αχχ ορεα γιατι νομιζα οτι θα εφεθγε αν καθομουν στην σφερα τωρα θα καθισο σε ολλα αφου δεν ειπαρχι προβλιμα
Printable View
αχχ ορεα γιατι νομιζα οτι θα εφεθγε αν καθομουν στην σφερα τωρα θα καθισο σε ολλα αφου δεν ειπαρχι προβλιμα
Quote:
Originally posted by viola17583
bera...ντοινγκ....το ρωτάς σοβαρά τωρα αυτό...?
εγω παίζω μπάλα και κάνω και κοντρόλ με το στήθος...και καμμιά φορά παίζω με την βαλβίδα για να κάνω πλάκα σε κανα φίλο μου....
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..:D:D:D:D:D:D
μην φανταστείς και συ τρελά πράγματα...ετσι χαλαρά///
ΞΕΡΩ ΕΓΩ ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙQuote:
Originally posted by viola17583
μην φανταστείς και συ τρελά πράγματα...ετσι χαλαρά///
καμ μπακ :P
Καλημέρα, είμαι νέο μέλος στο forum και ομολογω πως δεν ξέρω ακόμη καν πως λειτουργεί. θέλησα να ρωτησω και εγω κάποια πράγματα και ελπίζω να μπορέσω αργότερα να βρω τον τρόπο να ψάξω για τυχόν απαντήσεις. Ας συστηθώ όμως.... με λένε Ελένη και ειμαι 33 ετών και 95Kgr. Εχω μπαλονάκι το οποίο το τοποθέτησα στισ 29 Νοεμβρίου. Αποτέλεσμα .... το απόλυτο μηδέν (0) !!!! Σκέφτομαι σοβαρα να βάλω δακτύλιο. Επισκέφτηκα την Παρασκευή και κάποιονQuote:
Originally posted by bionic
΄Quote:
Originally posted by lakis
ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΣΤ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
ΑΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΡΩΓΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ :D:D:D:D
όχι κι αυτό επικύνδινο είναι όταν μασηθεί το ζυμάρι γίνετε
σαν πλαστελίνη και κολλάει.
με το περπάτημα μέσα στο σπίτι (όχι στο διάδρομο :) )
έχω γλυτώσει πολλούς εμετούς..
γιατρό για ενημέρωση, μου το παρουσίασε αρκετά εύκολο!!! Διαβάζοντας όμως εδω ορισμένες από τις εμπειρίες σας, ομολογώ πως έχω λιγάκι φοβηθεί. Για παράδειγμα, είναι λιγάκι "τρομακτικό" να διαβάζεις πως με λίγο ψωμάκι ειναι δυνατό να προκληθούν τόσοι πόνοι!!! Είναι τόσο εύκολο να συμβεί αυτό;
Θα χαρώ πολύ να λάβω απάντήσεις, καθώς επίσης αν κάποιος έχει λίγο χρόνο να μου αφιερώσει θα ήταν πολύ χρήσιμο να με κατατοπίσει κάποιος σχετικά με τους κανόνες χρήσης του forum. Να είστε όλοι καλά!! Ελένη
Μπαλονι...Αχρηστο πραγμα.... Το ειχα για 7μιση μηνες κ δεν εχασα γραμμαριο. Εκτος απο τις πρωτες 5-6 μερες που εφυγαν καποια κιλα λογω εμετων!
Οταν λεμε πονοι, μην νομιζεις οτι σαν να σε μαχαιρωνουν η καπως ετσι. Απλα μεχρι να χασεις τα κιλα, το στομαχι δεν μπορει να δεχτει καποιες τροφες. Και αναγκαζεσαι να μην τις τρως. Μετα, μπορεις να ανοιξεις τον δαχτυλιο κ να εισαι μια χαρα ;)
YiannisD σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι και εγώ με το μπαλονάκι ..... τζιφος!!! Στην αρχή φυσικά είχα χάσει 4-5 κιλάκια παρά το γεγονός ότι εκοψα και το τσιγάρο, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα καθαρά δικής μου προσπάθειας και όχι λόγω του ότι με εμπόδιζε το μπαλονάκι να φάω περισσότερο. Ακόμα και τώρα βεβαια παρά το γεγονός ότι και ο γιατρός που επισκέφτηκα την Παρασκευή με διαβεβαίωσε πως το μπαλονάκι δεν ειναι αποδεκτή πλέον μέθοδος..... εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να απενοχοποιηθώ!!! Που θα πάει όμως.... θα γίνει και αυτό!Quote:
Originally posted by YiannisD
Μπαλονι...Αχρηστο πραγμα.... Το ειχα για 7μιση μηνες κ δεν εχασα γραμμαριο. Εκτος απο τις πρωτες 5-6 μερες που εφυγαν καποια κιλα λογω εμετων!
Οταν λεμε πονοι, μην νομιζεις οτι σαν να σε μαχαιρωνουν η καπως ετσι. Απλα μεχρι να χασεις τα κιλα, το στομαχι δεν μπορει να δεχτει καποιες τροφες. Και αναγκαζεσαι να μην τις τρως. Μετα, μπορεις να ανοιξεις τον δαχτυλιο κ να εισαι μια χαρα ;)
Εσένα πόσο σου άλλαξε την καθημερινότητά σου το δακτυλίδι; στις συνήθειες σου, στην κοινωνική σου ζωή; καλό βράδυ!
Σχεδον καθολου θα ελεγα. Αν κ εχω κανει γαστρικο bypass μαζι με το μπαλονακι, δεν μπορω να πω οτι με επηρεασε πουθενα...Ειναι καθαρα στον ανθρωπο, το ποσο θα σε επηρεασει. Ετσι πιστευω εγω !
