Eμενα μου εχουν πει γιατροι αλλα κ γυμναστες, οτι πρεπει να πεσω κατω απο 125 κιλα ωστε να αρχισω οτιδηποτε. Δεν κανει. Ισως η καρδια να μην αντεξει να στελνει αιμα σε οοοολο αυτο το σωμα.
Printable View
Eμενα μου εχουν πει γιατροι αλλα κ γυμναστες, οτι πρεπει να πεσω κατω απο 125 κιλα ωστε να αρχισω οτιδηποτε. Δεν κανει. Ισως η καρδια να μην αντεξει να στελνει αιμα σε οοοολο αυτο το σωμα.
τι είναι το "ελλειπτικο" ρε παιδια που το λετε ολοι?σαν φυσικο φαινομενο ακουγεται...
εγω για ενα διαστημα ειχα δανειστει το ποδηλατο της αδερφης μου που πηγαινοερχοταν και το τιμονι και μετρουσε και χλμ. και απ ολα αλλα το εκανα πολυ γρηγορα κρεμαστρα γιατι ειχε σελα που με κουραζε πολυ(δε θελω σχολια) και οχι καθισματακι..
στο γυμναστηριο οστοσο (το παλαι ποτε) μου φαινοταν πολυ καλος ο διαδρομος.Αυτο που λενε περι αρθρωσεων ισχυει, για οποιον εχει ευαισθησια, θελει προσοχη..αλα αν εισαι σε θεση να γυμναζεσαι και δεν εχεις προβλημα στα γονατα, ειναι πολυ καλη γυμναστικη. Εβλεπα χθες μαλιστα σε ενθετο εφημεριδας διαφημιση απο τετοια οργανα και μου φανηκε πανακριβος ο διαδρομος...ειχε με τα ιδια λεφτα μια ωραια πολυθρονα που σου κανει μασαζ σε ολο το σωμα :Ρ (δεν ειναι αυτο το πνευμα του θρεντ μαλλον ε?)
Πατάς σε πέλματα και πιάνεις τις χειρολαβές και περπατάς και κουνάς και τα χέρια ταυτόχρονα. Νομίζω αυτό είναι το ελλειπτικό. Είναι και πιο φθηνό. Το βρήκα με 300 περίπου ευρώ, ενώ ο διάδρομος έχει το μίνιμουμ 1000 ευρώ. Όσο για τα γόνατα... αυτό δεν το γλιτώνεις τελικά πουθενά... ε;
Μάλλον με προσανατολίζετε προς το ελλειπτικό. (ʼσε που πιάνει και πολύ μικρότερο χώρο σε σχέση με το διάδρομο).
Petalouda, στο ελλειπτικό έχει επάνω ενδείξεις για σφυγμούς, θερμίδες κλπ, ξεκίνημα, σταμάτημα, όπως ο διάδρομος, ή είναι απλώς το όργανο και κάνεις ό,τι καταλαβαίνεις;
αν δεν κανω λαθος, ο καλος και ηλεκτρικος διαδρομος εχει γυρω στα 2000..Quote:
Originally posted by lina
Πατάς σε πέλματα και πιάνεις τις χειρολαβές και περπατάς και κουνάς και τα χέρια ταυτόχρονα. Νομίζω αυτό είναι το ελλειπτικό. Είναι και πιο φθηνό. Το βρήκα με 300 περίπου ευρώ, ενώ ο διάδρομος έχει το μίνιμουμ 1000 ευρώ. Όσο για τα γόνατα... αυτό δεν το γλιτώνεις τελικά πουθενά... ε;
Μάλλον με προσανατολίζετε προς το ελλειπτικό. (ʼσε που πιάνει και πολύ μικρότερο χώρο σε σχέση με το διάδρομο).
Petalouda, στο ελλειπτικό έχει επάνω ενδείξεις για σφυγμούς, θερμίδες κλπ, ξεκίνημα, σταμάτημα, όπως ο διάδρομος, ή είναι απλώς το όργανο και κάνεις ό,τι καταλαβαίνεις;
τα γονατα ΦΥΣΙΚΑ και τα γλυτωνεις αν εχεις ευαισθησια η φοβασαι οτι θα αποκτησεις, ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Εκει, εχεις ολη την κινηση στα ποδια, αλλα το βαρος το καθεσαι και ειναι η λιγοτερο επιβαρυντικη ασκηση για τις αρθρωσεις...
ο διαδρομος ειναι πολυ καλος αλλα θελει προσοχη αν εχεις ευαισθησια γιατι εχεις ολο το βαρος στα ποδια σου, που οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ εντονη γυμναστικη αλλα θελει ανθεκτικες αρθρωσεις..
Και η καλυτερη γυμναστικη απ ολες , χωρις καμια απολυτως επιβαρυνση σε τιποτε, ειναι το κολυμπι φυσικα...αν εχεις προσβαση σε πισινα, η κοντινη παραλια, βουρ...
Λινα εχει πανω όλες τις ενδειξεις το ελλειπτικο:θερμιδες, χρονος, σφυγμους, χιλιομετρα κλπ...υπαρχει ακομα και ρυθμιση που οριζεις τα κιλα και το υψος σου.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Το έχω σχεδόν αποφασίσει...