marmade καλησπέρα
Kleanthis θα σε προσέχουμε λίγο παραπάνω μιας και είσαι από το μικρό όπως λες ποσοστό ;-)
Printable View
marmade καλησπέρα
Kleanthis θα σε προσέχουμε λίγο παραπάνω μιας και είσαι από το μικρό όπως λες ποσοστό ;-)
Νάσσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
Τελικά το πρόβλημα μας εστιάζεται στο ότι θέλουμε πάντα κάποιος να μας προσέχει,έτσι; ( Σχετικώς με αυτό που λες περί προσοχής! ) <:Ο) <:Ο) ΧοΧο
Νομίζω ότι όλα σχεδόν από εκεί ξεκινάνε νομίζω χωρίς να θέλω να το παίξω ειδική ότι οι περισσότεροι από μας σχεδόν "ουρλιάζουνε" ότι χρειάζονται προσοχή (αγάπη φροντίδα και προδέρμ κοινώς) ;-)
Συμφωνώ απόλυτα...
Λες και υπάρχει μια εσωτερική ρήξη της έσωθεν εικόνας μας,με την εξωτερική μας εμφάνιση...
Και...πίστεψε με... δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις αυτό!
Η εμπειρία με τη διαταραχή σου φανερώνει πολλά...
Ένα χεράκι θες να σε οδηγεί για λίγο και μετά βγαίνουν τα συμπεράσματα της αυτογνωσίας...
θα ΄θελα να μην έχω τίποτα που να με βαραίνει κάθε φορά που πάω για ύπνο το βράδυ..Ένα μαγικό ραβδάκι...
Νασια ευχαριστω που απαντησες μια και δεν ηξερα αν πηρες το μηνυμα.Ελπιζω να ανταλλαξουμε αποψεις γι αυτο το θεμα γιατι αν κοιταξεις γυρω σου κανεις δεν προκειται να σου
πει με ειλικρινεια οτι πασχει απο διατροφικες διαταραχες.Ισως πισω απο την ανωνυμια ειναι πιο ευκολο.Ελπιζω να τα πουμε καλυτερα γιατι αν και 38 χρονων πιστευα οτι αυτο που κανω το κανω μονο εγω και μερικες ακομα εφηβες.Ασε που πιστευα οτι δεν ειναι και τιποτα.Και δεν κατεβηκα και απο το βουνο.
Απλως δεν το ειχα συζητησει με κανεναν.
Τα τελευταια 10 χρονια κατι αρχισα να υποψιαζομαι.Για πολλα χρονια νομιζα οτι ολο αυτο το προκαλει το γεγονος οτι ενιωθα,οτι δεν μπορουσα να κανω μια ορθη διαιτα για να χασω τα παραπανισια τα κιλα μου.Δεν εβλεπα οτι τις κρισεις αυτες τις παθαινα σχεδον παντα οταν αγχωνομουν και οταν ενιωθα σκουληκι.
Τελικα ολα ειναι στο μυαλο μας.Και πραγματικα αν δεν νιωθω καλα με μενα, ουτε καλη μαμα μπορω να ειμαι. ουτε καλη συζυγος.
Μαρία πολλά χρόνια ταλαιπωρείσαι....22 χρόνια Μαρία είναι απίστευτα πολλα!!...Βλέπω το νούμερο και δεν το πιστεύω..
Πως και δεν εκανες κάτι νωρίτερα;Φαντάζομαι ότι ούτε το δικό σου περιβάλλον κατάλαβε τίποτα όπως και το δικό μου..
Ο σύζυγός σου τουλάχιστον γνωρίζει;Σε βοηθάει σε αυτό;
Οχι δεν γνωριζει τιποτα,νομιζω οτι το εχω κρυψει καλα.Πιστευω οτι θα με περιγελουσε και πιστεψε με ειναι το τελευταιο που θα αντεχα.Σου ειπα οτι εκτος απο την αδελφη μου που κι αυτη πια ειναι 34 πλεον αλλα εχει σταματησει απο καιρο δεν το ξερει κανεις αλλος.
Ξερεις, εχω χτισει μια εικονα γυρω μου της,πως να την γκρεμισω;
Λεγοντας τι;σε ποιον;δεν μπορω να σκεφτω καποιον που θα μπορουσα να μιλησω ανετα.
