να μην "πλακωνεσαι" στη διαιτα. κανεις κακο και στους μυς σου και στον μεταβολισμο σου.να κανεις λογικη διαιτα. η ασιτια μονο μυς σου καιει .οσο για τα κιλα που δεν χανεις, δεν ξερεις τι χανεις και τι δεν χανεις αυτον τον πρωτο καιρο μετα την εγχειριση, κι αυτο γιατι, οταν εγχειρισμενη ετρωγες αναγκαστικα ελαχιστα, ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο απ τα κιλα που εχανες ηταν υγρα και οχι λιπος οσο νερο και να επινες...οταν αρχισες να τρεφεσαι φυσιολογικα , συνεχισες να καις λιπος, αλλα ξαναπηρες πισω καποιο απ το νερο που ειχες χασει...μπορει δηλαδη σαυτες τις δυο βδομαδες που λες να εχεις χασει 4 κιλα λιπους και να εχεις παρει πισω 3 κιλα νερου....τωρα ισορροπει αυτη η κατασταση και θα δεις ποσο χανεις στο μελλον....μην το ρξεις ομως στον κοπανιστο αερα γιατι κανεις κακο στον οργανισμο σου, υποθετω οτι ενας απ τους λογους που εκανες την επεμβαση ειναι για να τρως κανονικα και να χανειςQuote:
Originally posted by kastano
Να χάσω κιλά δεν φοβάμαι. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι ίσως δεν θα τα χάσω. Γι αυτο και έχω πλακωθει στην δίαιτα. Εκμεταλλέυομαι το γεγονός ότι χορταίνω δύσκολα και τρέφομαι σχεδόν με αέρα.... Δυστυχώς μέχρι σήμερα και για τις τελευταίες 2 εβδομάδες, απο τότε δηλαδή που άρχισα να τρώω, έχω χάσει μόνο ένα κιλό! Βέβαια μεσολάβησε και και η περίοδος μου που πιστεύω ότι κάτι θα λιγότερο θα είμαι όταν τελειώσει, αλλά πάλι... τι να πώ? τρέμω μήπως δεν τα καταφέρω για ακόμα μια φορά.