καλησπέρα Ελένη και καλως ήρθες στο φόρουμ!Quote:
Originally posted by 2good2btrue
Καλημέρα, είμαι νέο μέλος στο forum και ομολογω πως δεν ξέρω ακόμη καν πως λειτουργεί. θέλησα να ρωτησω και εγω κάποια πράγματα και ελπίζω να μπορέσω αργότερα να βρω τον τρόπο να ψάξω για τυχόν απαντήσεις. Ας συστηθώ όμως.... με λένε Ελένη και ειμαι 33 ετών και 95Kgr. Εχω μπαλονάκι το οποίο το τοποθέτησα στισ 29 Νοεμβρίου. Αποτέλεσμα .... το απόλυτο μηδέν (0) !!!! Σκέφτομαι σοβαρα να βάλω δακτύλιο. Επισκέφτηκα την Παρασκευή και κάποιον
γιατρό για ενημέρωση, μου το παρουσίασε αρκετά εύκολο!!! Διαβάζοντας όμως εδω ορισμένες από τις εμπειρίες σας, ομολογώ πως έχω λιγάκι φοβηθεί. Για παράδειγμα, είναι λιγάκι "τρομακτικό" να διαβάζεις πως με λίγο ψωμάκι ειναι δυνατό να προκληθούν τόσοι πόνοι!!! Είναι τόσο εύκολο να συμβεί αυτό;
συμφωνώ κι εγώ με αυτά που σου πε ο Γιάννης για το
μπαλόνι.. απορώ που ακόμα το εφαρμόζουν στην Ελλάδα..
συμφωνώ επίσης πως είναι λίγο τρομακτικό να διαβάζεις
τα side effects του δακτύλιου αλλά ειλικρινά τα γράφουμε
στην ..τραγικότερη μορφή απλώς για να ξέρει ο κόσμος
όλο το στόρυ σχετικά με το δακτύλιο! στην πραγματικότητα
είμαστε ΠΟΛΥ χαρούμενοι που έχουμε αυτό το διαβολάκι
μέσα μας, η ζωή μας έχει επηρρεαστεί ΜΟΝΟ προς
το καλύτερο και θα θελαμε να βοηθήσουμε κι άλλους
να απαλλαγούν από το περιττό βάρος τους με αυτό τον τρόπο!
ΣΥΜΦΩΝΩ! ΣΥΜΦΩΝΩ! ΣΥΜΦΩΝΩ! ΣΥΜΦΩΝΩ!Quote:
Originally posted by bionic
καλησπέρα Ελένη και καλως ήρθες στο φόρουμ!Quote:
Καλημέρα, είμαι νέο μέλος στο forum και ομολογω πως δεν ξέρω ακόμη καν πως λειτουργεί. θέλησα να ρωτησω και εγω κάποια πράγματα και ελπίζω να μπορέσω αργότερα να βρω τον τρόπο να ψάξω για τυχόν απαντήσεις. Ας συστηθώ όμως.... με λένε Ελένη και ειμαι 33 ετών και 95Kgr. Εχω μπαλονάκι το οποίο το τοποθέτησα στισ 29 Νοεμβρίου. Αποτέλεσμα .... το απόλυτο μηδέν (0) !!!! Σκέφτομαι σοβαρα να βάλω δακτύλιο. Επισκέφτηκα την Παρασκευή και κάποιον
συμφωνώ κι εγώ με αυτά που σου πε ο Γιάννης για το
μπαλόνι.. απορώ που ακόμα το εφαρμόζουν στην Ελλάδα..
συμφωνώ επίσης πως είναι λίγο τρομακτικό να διαβάζεις
τα side effects του δακτύλιου αλλά ειλικρινά τα γράφουμε
στην ..τραγικότερη μορφή απλώς για να ξέρει ο κόσμος
όλο το στόρυ σχετικά με το δακτύλιο! στην πραγματικότητα
είμαστε ΠΟΛΥ χαρούμενοι που έχουμε αυτό το διαβολάκι
μέσα μας, η ζωή μας έχει επηρρεαστεί ΜΟΝΟ προς
το καλύτερο και θα θελαμε να βοηθήσουμε κι άλλους
να απαλλαγούν από το περιττό βάρος τους με αυτό τον τρόπο!
Νομιζω πως ειμαι πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση!! Εχω ενθουσιαστεί με αυτό το site το οποίο το ανακάλυψα εντελώς τυχαία! Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να συζητάς ειδικά τέτοιου είδους θέματα τόσο άνετα και με ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν απόλυτα!! Καλως σας βρήηηηκκααα:)))
Εσεις που το κάνατε; σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο; φιλάκια!! Ελπίζω να σας πετύχω και on line κάποια στιγμή να μιλήσουμε!!
Έλα στο chatQuote:
Νομιζω πως ειμαι πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση!! Εχω ενθουσιαστεί με αυτό το site το οποίο το ανακάλυψα εντελώς τυχαία! Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να συζητάς ειδικά τέτοιου είδους θέματα τόσο άνετα και με ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν απόλυτα!! Καλως σας βρήηηηκκααα:)))
Εσεις που το κάνατε; σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο; φιλάκια!! Ελπίζω να σας πετύχω και on line κάποια στιγμή να μιλήσουμε!!
μερικοί από μας σε ιδιωτικό άλλοι σε δημόσιο.Quote:
(διάβασε το θέμα "στατιστικά γιατροί-νοσοκομεία"
Kalispera se olous....