βασικα ο γιατρος μου με ρωτησε αν θελω να βαλω τον χρυσο αλλα να σας πω την αληθεια ηταν πολλα τα λεφτα.......
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
βασικα ο γιατρος μου με ρωτησε αν θελω να βαλω τον χρυσο αλλα να σας πω την αληθεια ηταν πολλα τα λεφτα.......
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εναν λευκόχρυσο με μπριγιαν παρακαλώ.... και τον λογαριασμό στον θείο Βαρδή.. (Βαρδινογιάννη για όποιον δεν ασχολείται με τα του καλού κόσμου!) :P
Think big μιας και είσαι τώρα στην αρχή, και μαζεύεις πληροφορίες και θα αρχίσεις να πηγαίνεις
και σε ραντεβού με γιατρούς θα σου πρότεινα να μην αγχωθείς σαν και μένα που ήμουν ψάρακας
στην αρχή, δεν υπήρχε κι αυτό το φόρουμ, δεν είχα ιδέα από γιατρούς, και είχα αγχωθεί τόσο πολύ
που έβαλα άλλα 5 κιλά μέχρι να χειρουργηθώ. Δεν προτείνω να αρχίσεις δίαιτα απλώς μην πάρεις άλλο
βάρος όσο μπορείς. Ξεκίνα την μέρα σου μ' ένα γερό πρωινό και ένα μεγάλο ποτήρι νερό.
Για να διατηρήσεις το βάρος σου χρειάζεσε 2637 θερμίδες, μπορείς να φας ότι θες με αυτές τις θερμίδες.
αν μείωνες τις 2637 θερμίδες κατά 300 θερμίδες τη μέρα, μέχρι να χειρουργηθείς μέχρι και να χάσεις
βάρος μπορείς!! αν έχεις διάθεση περιόρισε μόνο τη ζάχαρη χωρίς να περιορίσεις τίποτα άλλο
και πάλι θα χάσεις. ʼν είχα κι εγώ να μοιραστώ τους φόβους μου και τις ανασφάλειες μου πριν ένα χρόνο
θα χα πάει στο χειρουργείο στα 115 κι όχι στα 120.. θα μου πεις για 5 κιλά? ναι 5 κιλά λιγότερα
είναι 5 κιλά λιγότερα που θα χα να χάσω στο σύνολο.
υγ. όσο για την μάρκα εμένα θα προτιμούσα να είχε χαραγμένο εκείνο το LV :D :D :D
πώ πώ τι μαθένει κανείς και χρυσός ε!!!!! μπράβο εξέλιξη η τεχνολογία !!!
Κοιτάξτε να δείτε, κι εγώ χρυσό θα έβαζα αλλά σκέφτηκα ότι θα χτυπάω στο μηχάνημα στα αεροδρόμια και έβαλα κάτι πιο διακριτικό, είμαι και σεμνός άνθρωπος, καταλαβαίνετε...
Bionic!!!! Αυτό είναι τρομακτικό. Με βλέπεις από κάπου με κάμερα?
Απο τη στιγμή που αποφάσισα να κανω επέμβαση, έχω τσακίσει ότι τσακίζεται. Ζαχαροπλαστεία, σουβλατζίδικα κλπ. Πρέπει να έχω πάρει ήδη τα 5 κιλάκια που λες.
Αλλά δεν είναι από το άγχος για την επέμβαση. Είναι από το άγχος ότι μετά δε θα μπορώ να τα φάω όλα αυτά!!! Δεν σας έχει τύχει να αρχίζετε δίαιτα και το προηγούμενο βράδυ να φάτε όσο για 5 μέρες μαζί? Ε, αυτό έχω πάθει!
ʼσε που σε 10 μέρες αρχίζει να γράφει πανελλαδικές η κοράκλα μου και θα τρώω ακόμα και τα σίδερα!
Ουφ! Δύσκολοι καιροί για ζουμπουρλούδες μαμάδες...
Think_Big! ψυχραιμία! και φυσικά θα μπορείς να φας ότι θες μετά το δακτυλίδι.
με την διαφορά πως θα τρως πολύ λιγότερο, αν όμως συνεχίσεις να τρως γλυκά
με την ίδια συχνότητα όπως τώρα, καλύτερα να το ξανασκεφτείς γιατί θα σαμποτάρεις την
προσπάθεια σου και δεν θα χάνεις.. από το δακτύλιο περνάνε τα γλυκά και τα παγωτά χαλαρά όσο
και να τον σφίξεις..αυτούς τους 10 μήνες και γλυκά έφαγα και παγωτά αλλά με το μαλακό
δεν πρόκειτε να τα ξεχάσεις μη φοβάσαι!
επίσης έχω βιονικές δυνάμεις :P
η sad αυτή τη στιγμή κάπου είναι με κάποιον...
ο yiannis πίνει ένα protein shake.. και η Λίνα διαβάζει ένα βιβλίο...
Και το καστανο.... προσπαθει να φτιαξει ενα κοτοπουλο να της τρωει τα κιλα από το tricker factory!!!
λολ πάω να το σβήσω κι εγώ αφού δεν φαίνετε το λουλουδάκι μου :(
Κορίτσια τι ωραία tickers είναι αυτά? Γέμισε χρώμα το φόρουμ!
Μου φτιάχνει τρελά η διάθεση!