Τανια πως πηγε το ραντεβου σου με αυτον τον γιατρο? βρεθηκε καποια ακρη ν αρχισεις να ηρεμεις?
Printable View
Τανια πως πηγε το ραντεβου σου με αυτον τον γιατρο? βρεθηκε καποια ακρη ν αρχισεις να ηρεμεις?
Οπως απάντησα και σε άλλο σημείο, βρέθηκε κάποια άκρη αλλά επειδή από τύχη δεν είδα τον γιατρό που με χειρούργησε αλλά έναν άλλο (που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη άμεσα - ε! είναι να το έχει ο άνθρωπος!)
Ο γιατρός που με χειρούργησε δεν είναι κακός γιατρός αλλά οι διαπροσωπικές σχέσεις δεν είναι το φόρτε του. Ούτε που σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει. Και αν κάνεις πολλές ερωτήσεις δείχνει να εκνευρίζεται. Γενικά δίνει την εντύπωση ότι ο χρόνος του είναι τόσο πολύτιμος που δεν έχει καιρό να συζητήσει μαζί σου τις απορίες σου, να σε καθησυχάσει, κλπ. Και η ταχύτητα με τις οποίες οργανώνει επεμβάσεις χωρίς καν τον πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει.
Εχω δε και μεγάλες απαιτήσεις γιατί ζω στο εξωτερικό που η περίθαλψη βρίσκεται δεκαετίες πιο μπροστά από την Ελλάδα.
Λοιπόν η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω άφοβα είναι να ρωτάτε και να ξαναρωτάτε γιατρούς για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει, να μάθετε πόσους έχουν εγχειρήσει, με τί ποσοστό επιτυχίας στον ένα χρόνο και τί ποσοστό μακροχρόνια, πόσες εγχειρήσεις απέτυχαν και χρειάστηκαν να ξαναγίνουν, ποιες είναι οι ανεπιθύμητες συνέπειες μιας επέμβασης, κλπ. Μην ξεχνάτε ότι παίζετε τη ζωή σας κορώνα-γράμματα και ότι ακόμα και μια λαπαροσκοπική επέμβαση θα σας αφήσει σημαδάκια που δεν είχατε πριν - εγώ έχω 6 τρύπες, οι 4 είναι μεγάλες. Το ψυχολογικό κόστος καμμιά φορά είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόμαστε.
Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΩ?ΚΑΤΑΕΧΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 31 ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 30 ΚΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΜΠΟΡς ΝΑ ΒΑΛΩ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΩ?ΚΑΤΑΕΧΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 31 ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 30 ΚΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 120 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ?
κατ αρχας, ηρεμησε....Quote:
Originally posted by sofia211299
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΩ?ΚΑΤΑΕΧΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 31 ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 30 ΚΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 120 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ?
το αγχος και ο πανικος ειναι οι πιο σιγουροι τροποι οχι μονο για να μη χανει κανεις κιλα, αλλα και για να βαζει περισσοτερα..
κατα δευτερον, να αλλαξεις γυναικολογο....
μονο στην ελλαδα οι γυναικολογοι τρομοκρατουν τοσο τις γυναικες με τα κιλα τους για αποκτηση παιδιου....
στα κιλα που εισαι μπορεις μια χαρα να κανεις παιδι αν εισαι υγειης και προσεχεις την υγεια και την διατροφη σου...αν συντρεχουν κι αλλοι λογοι υπογονιμοτητας που χειροτερευουν με τα κιλα,αλλαζει το πραγμα..
την ερωτηση που ρωτας για τον δακτυλιο,αν μπορεις κι εσυ να κανεις, μονο ο γιατρος που θα σε χειρουργησει μπορει να στην απαντησει...βρεες καποιον της εμπιστοσυνης σου και κανε μια επισκεψη να δει τηνκατασταση της υγειας σου και να σου λυσει ολες τις αποριες...
παντως ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που δεν μπορει καποιος να βαλει δακτυλιο και φανταζομαι πως θα μπορεσεις μια χαρα, αν σε αυτο καταληξεις..τα κιλα σου δε, ειναι μια χαρα για δακτυλιο..
εισαι σιγουρη οτι τελειωσες με τις προσπαθειες για υγειινη διατροφη?τα κιλα που εχασες τα εχασες με ασιτια, η με τον σωστο τροπο?
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΘΑ Σ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ
γεια σας παλι και απο μενα !!!ειμαι καινουργιο μελος αν και ειχα γραφτει πριν 9 μηνες..!!!λοιπον ειμαι 26 χρονων 97-98 κιλα με υψος 1.70.θελω να μου προτεινετε ενα τροπο αδυνατισματος που θα με κανει να χασω τουλαχιστον 25-30 κιλα και σιγουρα να μην ειναι διαιτα.....γιατι με εχουν κουρασει πολυ...κανω ενα βημα μπροστα και δεκα πισω.
