως είναι τα ψυχολογικά μου δεν μπορώ να είμαι ποτέ σίγουρη.Πάντως είμαι λίγο καλύτερα οπότε έχω ελπίδες να έρθω.
ο.κ. θεσαλονίκη λοιπόν.Θέλω όμως μια χάρη. Στείλε μου στο email μου στο yahoo είμαι γραμμένος πως θα στέλνω άμα θέλω π.χ. μήνυμα σε κάποιον και να τα διαβάζω.Είμαι λίγο άσχετος με το internet.Και ότι θέλεις στείλε μου για να τα λέμε.Θα σε περιμένω στη συνάντηση.
Δεν υπάρχει το email σου στο προφιλ σου.Στειλτο μου σε u2u αν θέλεις.
εγώ είμαι από Αθήνα και είμαι μέσα αν γίνει συνάντηση εδώ!
Για αθήνα λίγο δύσκολο.
Μπορούμε να κανονίσουμε 2 συναντήσεις.
Μία Αθήνα κ μία θεσσαλονίκη.
Εγώ πάντως Αθήνα μπορώ.
Kανείς Μόναχο ρε παιδιά; :P και με Φρανκφούρτη βολεύομαι...
Ναι κι εγώ αν γίνει Αθήνα είμαι μέσα !! Για ΘΕΣΣ λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω :((
Λοιπόν όσοι είναι από βόρεια ελλάδα ας πουν την γνώμη τους για συνάντηση.
Θεσσαλονίκη μια μέρα μέσα στον μήνα.Συμφωνείτε?:cool:
Ki εγω..Αθηνα..
λΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?