Krino, δε θα το πιστέψεις αλλά έπιασε βροχή
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by krino
Πιστευω στις ισορροπημενες σχεσεις και σε αυτες που ψαχνουν ιεραρχιες.
Εγώ πάλι σκέφτομαι πιό απλά. Θέλω να με ποθούν, να με ζηλεύουν έστω και λιγάκι, και να έχω ένα εξαιρετικό σεξ, με τον άνθρωπό μου, πριν ενώσουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν πιστεύω σε καμμιά ιεραρχία ούτε μ ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι δημόσια μέσω της σχέσης μου. Κανείς δεν μπορεί να μου αποδείξει την ποιότητα πλήν του ίδιου μου του εαυτού.
Quote:
Originally posted by justme
εσυ κατι θες να πεις με αυτο αλλα δεν θα το παρακολουθησω....
θα μεινω σιωπηλος.
:P
Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
Originally posted by krino
Πιστευω στις ισορροπημενες σχεσεις και σε αυτες που ψαχνουν ιεραρχιες.
Εγώ πάλι σκέφτομαι πιό απλά. Θέλω να με ποθούν, να με ζηλεύουν έστω και λιγάκι, και να έχω ένα εξαιρετικό σεξ, με τον άνθρωπό μου, πριν ενώσουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν πιστεύω σε καμμιά ιεραρχία ούτε μ ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι δημόσια μέσω της σχέσης μου. Κανείς δεν μπορεί να μου αποδείξει την ποιότητα πλήν του ίδιου μου του εαυτού.
συμφωνω σε ολα εκτος απο την ζηλεια.
Δυστυχως δυσκολευομαι να ζηλεψω, τι να κανω για αυτο?
:(
liber, σαν τίτλος διδακτορικής διατριβής ακούγεται η ερώτηση...
Quote:
Originally posted by Manos88
liber, σαν τίτλος διδακτορικής διατριβής ακούγεται η ερώτηση...
Ε, δεν είναι και υποχρεωτικό να απαντήσεις.
Αν μου επιτρεπετε να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση, γιατι ισως βγαλω ακρη και με τις δικες μου αποριες..
Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως πρωτεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με δεύτερη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?
Quote:
Originally posted by weird
Αν μου επιτρεπετε να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση, γιατι ισως βγαλω ακρη και με τις δικες μου αποριες..
Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως πρωτεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με δεύτερη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?
Βingo !
Μήπως τελικα δεν εχει σημασια τι θεωρεί ο καθένας μας πρωτευον , αλλα το πόσο αυτό ή αυτά καλύπτονται στη σχέση ?
Κλειώ υπάρχει σοβαρός λόγος που ρωτάω και δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ. Πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Παρ όλα αυτά δίκιο έχεις όπως το τοποθετείς.
Εσυ απαντηθηκες, εγω συνεχιζω. Ποσο πετυχημενη θεωρειται μια σχεση, οταν αυτο που ενας θεωρει πρωτευον αντιστοιχει σ εκεινο που ο αλλος θεωρει δευτερευον, δεδομενου οτι η πληρης καλυψη και των δυο (πρωτευον δευτερευον ) ταυτοχρονα και εξ ισου, ειναι ανεφικτη?
Ειτε πρωτεύον ειτε δευτερεύον αν ειναι να πάρουν φωτιά τα σεντόνια τοτε δεν εχει και πολυ σημασία.
Αν ταιριάζουν ειναι το θέμα γιατί και δευτερεύον να ειναι για τον έναν και πρωτεύον για τον αλλον, εκεινη την στιγμή πρέπει να τα βρούν για να δέσει το κεκάκι που λεγεται σχέση με ολο το περιτύλιγμα-ψυχικό κοσμο και μπλα μπλα...
Αν ταιριαζουν?Quote:
Originally posted by Έλξη
Ειτε πρωτεύον ειτε δευτερεύον αν ειναι να πάρουν φωτιά τα σεντόνια τοτε δεν εχει και πολυ σημασία.
Αν ταιριάζουν ειναι το θέμα γιατί και δευτερεύον να ειναι για τον έναν και πρωτεύον για τον αλλον, εκεινη την στιγμή πρέπει να τα βρούν για να δέσει το κεκάκι που λεγεται σχέση με ολο το περιτύλιγμα-ψυχικό κοσμο και μπλα μπλα...
Έαν το αν ταιριαζουν ειναι ασχετο με τη θεωρηση του καθενος, τοτε με τι ειναι σχετικο?
Αν ταιριάσουν εννοω σεξουαλικά γιατί μπορει να λέμε θεωρητικά οτι το σεξ ερχεται δευτερο σε μια σχέση και οτι μας ενδιαφέρει πρώτα ο χαρακτήρας του άλλου αλλα μετα δεν παίζει ρόλο και αν ταιριάζουν και στο σεξ;
Εκτος και αν εννοεις οτι ο ενας απο τους δυο κανει κρα μόνο για το σεξ.
Ξενέρωτη.Quote:
Originally posted by liberchild
Πόσο πετυχημένη θεωρείται μια σχέση όταν ο ένας απ τους δυό θεωρεί το σεξ ως δευτερεύον στοιχείο πάνω στον άλλο, με πρώτη προτεραιότητα τον παράγοντα άνθρωπο ?