SAD ελεγα να παω και εγω αλλα θα ειναι εκει με ολη την οικογενεια της και να σου πω την αληθεια δεν θελω να ενοχλησω.
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ..... ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.
Printable View
SAD ελεγα να παω και εγω αλλα θα ειναι εκει με ολη την οικογενεια της και να σου πω την αληθεια δεν θελω να ενοχλησω.
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ..... ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.
Ok να το κανονίσουμε τότε για Σαββατοκύριακο που θα έχω και περισσότερο χρόνο...
Καλή επιτυχία μαρία.......
όταν θα διαβάζεισ τα μηνύματα μασς όλα θα είναι παρελθόν και η νέα κ ευτυχισμέν η σου ζωή θα αρχίζει!!!!!
Ρε παιδιά ξέρεις κανείς τι έγινε με το Μαρακι??? Αν ξέρεις κανείς ας μας πει.. Καλό θα ήταν να μάθουμε πως είναι.
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ¨"ΔΕΜΕΝΗ".
WELCOME TO THE CLUB
Μπράβο στο Μαράκι!!!! Καλή επιτυχία την προσπάθειά της και καλή "κατηφορική" διαδρομή!!!!
Αντε ρε Μαράκι, άντε κι εσύ καλωσήλθες στο club των μελλοντικών μοντέλων! Τώρα άρχισε να απολαμβάνεις την κατηφόρα σου...
Ρε παιδιά που είναι το Μαράκι??? Μια βδομάδα έχει περάσει... Εχει μιλήσει κανείς μαζί της? Είναι καλά?
ειναι καλα το Μαρακι. εχει αδεια απο την δουλεια και θα παει μεγαλη δευτερα!!!!
Γύρισαααααααα!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ όλους σας για τις ευχές και τη συμπαράσταση!!!
Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω πιο νωρίς από το σπίτι για να τα πούμε!!
Έχω να πω ένα πράγμα: Αχ και Βαχ! Τώρα είμαι... χμμμ... σχεδόν χαρούμενη με το δακτύλιο αλλά ρε παιδιά ΠΟΝΕΣΑ!! Απαπαπαπαπααπα έκλαιγα χτυπιόμουνα τι να σας πω... Ίσως έχει σχέση ότι το στομάχι μου είναι χάλια χρόνια τώρα έχω γαστρίτιδα... Όπως και να χει εγώ πόνεσα πολύ την αλήθεια τη λέω!! Και την πρώτη μέρα και τη δεύτερη και την τρίτη... Είχα και κάτι δύσπνοιες... Αλλά μετά περνάνε όλα μαγικά!! Επίσης έχω έναν καταπληκτικό γιατρό που μόνο που τον βλέπω μου περνάνε όλα, είναι κι αυτό κάτι!! Είχατε δίκιο έχει μεγάαααααλη σημασία ο γιατρός! Αυτά!!
Καλωσήρθες και πάλι στην παρέα.... Πώς πήγε όλα καλά; Πώς αισθάνεσαι;
Αχ αυτός ο γιατρός.... είναι το μόνο παρήγορο τελικά για το χειρουργείο..... κοιμάσαι ήρεμη ...... (Ξέρω είμαι υποψήφια ασθενής του.....Μαρία σου έκαναν γαστροσκόπιση πριν την εγχείρηση;
καλωσσηρθες μαρακι ελπιζω τςρα να εισαι καλυτερα κα μην πονας.
Τώρα μόνο τα ράμματα με ενοχλούν, σήμερα αύριο θα μου τα βγάλει...
Δεν μου έκαναν γαστροσκόπηση dora, ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θα μου βάζανε δακτύλιο θα μου ρίχνανε μια μούτζα!!