Εγω δεν πονεσα παντως πουθενα. Ουτε ομως, ουτε κοιλιες ουτε πουθενα! Φαινεται οι γονεις μου βαλαν γερο πραμα κ αντεχω....χαχαχα :D:D
Printable View
Εγω δεν πονεσα παντως πουθενα. Ουτε ομως, ουτε κοιλιες ουτε πουθενα! Φαινεται οι γονεις μου βαλαν γερο πραμα κ αντεχω....χαχαχα :D:D
Μέθυσα ή βλέπω τον κλώνο YiannisD???
Εγω ακόμα και τώρα πονάω όταν κουράζομαι.... Αρχισα να πονάω μετα πό 4-5 μέρες μετά το χειρουργείο, και τα είδα όλα. Είναι όμως το λιγότερο πιστεύω... Μπρος τα κάλλη... έτσι νομίζω γραφεται...:D
Εγώ πόνεσα από την δεύτερη κιόλας ημέρα! Αρκετά.....όμως σε κάθε περίπτωση ΥΠΟΦΕΡΤΑ !!!!! η αλήθεια είναι οτι τώρα μία εβδομάδα μετά, η μόνη κύρια ενόχληση είναι αυτή του ώμου:( θα περάσει όμως....... όπως λέει και το καστανάκι.... μπρός τα κάλλη.... τί είναι ο πόνος!!!
Εγώ πάλι σχεδόν καθόλου στον ώμο... ήμουν από τις τυχερές... :D
ουτε εγω παντως ειχα πονους στον ωμο μου ,αλλα ειχα καποιες ενοχλησεις στα ποδια μου
Γειά σας και πάλι!
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τί εστί αέριο και τί ακριβώς έχει να κάνει με τον πόνο στον ώμο! Τί ξέρετε που δεν ξέρω??? Μήπως είμαι τόσο άσχετη? :(
Οσοι κανουν οποιαδηποτε επεμβαση λαπαροσκοπικα, τους γεμιζουν την κοιλιακη χωρα με άκαυστο διοξειδιο του ανθρακα για να υπαρχει ανετος χωρος για να δουλεψουν.
Φυσικα αντλουν πισω το αεριο, αλλα παντα μενει λιγο, το οποιο ανεβαινει προς τα πανω κ συνηθως ποναει μεχρι να αποροφηθει απο τον οργανισμο.
Δεν ειναι κατι ανησυχτικο παντως...
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Νιώθω καλύτερα. Εντός Μαΐου-Ιουνίου ο καλός μου κατά πάσα πιθανότητα (εκτός εάν προκύψει κάτι) θα κάνει την επέμβαση. Απορώ, γιατί οι γιατροί που πας να σε ενημερώσουν δεν τα λένε όλα;
Τέλος, ο γιατρός είπε για το οικονομικό ότι η τιμή είναι γύρω στα ?7.000 εάν πάει μέσω του ασφαλιστικού του ταμείου (ΙΚΑ) και ότι θα περιμένει πολύ για να πάρει μέρος αυτών ή και καθόλου, ή ?5.000 εάν δεν πάει μέσω ταμείου και τα πληρώσει απ' ευθέιας ο ίδιος. Όλα καλά ή βρωμάει κάτι; Κάποιος που έχει κάνει δακτύλιο με ΙΚΑ μπορεί να μου πει πιο συγκεκριμένα;
Σημείωση: δεν μένουμε αθήνα και ο συγκεκριμένος γιατρός θα έρχεται κάθε 1-2 μήνες να τον εξετάζει. Οι επισκέψεις συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Οι πληροφορίες που μας έχει δώσει βρίσκονται στο site: www.paxysarkia.gr
marion καλημέρα .εγώ είχα παει σε τρείς γιατρούς και μου είχαν πει τα ιδια που είπαν και σε εσάς βέβαια δεν πήγα στο ικα να ρωτήσω. και ενας γνωστός που έχει βάλει πρίν κανα χρόνο ακόμα περιμένει από το ικα και αν πάρει μου είπε.
