τιποτε κακο δεν προκαλεσες καλη μου :)Quote:
Originally posted by iliaxtis
δεν περίμενα να προκληθεί τόσο μεγάλο θέμα! Λυπάμαι αν προκάλεσα! Thanks anyway για όλα τα σχόλια! Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους που βρίσκονται σε δίαιτα και Καλές Γιορτές. Σήμερα ζυγίστηκα και έχω χάσει άλλα 2 κιλά!
εχει δικιο η εβελυν που σκεφτεται οτι μπορει να ενοιωσες αφιλοξενα με ολη αυτη τη συζητηση, ελπιζω να μην ενοιωσες ετσι..
οι συζητησεις που γινονται εδω μεσα για ολα τα θεματα που μας απασχολουν και οι αντιθετες αποψεις για πολλα θεματα, βοηθουν στους προβληματισμους ολων μας...καπως ετσι προχωραμε την σκεψη και τις αποφασεις μας γι αυτα που θελουμε να κανουμε για μας...
προσωπικα , οταν ηρθα εδω πριν μερικα χρονια, δεν ηξερα τι ακριβως θελω να κανω, ηξερα μονο πως θελω να το κανω και πως καποια στιγμη θα το επιδιωξω....
ηρθε λοιπον αυτην η στιγμη ξαφνικα,ενω ειχαν γινει αρκετα πραγματα στη ζωη μου, αφου ειχα ανταλλαξει πολλες σκεψεις εδω μεσα, αφου ειχα αλλαξει ακομα και καποιες αρχικες αποψεις μου, και κατασταλαξαν αυτα μεσα μου και νομισα(νομιζω)μ οτι βρηκα την πορεια που θα μπορουσε να με βοηθησει...
κι εσυ με την παρουσια σου, αυτο εκανες λοιπον...βοηθησες ολους μας να κανουμε μερικες σκεψεις ακομα για ολα αυτα, αλλα κυριως να γνωρισουμε εναν ακομα ανθρωπο που ταλαιπωρηθηκε απο το θεμα της σχεσης του με το φαγητο....
μπραβο για τα 2 σου κιλα και καλη συνεχεια :)
θα ειμαστε εδω να μας λες τα νεα σου ;)