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το δακτύλιο. Χειρουργήθηκα στις 10 Οκτωβρίου και είμαι ήδη 73 κιλά (το ξέρω πρέπει να ανανεώσω το ticker μου). Δεν κουράστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν έχω εμετούς και ενοχλήσεις. Μπορώ να φάω τα πάντα, αν και τρώω όσο περισσότερα υγιεινά μπορώ και επιτέλους δεν σκέφτομαι ότι θα "τελειώσει" η δίαιτα και θα βάλω πάλι κιλά. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, έκανα ένα τεράστιο κλικ εγκεφαλικά μετά την επέμβαση και ακόμα και αν μπορώ να φάω παραπάνω από οτιδήποτε δεν μπαίνω καν στη διαδικασία, σταματάω μόλις νιώσω ότι μου φτάνει αυτό που έχω φάει (π.χ. τρώω ένα κομμάτι πίτσα σε 30 λεπτά περίπου, παρόλο που δεν αισθάνομαι καμια δυσφορία δεν σκέφτομαι καν να φάω δεύτερο κομμάτι).
Σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης, όλοι οι γιατροί θεωρούν ότι ένα σώμα που έχει τα σωστά κιλά θα μπορέσει πιο εύκολα να δεχτεί τις αλλαγές μιας εγκυμοσύνης. Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια και πριν κάνω την επέμβση ήμουν σχεδόν 100 κιλά. Πόσο εύκολα θα μπορούσε η μέση μου να αντέξει τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης όταν ήδη είναι τόσο επιβαρυμένη? Προχθές πήγα για στο γυναικολόγο μου για την καθιερωμένη ετήσια εξέταση και με μεγάλη χαρά συζητήσαμε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο ότι πολύ σύντομα μπορώ να το βάλω μπροστά χωρίς να φοβάμαι τα κιλά, τη μέση μου, τα γόνατά μου κλπ.
Τέλος, θα συμφωνήσω πλήρως στο ότι θα πρέπει ο γιατρός που θα επιλέξετε να είναι Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Εγώ είχα δει 5 γιατρούς πριν καταλήξω στο γιατρό μου.
Καλή επιτυχία σε όλους, όποια απόφαση και να πάρετε. Εμένα πάντως έχει αλλάξει τελείως όχι μόνο η ζωή μου και η εμφάνισή μου αλλά πάνω απ' όλα η ψυχολογία μου!!!!!!!!!!!
αν και δεν σε ξερω χαιρομαι πολυ που τα καταφερες γιατι καταλαβαινω πως θα ενιωθες πριν την επεμβαση....οπως νιωθω εγω τωρα...δηλαδη..νιωθω οτι ειμαι σε ενα ξενο σωμα και θελω να κανω κατι για να το αλλαξω..ειλικρινα σας το λεω...μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο γιατρος σου ετσι για να παω και σε αυτον μια ερευνα αγορας που λενε!!!!Quote:
Originally posted by mdion
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το δακτύλιο. Χειρουργήθηκα στις 10 Οκτωβρίου και είμαι ήδη 73 κιλά (το ξέρω πρέπει να ανανεώσω το ticker μου). Δεν κουράστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν έχω εμετούς και ενοχλήσεις. Μπορώ να φάω τα πάντα, αν και τρώω όσο περισσότερα υγιεινά μπορώ και επιτέλους δεν σκέφτομαι ότι θα "τελειώσει" η δίαιτα και θα βάλω πάλι κιλά. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, έκανα ένα τεράστιο κλικ εγκεφαλικά μετά την επέμβαση και ακόμα και αν μπορώ να φάω παραπάνω από οτιδήποτε δεν μπαίνω καν στη διαδικασία, σταματάω μόλις νιώσω ότι μου φτάνει αυτό που έχω φάει (π.χ. τρώω ένα κομμάτι πίτσα σε 30 λεπτά περίπου, παρόλο που δεν αισθάνομαι καμια δυσφορία δεν σκέφτομαι καν να φάω δεύτερο κομμάτι).
Σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης, όλοι οι γιατροί θεωρούν ότι ένα σώμα που έχει τα σωστά κιλά θα μπορέσει πιο εύκολα να δεχτεί τις αλλαγές μιας εγκυμοσύνης. Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια και πριν κάνω την επέμβση ήμουν σχεδόν 100 κιλά. Πόσο εύκολα θα μπορούσε η μέση μου να αντέξει τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης όταν ήδη είναι τόσο επιβαρυμένη? Προχθές πήγα για στο γυναικολόγο μου για την καθιερωμένη ετήσια εξέταση και με μεγάλη χαρά συζητήσαμε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο ότι πολύ σύντομα μπορώ να το βάλω μπροστά χωρίς να φοβάμαι τα κιλά, τη μέση μου, τα γόνατά μου κλπ.
