21/6
Το πρωί ήπια ένα ποτήρι γάλα με 4 κ.σ. δημητριακά
Πήγα για μπάνιο μετά και μέχρι τώρα που γύρισα έφαγα ένα τοστ και καφέ.
Τώρα όμως κάτι πρέπει να φάω γιατί τα έχω δει όλα..... χιχιχι
Printable View
21/6
Το πρωί ήπια ένα ποτήρι γάλα με 4 κ.σ. δημητριακά
Πήγα για μπάνιο μετά και μέχρι τώρα που γύρισα έφαγα ένα τοστ και καφέ.
Τώρα όμως κάτι πρέπει να φάω γιατί τα έχω δει όλα..... χιχιχι
λοιπον, απ το πρωι ελαβον:
πρωι:
2 φετες ψιχα ολικης με μια φετα κασερι+1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
4 μικρα βερυκοκκα και 4-5 κερασια
μεσημερι(κατα τις 6):
1,5 μπιφτεκι σχαρας, 3-4 κ.σ. ρυζι, ενα πιατο κολοκυθακια στον ατμο με λεμονι και λαδι
εδω σταματησε η θριαμβευτικη πορεια.στις 8!!!! ξεραθηκα στον υπνο και ξυπνησα σαν το ζομπι στις 5 ......
Αν και μια μέρα νωρίτερα, δεν άντεξα άλλο και είπα να τολμήσω να φάω κάτι πιο στέρεο... :P
Έβαλα στο μπλέντερ ένα μπούτι κοτόπουλο, λίγο καρότο και σέλινο που λατρεύω!
Πήρα 50γρ από αυτό που προέκυψε και το αρέωσα σε 100γρ από το ζουμί που έμεινε κατά το βράσιμο αυτών!
ΜΟΥΡΛΙΑ!!! Δεν σας λέω τίποτα! Πεντανόστιμο! :D
Έφαγα 2 τέτοια μέσα στη μέρα και 100γρ γάλα με 40γρ μπισκοτόκρεμα NUTRICIA... :X :P
Ακόμα τα χωνεύω... Λες και έχω φάει δεν ξέρω κι εγώ τι...
Α! Sweetie, πήρα φρουτάκια και από αύριο θα αρχίσω τις φρουτόκρεμες και τα home-made milkshakes! :D
Slourp slourp slourp! :D
μπραβοοοο γουιπιν μουν!!!!!!και για τα φρουτα και για την προοδο σου :)
εχεις σχεδον αναρρωσει εντελως!!!:)
προσεχε τις ζαχαρες μονο στα milkshakes.
παλιοτερα εκανα ενα νοστιμοτατο milkshake χωρις καθολου ζαχαρη, με απαχο γαλα, μια μπανανα λιωμενη και μια πρεζουλα βανιλια! ηταν πολυ νοστιμο.
σημερα εφαγα
πρωι:
ενα μπωλ γεματο φιτνες με σοκολατα (δημητριακα) με γαλα 1.5%+1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζαχαρη.
ενδιαμεσα:
4 μικρα βερυκοκκα.
γυρισα σπιτι 10 το βραδυ και ετσι εφαγα ενα γευμα:
2 πιπεριες γεμιστες με ρυζι και κιμα και 2 ωμες τοματες με ξυδι και μυρωδικα, χωρις λαδι
και τερμα! δεν προλαβαινω να φαω αλλο:Ρ
Ευχαριστώ!!! :) :) :)
Δεν θα βάζω ζάχαρη! Ίσως μόνο λίγη φρουκτόζη αν το φρούτο δεν είναι αρκετά γλυκό. :)
Γενικώς δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της, ευτυχώς... :)
Πωπω... Γεμιστά... Πόσο μου έχουν λείψει... Τα λατρεύω! Κάθε λογής γεμιστό. Ντομάτες, πιπεριές, κολοκύθια... Ειδικά αν τα τελευταία είναι με αυγολέμονο...
Τρέχουν τα σάλια μου τώρα! :P
Παρατηρώ πως δεν τρώτε πολλές πρωτεΐνες... Γιατί;
Θα σας βοηθούσε πολύ και να χάσετε βάρος αλλά και να μην έχετε απώλεια μυικού ιστού. :)
Η διαιτολόγος μού φώναζε συνέχεια να μην κάνω περικοπές στις πρωτεΐνες... :P
Έχεις δίκιο weeping και εγώ πρέπει να αρχίσω τις πρωτείνες γιατί τώρα τελευταία τις έχω παραμελήσει. Χάνεις πιο γρήγορα με τις προτείνες.
22/6
Πρωί: 1 ποτήρι γάλα
Μεσημέρι: 1 πιάτο αρακά (τον έφτιαξα τελικά)
40 γρ. φέτα και 2-3 φρυγανιές
Βράδυ: 1 γενναία φέτα καρπούζι
ΜΑΛΑΚΙΑ: μετά το καρπούζι τσίμπισα κάτι παλιοπατατάκια...Τι τα θελα?? Όπως προείπα με έπιασε μαλακία....
εχεις δικιο για τις πρωτεινες γουιπιν μουν, ειναι πολυ σημαντικες.
αν εχεις προσεξει προσπαθω να εχω καθε μερα πρωτεινες, με γαλα και κρεας (κιμα)κλπ, αλλα οπως επισης προσεξες τρωω πολυ συχνα μαγειρευτα...
