Originally Posted by
giannis97
Καλησπέρα και καλή χρονιά από εμένα, διαβάζοντας κάποια σχόλια τα πρώτα, ήθελα να πω την άποψη μου, με τον ποετ έχω μιλήσει λίγο προσωπικά και ξέρει πάνω κάτω τι τραβάω αυτόν τον καιρό.. ωστόσο , αυτό που λέει το παιδί από κάτω ότι πρέπει να ξέρουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά να ξεκινήσουμε μια σχέση αυτό είναι το θέμα μου προσωπικά εμενα, ότι δεν τα πάω καλά με τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος είμαι τι κανω σε αυτή την ζωή, το προσφέρω στους άλλους , τι να αλλάξω πως να το αλλάξω... Γιατί να μην είμαι άνθρωπος με περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα μου.. αυτή η αυτοπεποίθηση ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΣΤΕΡΕΣΕΙ ΆΠΕΙΡΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΒΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. είμαι 20 ετών και δεν ξέρω πως να την βρω .. χωρίς να θέλω να θυξω κάποιον ανώτερο φυσικα, ξέρω υπάρχουν και μεγαλύτεροι που δεν τα πάνε καλά με τον εαυτό τους, δεν έχουν αυτοπεποίθηση μέσα τους, και ακόμα είμαι μικρός. Αλλά τώρα θέλω να βρω την αυτοπεποίθηση, τώρα θέλω να γνωρίσω τον εαυτό μου, τώρα θέλω να αλλάξω.. !! ΤΩΡΑΑ!!