Αλλα σου ειπα ,πριν απο δυο χρονια πηγα σε ψυχολογο.
Ναι καταλαβαίνω..Είναι δύσκολο να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο αν δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος.
Απο εξετάσεις τι έχεις κάνει;Θέλω να πω, ξέρεις αν έχεις κάνει ζημιά στον οργανισμό σου; Εγώ φοβάμαι να ανακαλύψω οτιδήποτε...Πιστεύω θα με πάρει απο κάτω.Αν και λίγο πολύ, λίγο με κάτι χειρουργεία (σκωληκοειδήτιδα) λίγο από εδώ λίγο απο εκεί έχω τσεκάρει τα περισσότερα σημεία του οργανισμού μου. Μόνο το στομάχι μου δεν ξέρω...
ʼσε οι τύψεις που έχω για την περίοδο της εγκυμοσύνης μου...Εύχομαι μονο να μην το έχω κάνει πολύ μεγάλο κακο..
Νομίζω πως το βασικότερο είναι να μην το βάλεις κάτω..Ένας μήνας είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και ο 1 θα γίνει 2 και πάει λέγοντας..
Εκανα τελευταια γενικες εξετασεις.Εκτος απο εναν ελαφρυ υποθυρ/σμο.λιγο χαμηλο αιματοκριτη
και μια κυστη σε μια ωοθηκη κατα τ'αλλα καλα.
Αλλα δεν πηγα σε γαστρεντερολογο για το στομαχι μου ακομα γιατι θελω να ξεμπερδευω με την κυστη.Να τα πιανω ενα ενα με τη σειρα.
Θελω να κοιταξω το στομαχι μου γιατι εχω την αισθηση οτι δεν χωνευω σωστα.ωρες ωρες εχω ενα απιστευτο φουσκωμα χωρις να εχω φαει κατι ιδιαιτερο και αν φαω πιτες και αλλα τετοια τα χωνευω καμμια δυο μερες.Σχεδον κυριολεκτικα.
Αν φαω λιγο περιεργα ποναει απιστευτα το στομαχι μου και το καλοκαιρι που ξεφυγα λιγο στο φαι ενιωθα ωρες ωρες απιστευτες ξινιλες οπως οταν ημουν εγκυος και ενιωθα τα υγρα απο το στομαχι μου να ανεβαινουν προς τα πανω.
Ενταξει,νομιζω οτι ειναι λογικο μετα απο τετοια κακοχρησια που εκανα στον εαυτο μου.Και να φανταστεις οτι προσπαθουσα μετα πολυ συνειδητα να επανορθωσω σε εισαγωγικα οτι ζημια εκανα στον εαυτο μου.Ας πουμε ετρωγα απιστευτες ποσοτητες πριν απο το μεσημεριανο,εκανα εμετο,μετα επινα παρα παρα πολυ νερο για τα υγρα,και μετα ετρωγα κατι ελαφρυ για να μην τρυπησει το στομαχι μου που θα εμενε αδειο,απο τα οξεα που ειχαν μεινει.
Μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο δηλαδη.εγκλημα μαλλον.
Τελως παντων με το στομαχι μου θα ασχοληθω μολις κανω εγχειρηση την κυστη και μετα.
Ξερω ομως οτι πλεον δεν εχω πολλα περιθωρια να μην το κανω γιατι οσο περνανε τα χρονια καθε φορα που κανεις εμετο νιωθεις μετα πολυ χαλια σωματικα οχι πια μονο ψυχολογικα.
Παλιοτερα μπορει να εκανα εμετο μεχρι και 6-7 φορες την μερα και ενταξει να ειχα μια μικρη ατονια τωρα πλεον η μια φορα μπορει να με ριξει στο κρεβατι.
Γιαυτο μην αμελεις την υγεια σου.Οι εξετασεις σου να ειναι τακτικες .Πιστεψε με οσο πιο πολυ αρχιζεις να φροντιζεις τον εαυτο σου τοσο πιο καλα θα θελεις να του φερεσαι.
Και μετα απο το παιδακι σου εσυ εισαι ο επομενος ανθρωπος που αξιζει την απεραντη προσοχη σου.
