?
Printable View
?
Brea τι είναι αυτά που λες...Πες μου σε παρακαλώ πολύ ότι δεν τα εννοείς...
ΠΑΙΔΙΑ Η ΒΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΙΜΑ ΞΕΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛ. Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??
Βέρα μου, κοριτσάκι μου, διάβασε εσύ η ίδια τη έγραψες στο signature σου... Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη... Γράψτα όλα και όλους, και κοίτα την παρτάρα σου... θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις. Aν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που φωνάζουν ή σε στενάχωρούν, απλά κοίτα τους και γέλα, μπορεί να σε περάσουν για τρελή αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει πως εσύ θα γελάς... :)Quote:
Originally posted by bera
εμενα δεν μου αρσει τιποτα επανο μου ειδηκα σημερα ειμαι χαλια και θελω να πεθανο ειμουν μια ηρεμη και εχω γινι ολο νεyρα σημερα τσακοθηκα με τον θειο μου και ειναι στρημενος οχι μονο αυτος, εγω σημερα θα παρω χαπια να πεθανο και οχι μονο 29 που πηρα παλια και δεν επαθα τιποτα αλα 40 και πανο γιαυτο μπικα τωρα να σας αποχερετισο ολους και σας αγαπω.....................................
SAD SPEAKINGGGGGGGGG........
Μη στεναχωριεσαι Βερα μου,γραφτους ολους και κοιτα μονο εσενα.Δεν αξιζει να κανεις κακο στον ευατο σου για κανεναν!!
Βέρα, όλοι έχουμε φθάσει σε ακραία σημεία. Αλλά , κορίτσι μου, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να φωτίζουμε τον κόσμο με την ψυχή μας. Με την ύπαρξή μας. Ο καθένας από μας έχει κάποιο λόγο που βρίσκεται σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλοι έχουμε κάποιο σκοπό να υπηρετήσουμε. Ποιός είναι; Θα το μάθουμε στο τέλος. Ή μετά! Αλλά κανένας μας, ακούς;, κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να υπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο γεννήθηκε. ΚΑΝΕΝΑΣ. Γιατί η αλυσίδα θα κοπεί. Γιατί θα επηρεάσει την επίτευξη του σκοπού των άλλων. Γιατί η ζωή σέβεται όσους τη σέβονται.
Μια σέρβικη παροιμία λέει " Να είσαι ταπεινός, γιατί είσαι φτιαγμένος απ' το χώμα της γης. Να είσαι ευγενής, γιατί είσαι φτιαγμένος από την ύλη των άστρων"
Κι αν κάποιος κόψει το νήμα της ζωής του, κάνει στον εαυτό του κακό, δε σέβεται την ίδια τη ζωή. Δεν είναι ούτε ταπεινός, ούτε ευγενής.
Σεβάσου τον εαυτό σου Βέρα. Κι αν οι άλλοι δεν σε σέβονται, δείξτους πως εσύ σε σέβεσαι. Μην τους επιβεβαιώσεις. Διόρθωσέ τους. Κι αν δεν μπορείς να τους διορθώσεις, αγνόησέ τους. Ίσως κάποιος άλλος καταφέρει να τους εκπαιδεύσει...
Αχ ρε lina τα κατάφερες πάλι και με ανατρίχιασες...Quote:
Originally posted by lina
Βέρα, όλοι έχουμε φθάσει σε ακραία σημεία. Αλλά , κορίτσι μου, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να φωτίζουμε τον κόσμο με την ψυχή μας. Με την ύπαρξή μας. Ο καθένας από μας έχει κάποιο λόγο που βρίσκεται σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλοι έχουμε κάποιο σκοπό να υπηρετήσουμε. Ποιός είναι; Θα το μάθουμε στο τέλος. Ή μετά! Αλλά κανένας μας, ακούς;, κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να υπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο γεννήθηκε. ΚΑΝΕΝΑΣ. Γιατί η αλυσίδα θα κοπεί. Γιατί θα επηρεάσει την επίτευξη του σκοπού των άλλων. Γιατί η ζωή σέβεται όσους τη σέβονται.
Μια σέρβικη παροιμία λέει " Να είσαι ταπεινός, γιατί είσαι φτιαγμένος απ' το χώμα της γης. Να είσαι ευγενής, γιατί είσαι φτιαγμένος από την ύλη των άστρων"
Κι αν κάποιος κόψει το νήμα της ζωής του, κάνει στον εαυτό του κακό, δε σέβεται την ίδια τη ζωή. Δεν είναι ούτε ταπεινός, ούτε ευγενής.
