Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by bionic
αυτό που αποκαλείς εσύ κατανόηση εγώ το αποκαλώ χάιδεμα στα αυτιά
και αυτοκοροιδία και αυτό που αποκαλείς εσύ επίκριση εγώ το αποκαλώ
επαναφορά στην πραγματικότητα.
ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον ευατό του, και ας τον διαθέσει όπως νομίζει
όμως εγώ λέω και θα λέω την γνώμη μου πάντα και ας είναι μερικές φορές η πικρή αλήθεια.
και όχι δεν αναγνωρίζω τον ευατό μου σε ποστ του τύπου πάχυνα αλλά δεν έφταιγα.
το ποστ της Λίνας δεν είχε καμιά σχέση με αυτά.
επίσης θεωρώ πως μέχρι κάποιος να ανακαλύψει τα βαθύτερα αίτια μιας κατάστασης
θα χει φτάσει στα 120 κιλά που ήμουν..μέεεεχρι να τα ανακαλύψει καλύτερα να μετράει
τις θερμίδες του, το νερό του και να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα..
χίλιες φορές να μετράει πόσες φορές πήγε στην τουαλέτα από το
να αυτοπαραμυθιάζεται πως αν και 100 κιλά και βάλε οι άντρες κάνουν ουρά ποιος θα κόψει
πρώτος τις φλέβες του.. είναι ότι πιο γελοίο έχω ακούσει..
καλύτερα αντιμετωπίζεις μια κατάθλιψη ή μια αγχώδη διαταραχή στα 80 παρά στα 120
κι αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς.
κανεις δεν μιλησε για χαιδεμα στα αυτια....
την γνωμη του με ειλικρινεια λεει ο καθενας εδω μεσα ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..αυτο κανω κι εγω....δεν λεω ψεματα σε καποιον που νομιζω οτι εχει λαθος εντυπωση γι αυτο που του συμβαινει..
απλως μερικοι , αναμεσα τους κι εσυ, εχουν υπαρξει εξαιρετικα αγενεις με μελη εδω χωρις να υπαρχει κανενας λογος γι αυτο, και χωρις να ειναι μια αντιμετωπιση που βοηθαει κανεναν.....
αυτο ακριβως (η αναιτια αγενεια) με κανει να πιστευω την προσωπικη εμπλοκη (αυτο δηλαδη που ειπα "μηπως τελικα αναγνωρισες δικες σου συμπεριφορες" και αντιδρας τοσο ακραια)
ΣΥΜΦΩΝΩ και επαυξανω, οτι μεχρι να βρει κανεις τις αιτιες η και χωρις να τις βρει, ειναι μια χαρα σταση το να προσπαθει με τα συμπτωματα. καμια αντιρρηση σαυτο...απλα πρεπει να εχει κατα νου να κανει ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μια πιο βαθια προσπαθεια για το προβλημα (οχι επαναπαυομενος στα κιλα του , αλλα παραλληλα) και να μην εξαντλει ολο του το δυναμικο σε ωριαια μετρηση γουλιων και μπουκιων γιατι μια μερα θα καταληξει στα ιδια (κατα τη γνωμη μου)..
δεν ξερω ποιος ειπε οτι κανουν ουρες οι αντρες και κοβουν τις φλεβες τους (οπως ακομα και τωρα διακωμωδωντας λες)
αν μιλας για το οτι πολλα ατομα απο δω, αναμεσα τους δεν σου κρυβω οτι ειμαι κι εγω, εχουν καλη ερωτικη ζωη και ειναι ευχαριστημενοι απο αυτην κι απο την αντιμετωπιση των αντρων που τους ενδιαφερουν, αν αυτο επειδη δεν σου συμβαινει εσενα το θεωρεις και ψεμα, σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου....
υπαρχουν πολλα ατομα που δεν τους εχει ισοπεδωσει το προβλημα αυτο, χωρις να σημαινει κι οτι τους αρεσει η κατασταση αυτη η δεν την αναγνωριζουν ως προβλημα..τι να κανουμε τωρα δηλαδη? σε οποιον δυσαρεστειται απο το γεγονος αυτο, περαστικα...