Poet καλησπέρα. Μιας και εσύ ο ίδιος έδωσες εδώ μέσα στο φόρουμ τα blog και προτρέπεις τους αναγνώστες να τα διαβάσουμε θεωρώ πως μπορώ να σου απαντήσω μερικά πράγματα σχετικά με αυτό
Βλέποντας το πρώτο ποστ σου σε αυτό το θέμα και διαβάζοντας αυτό το κείμενο
http://eleytheria-ths-skepshs.blogsp...g-post_17.html εναντιωθείτε στα πρακτικά μυαλά σε κάποιο σημείο γράφεις μεταξύ άλλων
"Εναντιωθείτε συνάνθρωποι μου στα πρακτικά μυαλά! Στους εκμεταλλευτές του θαύματος της ζωής! Στους απλούς φαινομενικά και φιλήσυχους πολίτες, που κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από τον καθένα, επειδή έχουν τη δύναμη της μάζας! Αντισταθείτε στις ''φυσιολογικές'' ζωές, σε όσους κοιτάζουν να βολευτούν, αντί να αγαπήσουν. Σε όσους ξέρουν να κλέβουν, αντί να διεκδικούν! Σε όσους είναι ανειλικρινείς, υποκριτές, και δήθεν. Σε εκείνους που προσπαθούν να σας πείσουν πως είναι κάτι άλλο, από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Σε όσους μετέτρεψαν τον έρωτα και τη αγάπη τους σε συνήθεια! Σε μια καθημερινή ρουτίνα, που ξέρει να σκοτώνει από μέσα! Σε όλους εκείνους που δίνουν αξία στους άσημους ανθρώπους της show biz. Στα άχρηστα ''ταλέντα'' και στις ομάδες, μια κοινή μέθοδος για να ξεχνάνε την ανυπαρξία τους!
Σε εκείνους που κοιτάζουν μέσα από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, επειδή οι ίδιοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν! Στους ακάματους που δεν δημιουργούν τίποτα! Αντισταθείτε στα απλά καθημερινά πράγματα, όπως έγραψε κάποτε σε εκείνο το ποίημα ο ποιητής Κατσαρός."
Εσύ λοιπόν γιατί κοιτάζεις μέσα απο την κλειδαρότρυπα την ζωή του γνωστού σου με την παντρεμένη και δεν εναντιώνεσαι σε αυτό? Τα άλλα που λες για την αγάπη ως στόχο ζωής συμφωνώ. Αλλά βλέπω να βγάζεις ένα μίσος απέναντι στους ανθρώπους και σε όλη την κοινωνία γενικότερα και δεν ξέρω γιατί
Επίσης στο ένα γράμμα προς την άγνωστη μου δίνεις την εντύπωση ότι περιμένεις να βρεθεί μια γυναίκα να πέσει ωσαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά σου, να σε ευγνωμονεί γιαυτό και να σε λυτρώσει από όλα σου τα δεινά.
Η άποψη μου είναι ότι δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος γύρω μας και όσο αν προσπαθείς να τον φέρεις σε αυτό τον τρόπο ζωής που εσύ μάλλον θεωρείς ως ιδανικό, τόσο περισσότερο θα πληγώνεσαι..