Quote:
Originally posted by KLEONIKI
Γειά σας παιδια!
Διαβάζω και ξαναδιαβαζω οτι το σώμα μας και το στόμα μας ειναι δικα μας μονο, οτι η εικόνα μας ειναι μονο δικια μας και κλωτσάω.Το εχω ξαναγράψει και δεν νομιζω οτι καποιος ειχε συμφωνησει μαζι μου νομίζω μάλλον ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ οτι ειχε αντιθετη αποψη. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ο καθρέφτης δεν ειναι παρα μια απομιμηση της ματιας του ΑΛΛΟΥ΄.
Δεν εχω φωνή παρα για τον "ΑΛΛΟ" αλλιως θα λουφαζα στον εσωτερικο μου διαλογο...
Οσο για το μοτιβο που τρωω που διαιτομαι ή που προσφερω τροφή ειναι πολυ σφιχτοπλεγμενο με τους ΑΛΛΟΥΣ.
Δέν ξέρω γιατι αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν ταιζουμε ή ταιζομαστε οταν τρωμε μονοι ή οταν τρωμε με ομοτραπεζους κανουμε πολλα και πολυπλοκα πραγματα περα και εξω απο την σιτηση μοναχα αυτη καθεαυτη.
Υπάρχει βία, σέξ, φαντασιωση, απωθημενα,φόβοι, κενο, και αλλα πολλα μπορει και ολα....στο φαγητο που οι αλλοι σου προσφερουν, σου στερουν, σε παρατηρουν να καταναλωνεις,
Εχω ακουσει πολλες φορες για συντροφους που θελουν ΚΑΙ δεν θελουν να αδυνατισεις, για φιλους που σε παροτρυνουν να "κανεις κατι για τον εαυτο σου και την υγεια σου.." και μολις αρχισεις να το κανεις το δυναμιτιζουν, προκαλωντας σε σε κραιπαλη,για γονεις που εχουν αναγκη να ελεγχουν τη λειτουργια του στοματος σου δινοντας ή στερωντας σου τροφη..
ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΤΕΡΩ" μάλλον πρεπει κατι να σκεφτω καλυτερα πανω εδω...
ειχα δει το μηνυμα σου.