Σίγουρος τρόπος να σε σκοτώσουν κατηγορα τον παντού
Printable View
Σίγουρος τρόπος να σε σκοτώσουν κατηγορα τον παντού
Να με σκοτωσουν? Εχει περασει καιρος
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Τα ειδεσ τα σβήνω
Δε σε καταλαβαινω.Μην απαντας αμα σε κουραζω .Δεν ειναι υποχρεωτικο
στη πιάτσα ξέρεις τι κάνουν όταν τους χρωστάνε πληρώνουν κ τους δέρνουν βγες για δουλειά εκεί είναι όλη η μαγεία της ζωής
Τα νευρα σου για την κοινωνια οχι σε μενα.Δεν σχετιζεται με το θεμα μου.Εχεις περασει ασχημα αλλα δεν ευθυνομαι εγω για αυτο
Η διαφορά μας είναι ότι εμένα μ αρέσει που είναι τα πράγματα έτσι κάθε μέρα κοιτάω ουρανό κ λέω είμαι ζωντανός ασ κάνω ότι μπορώ δε με νοιάζει που πέρασα άσχημα δε με νοιάζει πόσο θα ζήσω τόση ώρα μιλάμε κ ανταλλάζουμε συναισθηματικά φορτια εγώ το δικό σου το φορτίο το αντέχω εσύ το δικό μου δεν το αντέχεις σκέψου το αυτό για τις φιλίες σου κ τις σχέσεις σου γενικά
Την ψυχωση εννοεις? Γιατι να συγκρινομαστε? Δεν χρειαζεται.αν δε μπορεις να με βοηθησεις δεν στο ζηταω.εσυ ανακατευτηκες.ουτε ποτε ειπα οτι ειμαι σε χειροτερη θεση απο καποιον εδω.απλα εκφραζομαι
Καλη μην βαζεις και στοιχημα. Στο ιδιο καχυποπτο μοτιβο σκεψης κινουταν και μια κοπελα που ειχα σχεση. Ενω τη γουσταρα και σαν ανθρωπο και σαν γυναικα και ειχα στοχο να κανω κατι καλο μαζι της, η καχυποψια της με απομακρυνε. Και μαντεψε, η καχυποψια της ελεγε οτι εγω απλα θελω να την εκμεταλλευτω σεξουαλικα λιγο καιρο και να φυγω και εγινε τοσο κουραστική που αγανακτισα και οντως.... εφυγα! Γαμάτο?
Ξερεις αυτος ηταν σαρανταρης και εγω 17.συγκρινεις ανομοια πραγματα.Ο ανθρωπος ηταν ανωμαλος
Ιωάννα σου έκρυψε την ηλικία του? Αν σου είπε από την αρχή ότι είναι 40 ενώ εσύ είσαι 17,δε θα έπρεπε καν να συνεχίσεις την κουβέντα μαζί του. Αυτόν προφανώς δεν τον χάλαγε να τα έχει με μια νεότερη του, εσύ όμως ως 17χρονη θα έπρεπε να σκεφτείς αν ήθελες κάποιον 40αρη στη ζωή σου είτε ερωτικά,είτε φιλικά. Τώρα αν πχ στο έπαιξε 20αρης κτλ τότε ναι θα συμφωνήσω πλήρως περί ανωμαλίας κτλ