ok, εγώ με τον κλασικό τρόπο, ηλεκτρικό....
Printable View
ok, εγώ με τον κλασικό τρόπο, ηλεκτρικό....
Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη!!!!
Μια χαρά είναι το Mall. Εμένα από Κηφισιά με βολεύει πολύ. Μόνο που έχουμε κανονίσει να πάμε να δούμε την έκθεση Νταβίντσι στις 4μμ και δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσουμε και πώς θα την κοπανίσω από την παρέα για να έρθω.... Οψόμεθα!
Με το μέρος συμφωνούν όλοι νομιζω... Με την μέρα δεν θα κανονίσουμε κάτι??? Για πείτε, για πείτε...
Η αληθεια ειναι οτι τελικώς δεν θα τα καταφέρω για Σαββατο:( Παρασκευή ή Κυριακή οποιαδήποτε ώρα θα είμαι εκεί!!!!!! Sad, συγνώμη για αυτό...... γιατι μαζί από την αρχή είχαμε πεί για Σαββατο αλλά είχα ξεχάσει μία υποχρέωση που έχω:( τα μυαλά στα κάγγελα:)Quote:
Originally posted by kastano
Με το μέρος συμφωνούν όλοι νομιζω... Με την μέρα δεν θα κανονίσουμε κάτι??? Για πείτε, για πείτε...
Παρασκευή βολεύει κι εμένα... Κι αν είναι και απογευματάκι να έρθω μετά την δουλειά, θα είναι τέλεια!
Να με συγχωρέσε τε αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω στο meeting :(
Κρίμα Bionic... πολύ θα ήθελα να τα λέγαμε από κοντά...:(
κι εγώ θα θελα πολύ :D
όπως και την Βέρα θα θελα να γνωρίσω από κοντά αλλά δεν με αγαπάει πια :(
Ok να το κάνουμε Παρασκευή τότε; Βολεύει καλύτερα; είχα κανονίσει κάτι αλλά θα το κάνω για αργότερα....
τέλεια για Παρασκευή!!!! τι ώρα να πούμε??Quote:
Originally posted by sad
Ok να το κάνουμε Παρασκευή τότε; Βολεύει καλύτερα; είχα κανονίσει κάτι αλλά θα το κάνω για αργότερα....
7:30? ειναι καλα;
Sad, δες τα U2U σου. Και Παρασκευή, 7.30 είναι μια χαρά για μένα για το Mall. Θα ήθελα όμως πολύ να γνωρίσω και την Bionic. Πάντως, εδώ που τα λέμε... τι να με κάνετε εμένα, μικρά κοριτσάκια είστε όλες (ή και αγοράκια)... Τελοσπάντων, θέλω να δω τις φατσούλες σας!!!
Λοιπόν οπότε έκλεισε στο Mall στις 7.30 την Παρασκευή, το θέμα είναι που στο mall? Δεν έχω ξαναπάει εκεί, υπάρχει δυνατότητα να βρεθούμε με κάποια κοπέλα και να πάμε μαζί;
sad μου, επειδή δεν εχω μαζί μου το mail σου, μήπως έχεις εσύ το δικό μου να μου στείλεις ένα mailaki να συνεννοηθούμε, για να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα!! ΦιλάκιαQuote:
Originally posted by sad
Λοιπόν οπότε έκλεισε στο Mall στις 7.30 την Παρασκευή, το θέμα είναι που στο mall? Δεν έχω ξαναπάει εκεί, υπάρχει δυνατότητα να βρεθούμε με κάποια κοπέλα και να πάμε μαζί;