Σεβάσου τον εαυτό σου Βέρα. Κι αν οι άλλοι δεν σε σέβονται, δείξτους πως εσύ σε σέβεσαι. Μην τους επιβεβαιώσεις. Διόρθωσέ τους. Κι αν δεν μπορείς να τους διορθώσεις, αγνόησέ τους. Ίσως κάποιος άλλος καταφέρει να τους εκπαιδεύσει...
Πάντως επειδή γενικότερα έχω ψαχτεί λιγο με το "μετά" συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο σημείο που λες ότι είμαστε ολοι εδώ για να υπηρετήσουμε κάποιο σκοπό, ο καθένας από μας έχει μια αποστολή, από την οποία αποστολή εξαρτάται η αποστολή του διπλάνού του, και η εξέλιξή της, έτσι δίνοντας κάποιος τέλος στη ζωή του αφθαίρετα, χαλάει αυτή την αλυσίδα, την αλυσίδα του Θεoύ, την αλυσίδα της ζωής...
Πώς είναι η Βέρα sad; Μίλησες; Βαστάει; Τι γίνεται;
Ναι εντάξει είναι, πιο ήρεμη, την έχω και στο messenger τώρα...
Υποφέρουν βρε παιδιά όλες αυτές οι ψυχές, οι εγκλωβισμένες σ' ένα σώμα που δεν τους χωράει. Που δεν τους είναι αρκετό. Λαχταρούν ν' απλωθούν και τις κρατούν φυλακισμένες. Ο μεγάλος πόνος του ανθρώπου είναι ο μικρός χώρος που διαθέτει η ψυχή τους για να ζήσει. Και στριφογυρίζουν και ζορίζονται . Σαν το έμβρυο μέσα στη μήτρα. Και περιμένουν να έρθει η ώρα να βγούν. Αυτή η ώρα που δε λέει να 'ρθει... Και επικοινωνούν, με το νόμο του συλλογικού ασυνείδητου. Και η δυσκολία της μιας, αυξάνει τη δυσκολία της άλλης. Και η παραίτηση της μιας, μειώνει τη δύναμη της άλλης. Σε μια αέναη αλυσίδα που το κάθε της κομμάτι εξαρτάται απότα διπλανά. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια. Γι αυτό χρειαζόμαστε παρηγοριά. Κουβέντα. Κανάκεμα. Συμπάθεια. Αγάπη. Σεβασμό. Αναγνώριση. Κι αν κάποια ψυχή δεν τα βρίσκει αυτά, λιποψυχά. Και εξωθείται στα άκρα. Αυτό που έπαθε η Βέρα. Ένα χέρι θέλει η κοπέλα, να δει ότι δεν είναι μόνη της. Ούτε υποφέρει μόνη της. Γι αυτό, το συγκεκριμμένο "σπίτι", αυτό το φόρουμ δηλαδή, θεωρώ ότι επιτελεί ΕΡΓΟ... Κι ο ..."χαιρετισμός" της Βέρας, δεν ήταν τυχαίος. Κραυγή ήταν για βοήθεια. Και , ακόμη, νομίζω, ότι αυτό το φόρουμ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ώστε να νιώσει την ανάγκη να το "αποχαιρετήσει". Κορίτσια, έχετε κάνει ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Εύχομαι να το "δει" αυτό και η Βέρα και να χαμογελάσει, εκεί, μέσα στο αμνιακό υγρό της. Όπως ακριβώς κι εγώ!
φίλα την Sad εκ μέρους μου
ευχαριστο ολους που ενδιαφερεστε ειμαι καπος καλητερα τωρα. δεν τα πηρα ολα αλλα ειταν ο δακτυλιος και δεν κατεβεναν κολησα και εκανα εμετο.
λινα φιλια και απο μενα ευχαριστο.
Aν το ξανακανεις, θα ερθω εκει αεροπορικως κ θα στις βρεξω ! :D
Βέρα μου κορίτσι μου χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι καλά τώρα! Εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίζουμε και να σε βοηθάμε όποτε έχεις ανάγκη.... Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις... Ένα πράγμα να ξέρεις μόνο: Η ζωή είναι ένα δώρο και τα δώρα ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ! Και στο λέω αυτό εγώ με τα τόσα χρόνια θεραπείας και φαρμάκων... Στο λέει αυτό ένας άνθρωπος που παλεύει με μια ασθένεια που λέγεται κατάθλιψη από τα 11 του χρόνια....
ΖΗΣΕ κοπέλα μου και μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και τη ζωή και ακόμη περισσότερο αγάπα τις δυσκολίες της... Αξίζεις τόσα πολλά που δε χωράνε ούτα όλα τα threads του κόσμου για να στα αναφέρω!!!!!!!!!!