Ποιός ο λόγος να παίρνουν λιγότερα;;;
μάλλον επειδή ειναι το ταμείο στη μέση σου λέει όσα πιο πολλά μπορούμε να αρπάξουμε βάλε οτι αν τα πληρώσεις από τη τσέπη σου δεν θα κόψουνε καμία απόδειξη ούτε για το δακτύλιο ούτε για την αμοιβή τους μόνο το νοσοκομείο δίνει απόδειξη, οπότε κερδίζουνε και από την εφορία. αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Quote:
Originally posted by marion
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Νιώθω καλύτερα. Εντός Μαΐου-Ιουνίου ο καλός μου κατά πάσα πιθανότητα (εκτός εάν προκύψει κάτι) θα κάνει την επέμβαση. Απορώ, γιατί οι γιατροί που πας να σε ενημερώσουν δεν τα λένε όλα;
Τέλος, ο γιατρός είπε για το οικονομικό ότι η τιμή είναι γύρω στα ?7.000 εάν πάει μέσω του ασφαλιστικού του ταμείου (ΙΚΑ) και ότι θα περιμένει πολύ για να πάρει μέρος αυτών ή και καθόλου, ή ?5.000 εάν δεν πάει μέσω ταμείου και τα πληρώσει απ' ευθέιας ο ίδιος. Όλα καλά ή βρωμάει κάτι; Κάποιος που έχει κάνει δακτύλιο με ΙΚΑ μπορεί να μου πει πιο συγκεκριμένα;
Σημείωση: δεν μένουμε αθήνα και ο συγκεκριμένος γιατρός θα έρχεται κάθε 1-2 μήνες να τον εξετάζει. Οι επισκέψεις συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Οι πληροφορίες που μας έχει δώσει βρίσκονται στο site: www.paxysarkia.gr
Γεια κι από μένα. Λοιπόν επειδή είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ και το έχω ψάξει Σημειωσε: Αν κάνεις την επέμβαση σε Δημοσιο νοσοκομείο όλα τα έξοδα συμπεριλαμβανομένου και του δακτυλίου είναι καλυμένα δεν πληρώνεις τίποτα. Εκτός από την αμοιβή γιατρού που αυτή είτε την καθορίζει, είτε εσύ δίνεις ό,τι νομίζεις. Τώρα μια άλλη κοπέλα που έκανε σε ιδιωτική κλινική Λευκός Σταυρός πλήρωσε μόνο το 25% και τα υπόλοιπα τα κάλυψε το ΙΚΑ εκτός από την αμοιβή του γιατρού που μαζί με αναισθησιολόγο και βοηθό χειρούργο απ' ότι μου είπε είναι 3.000 ευρώ. ʼρα σαν πολλά σου ζητάει ο γιατρός σου. Αλλά και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές που ρώτησα είναι περίπου 6.000 ευρώ αλλά παίρνεις πίσω γύρω στα 3000. ʼρα συμπέρασμα, ψάξτο καλύτερα...
Σε ευχαριστώ πολύ Dora. Συνεχίζουμε να κοιτάμε!
Εάν κάποιος ξέρει κάτι επιπλέον... καλοδεχούμενο :)
Πάλι καλά που είστε κι εσείς ρε παιδιά!
Αλήθεια, σχετικά με το paxysarkia.gr ξέρει κανείς κάτι επιπλέον??? Καλά τα γράφει εκεί ή είναι απλά μια ωραία διαφήμιση προώθησης;
Και εγώ από το www.paxysakia.gr ξεκίνησα με αποτέλεσμα να εγκαταλείψω την προσπάθεια αναζήτησης για γιατρό πάνω από ένα 6μηνο.... κι αυτό γιατί οι κύριοι είναι μια ομάδα γιατρών (Γαβριήλ και Σια) που χειρουργούν μόνο σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Η πρόσβαση είναι άμεση... Αφήνεις τα στοιχεία σου και κάποιος υπεύθυνος marketing επικοινωνεί μαζί σου σου κλείνει ραντεβού με την ομάδα γιατρών σου λέει ότι η ταρίφα κυμαίνεται από 6.000 ευρώ και πάνω και από κει και πέρα πας στο ραντεβού και κανονίζεις.. Αν λοιπόν έχεις την οικονομική δυνατότητα να κάνεις κάτι τέτοιο... το κάνεις Εγώ έκλεισα ραντεβού μαζί τους, δεν πήγα ποτέ γιατί όταν τους ρώτησα αν γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο είπαν όχι.Quote:
Originally posted by marion
Σε ευχαριστώ πολύ Dora. Συνεχίζουμε να κοιτάμε!
Εάν κάποιος ξέρει κάτι επιπλέον... καλοδεχούμενο :)
Πάλι καλά που είστε κι εσείς ρε παιδιά!
Αλήθεια, σχετικά με το paxysarkia.gr ξέρει κανείς κάτι επιπλέον??? Καλά τα γράφει εκεί ή είναι απλά μια ωραία διαφήμιση προώθησης;
Και εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ιδιωτικά νοσοκομεία ιδιαίτερα αν υπάρχουν προβλήματα υγείας.... Το θέμα είναι πόσο σύντομα θέλεις να το κάνεις και αν έχεις υπομονή να περιμένεις, γιατί στα δημόσια υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής...