Κάποιος, ποιος κάποιος?Quote:
Originally posted by kely28
όταν κάποιος σε επιπλήτει στον εργασιακό χώρο, αυτομάτως, εγώ τουλάχιστον, νιώθω χάλια!!! Δε λέω ότι είναι σωστό, ούτε λογικό, είναι μάλλον θέμα αυτοπεποίθησης, την οποία εγώ μάλλον δεν έχω και νιώθω έτσι... ειδικά αν ο άλλος έχει δίκαιο που στα χώνει, τότε πραγματικά αισθάνομαι χάλια!!! Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν πως είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στην δουλειά τους και να απολαμβάνουν θαυμασμού και αναγνώρισης στον εργασιακό χώρο...
Αν είναι το αφεντικό σου, τότε υπάρχει περίπτωση να έχει δίκιο κιόλας και να μην κάνεις κάτι καλά.Οπότε , εκμεταλεύσου αυτή την ευκαιρία, κοίτα τι έκανες και πρόσεξε να μην το ξανακάνεις στο μέλλον.Απλά πράγματα.Και θα τον χαροποιήσεις αφού θα δει ότι ακολουθάς τις υποδείξεις του (όλοι χαίρομαστε όταν μας ακούει ο άλλος) αλλά και θα βελτιωθείς γενικά.Και στις δυο περιπτώσεις εσύ βγαίνεις κερδισμένη.
.
Αν είναι απλά.. εργαζόμενος όπως και εσύ πες του ευγενικά να κοιτάει την δουλειά του ή .... μάλλον καλύτερα χαμογέλασε του, πες του \"ναι έχεις δίκιο\", γράψε τον στα παλαιότερα των υποδημάτων σου και συνέχισε αυτό που έκανες να κάνεις πριν σε διακόψει.
Ειδικά το δεύτερο είναι και ασφαλές και διακριτικό και επιτυχές.
.