-
Σχετικά με το καφέ: είναι χωνευτικό και ως συνέπεια προκαλεί περισσότερη πείνα γιατί κάνει το φαγητό να χωνεύεται γρηγορότερα. Οι γιατροί στο εξωτερικό λένε όχι καφέδες.
Σχετικά με τα ράμματα: τα δικά μου ήταν από αυτά που πρέπει να τα κόψεις στη μια βδομάδα αλλά επειδή δεν είχα δέσει καλά (γιατί είχα βήχα και ανοίξανε γιατί ο γιατρός σκασίλα του μεγάλη να μου δώσει αντιβηχικό ή να μου συστήσει να πάρω κι εγώ δεν ήξερα τί να κάνω και υπέφερα μια βδομάδα από βήχα.. και δεν καπνίζω!) αναγκάστηκα να πάω στις 2 βδομάδες να τα βγάλω. Ο γιατρός μου αφαίρεσε μερικά από αυτά (του ξέφυγαν 2) με πόνεσε στην αφαίρεσή τους και μου έκοψε το δέρμα και μάτωσα, τραβώντας τα να τα κόψει... Τώρα έχω όχι μόνο τις ροζ γραμμές αλλά και οριζόντιες γραμμούλες, και είμαι πολύ θυμωμένη. Τα δύο ράμματα που ξέχασε να κόψει ήταν στον αφαλό, κακοφόρμισαν, βρωμούσαν αισχρά και πήγα πίσω, μου έκοψε το ένα ένας συνάδελφός του (χωρίς πόνο και μάτωμα!) αλλά δεν είδε το άλλο που ήταν βαθύ και έτσι πήγα 3η φορά οπότε ο γιατρός μου μου το αφαίρεσε τελικά (πάλι με πόνο και μάτωμα - τελικά είναι στο χέρι). Ξόδεψα πολλά χρήματα σε αδιάβροχες γάζες για το ντους (6 την ημέρα Χ 2 ευρώ έκαστη = 12 ευρώ Χ πόσες μέρες χρειάζονται...)
Κατά τ' άλλα φυσικά και οι γιατροί θα παρουσιάσουν τα πράγματα καλλίτερα από ό,τι είναι γι'αυτό και υπάρχουν φόρουμ σαν αυτό να λέμε τις εμπειρίες μας και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.
Αντε και καλή εγχείρηση!
-
ΑΧ! Και ξανα ΑΧ!............
Τα εχω διαβασει ολα οσα κυκλοφορουν στο δικτυο. Καταφερα να ενημερωθω ως ενα βαθμο αλλα φοβηθηκα εις διπλουν.
Εγω ειναι να κανω τον αλλο μηνα τον δαχτυλιο και εχω αλλαξει γνωμη 500 φορες. Δακτυλιος η μπαλονακι? Μπαλονακι η δακτυλιος? Μηπως να πεσω με τα μουτρα στο ψυγειο? δεν ξερω...
φοβαμαι..............
Η κυρια με το nick weepingmoon βοηθησε δε λεω....αλλα....και παλι φοβαμαι :(