αυτο δεν θα συνεχιστει με αυτη την αναλογια στο μελλον.
ειχα κατι προμηθειες σχετικες και δεν ειχα σκοπο να τις πεταξω, αλλα τις τρωω μονο σε κανονικες ποσοτητες και οχι οπως παλια που ηταν ΠΟΛΥ φαγητο, καθολου σαλατα.
στο μελλον, δλδ. απο την επομενη βδομαδα περιπου, θα τρωω πολυ συχνοτερα ψητο η σχαρας κρεας , κοτοπουλο,ψαρι κλπ, και πιο αραια, μαγειρευτα, ρυζι μακαρονια...
σαλατες, φρουτα, απαραιτητα εξ αρχης..
[quote]Originally posted by WeepingMoon
Αν και μια μέρα νωρίτερα, δεν άντεξα άλλο και είπα να τολμήσω να φάω κάτι πιο στέρεο... :P
Έβαλα στο μπλέντερ ένα μπούτι κοτόπουλο, λίγο καρότο και σέλινο που λατρεύω!
Πήρα 50γρ από αυτό που προέκυψε και το αρέωσα σε 100γρ από το ζουμί που έμεινε κατά το βράσιμο αυτών!
ΜΟΥΡΛΙΑ!!! Δεν σας λέω τίποτα! Πεντανόστιμο! :D
Έφαγα 2 τέτοια μέσα στη μέρα και 100γρ γάλα με 40γρ μπισκοτόκρεμα NUTRICIA... :X :P
Ακόμα τα χωνεύω... Λες και έχω φάει δεν ξέρω κι εγώ τι...
πήρα φρουτάκια και από αύριο θα αρχίσω τις φρουτόκρεμες και τα home-made milkshakes! :D
Slourp slourp slourp!
εχει και ετοιμες σε βαζακια και δια φορες γευσεις.
καλη προσπαθεια.
23/6
πρωι:
2 φετες ψιχα πολυσπορο με 1 φετα γαλοπουλα καπνιστη και 1 φετα γκουντα+ 1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
4 μικρα βερυκοκκα(βερυκοκκα τελος)
μεσημερι:
1 μεριδα κριθαρακι με κρεας+1 μεριδα ντοματοσαλατα με ξυδι χωρις λαδι
βραδυ:
σαλατα με ντοματα, φετα και λιγο λαδι
23/6
Πρωί: 2 φρυγανιές με μέλι και καφέ
Μεσημέρι: 1 μ. αρακά (τον είχα από χτες να τον πέταγα??? χιχι) με 40 γρ. φέτα και 1 φρυγανιά
Βράδυ: 3 καλαμάκια, σαλάτα μαρούλι, και 1 πίτα χωρίς λάδι.
αυτη τη βδομαδα εχασα 1,5 κιλακι:)
το μισο δεν το δειχνει το τικερ κι ετσι δε φαινεται, αλλα ημουν και μισο παραπανω το οποιο επισης δεν φαινοταν στο τικερ.
δεν ειναι κανενα μεγαλο κατορθωμα, το ξερω. το κατορθωμα ειναι οτι δεν πεινασα καθολου, τρωω μαλιστα πολυ περισσοτερο και πολυ συχνοτερα απο πριν αλλα πολυ διαφορετικα σε ποιοτητα(φυσικα το περισοτερο ειναι σε ποσοτητα αλλα οχι σε θερμιδες).
ειναι μονο η αρχη,αλλα ειμαι χαρουμενη γιατι βλεπω οτι λειτουργει. μακαρι να συνεχισει.
Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!
24/6
πρωι:
1 τοστ-ψιχα με καπνιστη γαλοπουλα και γκουντα+1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζάχαρη
μεσημερι:
σημερα ειχα το σωστο φαι και την τηλωσα :Ρ.
2(αριθμος δυο) τσιπουρες στη σχαρα (μια μικρη, μια μετρια)+σαλατα πρασινη με ωμη ντοματα με ξυδι και μυρωδικα,χωρις λαδι
απογευμα:
1 ελληνικο καφε με 1κ.γ. μελι
εχμ...βραδυ:
1 τζιν με τονικ +1 κουτακι μπυρα
βραδυ προς ξημερωματα:
1 γιαουρτι στραγγιστο 2%
άσχετο αλλά η τσιπούρα είναι το καλύτερο μου.... και εγώ αύριο έχω ψάρι στο πρόγραμμα...
24/6
Πρωί: 1 γιαούρτι με 1 κουτ. μέλι
Μεσημέρι: Κοτόπουλο ψητό + ντοματοσαλάτα + 2 φέτες ψωμί
Βράδυ: Απολαμβάνω μόλις τώρα μια παγωμένη μπύρα...δεν νομίζω να φάω τίποτα άλλο... ίσως λίγο καρπούζι!!!
Εις υγείαν!!
στην υγεια σου Σονια:)
25/6
πρωι:
1 τοστ-ψιχα με γαλοπουλα και γκουντα
μεσημερι:
1 μπιφτεκι σχαρας μοσχαρισιο (χωρις ψωμι η φρυγανια μεσα) μεγαλουτσκο+ 1 σαλατα πρασινη με ντοματα, με ξυδι χωρις λαδι.
βραδυ:
3 μετρια ροδακινα