Πολυ φιλικα
Μαρια
Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχα κι εγώ ( εννοείται ότι, σαν αρσενικός, δεν υπήρξα έγκυος! :) )Φούσκωμα και αυτή η αίσθηση ότι θα...ρθουν όλα πάνω!Quote:
Originally posted by marg
Αν φαω λιγο περιεργα ποναει απιστευτα το στομαχι μου και το καλοκαιρι που ξεφυγα λιγο στο φαι ενιωθα ωρες ωρες απιστευτες ξινιλες οπως οταν ημουν εγκυος και ενιωθα τα υγρα απο το στομαχι μου να ανεβαινουν προς τα πανω.
Το Σάββατο ήμουνα πολύ χάλια ψυχολογικά.Τσακώθηκα με τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς μου, είχα τόσο μεγάλη ανάγκη να μιλήσω, αλλά ήμουνα εκτός πόλεως και πως να μπω να σας πω τον πόνο μου...Μέσα σε όλα αυτά μοθ αρρώστησε και το παιδί με πυρετό 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, και σκέφτομαι μήπως με όλα αυτά που έκανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου τον έκανα φιλάσθενο..
Μαρία, υπάρχει λες πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο;...Θα πεθάνω από την στεναχώρια μου...Νιώθω άχρηστη, ανίκανη να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου, που δεν είμαι δίπλα του το πρωί όταν κλαίει και σπαράζει όταν φεύγω για δουλειά, που μεγαλώνει με την μητέρα μου, που ενώ κάνει ότι μπορεί νιώθω ότι δεν έχει άλλες αντοχές (της έχουνε συμβεί πολλά)..Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι μπορεί να καπνίζει ενώ είναι το παιδί μου μέσα στο ίδιο δωμάτιο και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να μιλήσω..Και τι να πω;Μου κρατάει το παιδί..Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό αλλά...έτσι εκτός των άλλων βγήκαι και αχάριστη...Αχάριστη που δεν εκτιμώ την βοήθεια που μου προσφέρει..ʼκουσα πολλά το σαββατοκύριακο..Πολλές κουβέντες που με πληγώσανε πάρα πολύ. Ευτυχώς που δεν κύλισα.Στο τσακ ήμουνα..Θέλω να μπω στο δημόσιο μπας και έτσι δουλεύω λογικές ώρες και μπορέσω να τον μεγαλώσω όπως πρέπει. Προσπαθώ, έχω κάνει ένα σωρό προκυρήξεις αλλά τίποτα..Χωρίς μέσον..
Χάλια είμαι..
Τώρα ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό που θα γράψω....δεν είμαι αχάριστη. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου και είμαι δημόσιος υπάλληλος από μικρή ηλικία.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαι χαλαρή, ήρεμη, ότι τα γράφω όλα κ.τ.λ. που όλοι αυτό πιστεύουν για το δημόσιο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στις θέσεις από τις οποίες πέρασα υπήρχε δουλίτσα και υπήρχε και αρκετό άγχος....(όπως και πολλές βρισιές από τον κόσμο). Εγώ όμως είμαι τόσο αγχώδης που νομίζω ότι θα ένιωθα το ίδιο όπου και να ήμουν. Το λέω για εσένα Νάσια μου που θεωρείς ότι το δημόσιο είναι ο παράδεισος. Δυστυχώς την κόλαση την έχουμε μέσα μας. Με τον εαυτό μας και με τις σκέψεις μας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι θα έχεις ένα καλό ωράριο και άρα ελεύθερο χρόνο για το παιδάκι σου. Εγώ όμως τελικά υπήρξαν φορές που ευχήθηκα να μην είχα τόσο ελεύθερο χρόνο. Γιατί το μυαλό μου θα ήταν απασχολημένο στη δουλειά και όχι στο πόσο κακιά είμαι και πόσο θέλω να πέσω με τα μούτρα στο φαγητό
nassia ,ειδα που ρωτησες πιο πανω,εγω ειμαι η κικη.γιατι ρωτησες?καλημερα!
Χωρίς συγκεκριμένο λόγο.Απλά εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή διάβαζα την ιστορία σουQuote:
Originally posted by femalethess
nassia ,ειδα που ρωτησες πιο πανω,εγω ειμαι η κικη.γιατι ρωτησες?καλημερα!