Τέλος, θα συμφωνήσω πλήρως στο ότι θα πρέπει ο γιατρός που θα επιλέξετε να είναι Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Εγώ είχα δει 5 γιατρούς πριν καταλήξω στο γιατρό μου.
Καλή επιτυχία σε όλους, όποια απόφαση και να πάρετε. Εμένα πάντως έχει αλλάξει τελείως όχι μόνο η ζωή μου και η εμφάνισή μου αλλά πάνω απ' όλα η ψυχολογία μου!!!!!!!!!!!
Saxowoman,
εύχομαι να βρεις και εσύ σύντομα την ιδανική λύση για σένα!
Πριν σου πω το όνομα του γιατρού μου θα ήθελα να σου επαναλάβω ότι είναι πολύ ιδαίτερη η σχέση γιατρού - ασθενούς και θα πρέπει να βρεις τον ιδανικό για εσένα. Οπότε σου δίνω το όνομα ως σύσταση του ιδανικού γιατρού για εμένα. Ονομάζεται Γιάννης Σαριτζόγλου και θα τον βρεις στο Ιατρικό Αμαρουσίου (παραπάνω στοιχεία είναι εύκολο να βρεις από μόνη σου μιας και δε θέλω να κατηγορηθώ για "διαφήμιση").
Ελπίζω πολύ σύντομα να έχουμε νέα σου και μάλιστα ευχάριστα.
εγω παλι μολισ σημερα πηρα την αποφαση να κανω γαστρικη πτυχωση... ψαξε και αυτο το θεμα... ειναι συγχρονη μεθοδος.. χωρις να εχεις ξενα σωματα στον οργανισμο σου δεν ειναι καμια παρενεργεια μετα και εχει και χαμηλοτερο κοστος. το αποφασισα μετα απο δυο ατομα που ειδαπ ου ακολουθησαν αυτη τη μεθοδο.. εχω κλεισει ραντεβου στις 22 του μηνος στην αθηνα με το γιατρο που το κανει..
Είναι λίγο επικύνδινος ο δακτύλιος γιατί αν τρως μπορεί να σπάσει, επίσης πρέπει να τρως αρκετό καιρό αλεσμένες τροφές. Μία φίλη μου είχε κάνει κάποτε και της ανέβηκε το δακτυλίδι στο λάιμό και παραλίγο να πνιγεί. Επίσης θυμάμαι ότι έπαιρνε πολλά χαπια (βιταμίνες)
ΜΑΚΑΡΙ να βρω την ιδανικη λυση !!!ηθελα να ρωτησω μια φιλη μου εβαλε τον δακτυλιο στον γιατρο γιωργο σπηλιοπουλο στον οποιο ειδε μεγαλη διαφορα μηπως ξερεις κανεις τιποτα για αυτον τον γιατρο???και κατι αλλο εγω πριν 2 βδομαδες γραφτηκα στο τεβε θα με καλυψει για την επεμβαση?Quote:
Originally posted by mdion
Saxowoman,
εύχομαι να βρεις και εσύ σύντομα την ιδανική λύση για σένα!
Πριν σου πω το όνομα του γιατρού μου θα ήθελα να σου επαναλάβω ότι είναι πολύ ιδαίτερη η σχέση γιατρού - ασθενούς και θα πρέπει να βρεις τον ιδανικό για εσένα. Οπότε σου δίνω το όνομα ως σύσταση του ιδανικού γιατρού για εμένα. Ονομάζεται Γιάννης Σαριτζόγλου και θα τον βρεις στο Ιατρικό Αμαρουσίου (παραπάνω στοιχεία είναι εύκολο να βρεις από μόνη σου μιας και δε θέλω να κατηγορηθώ για "διαφήμιση").
Ελπίζω πολύ σύντομα να έχουμε νέα σου και μάλιστα ευχάριστα.
καμια απαντηση ρε κοριτσια???...και αγορια βεβαια!!!!!
Παλιότερα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως μόνο στην Αθήνα μπορεί να καλύψει το ΤΕΒΕ μια τέτοια επέμβαση.Quote:
Originally posted by saxowoman
και κατι αλλο εγω πριν 2 βδομαδες γραφτηκα στο τεβε θα με καλυψει για την επεμβαση?
Ίσως να έχει αλλάξει κάτι από τότε όμως. :)