-
δεν τον αγαπάς.φοβασαι να μεινεις μονη σου. και δεν το λεω εκ του ασφαλους..τα εχω ήδη κάνει.επιβεβαιώνει την χαμηλή εικόνα που έχεις για σένα και εσυ πιστεύεις υποσυνείδητα ότι το αξίζεις και οτι πρέπει να σου φέρεται ετσι και οτι σε αγαπάει για να σου φέρεται ετσι...και χτυπα 14ωρα για να τα έχεις όλα τελεια...
τα κανα όλα και εξακολουθώ να τα κάνω. το πρόβλημα όμως είμαι εγώ και όχι αυτός. αυτός καλά κάνει εγώ είμαι χαζή που κάθομαι.
αφού ειχες αυτοπεποιθηση δεν γίνεται κάπου θα έχει μείνει, κάπου θα έχει κρυφτεί με τόσο κυνηγητό που της έκανες. ψαξτο και βρες δραστηριότητες για σενα..το γυμναστήριο αν ΣΟΥ αρεσει συνέχισε (εξάλλου παράγεις ορμόνες που σε κάνουν να νιώθεις καλά), χαλάρωσε και είμαι σίγουρη οτι θα χάσεις τα κιλά πριν το καταλάβεις!!!αν όμως αυτό είναι δίκή ΣΟΥ επιλογή. κάνε και κανά ιατρικό έλεγχο καλου κακού γιατι με όλα αυτά ο οργανισμός σου μπορεί να έχει ανάγκη να σου πει κατι!
: )
-
elpida διάβασε αυτό:
Αγάπη Τοξική
Μόνο μην αρχίσεις να μετράς πόσες φορές θα νοιώσεις ότι σε περιγράφει.
Εμένα αυτό το άρθρο με βοήθησε πολύ, και σήμερα μου έδωσες την ευκαιρία να ξαναθυμηθώ κάποια πράγματα.
-
Είναι απίστευτο το πόσες φορές σκέφτηκα να μην αρχίσω να μετράω πόσες φορές ένιωσα ότι περιγράφει τη σχέση μου όπως μου είπες. Σοκαρίστηκα!!!! ναι είμαι σε μια τέτοια σχέση αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτό ουσιαστικά δεν είναι παραδοχή, γιατί αν ήταν παραδοχή θα την τελειωνα αυτή τη σχέση... ίσως αυτό να είναι που με εγκλωβίζει περισσότερο από όλα, το ότι το γνωρίζω αλλά δεν κάνω τίποτα γιαύτό συνειδητά.
-
Κουκλα μου ελπιδα εχεις συνηδητοποιησει οτι τα κιλα σου ειναι ελεχιστα?!
Οτι δεν θεωρησε καν παχυσαρκη η εστω χοντρουλα?!
Εχεις 14 κιλα παραπανω!!!!
ΣΙΓΑ!!Και αυτο πως το υποστηριζεις οτι πρεπει να εισαι ντε και καλα 56 κιλα ?Επειδη εισαι 1.63?
Εσυ μπορει να εισαι μια αλλη ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ!!Μια αλλη ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!
Ακουσες κανεναν να λεει οτι δεν θα ηθελε την Μπελουτσι η την Μπαρμπα για ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!!
Δεν σου λεω να μην τα χασεις εφοσον σε ενοχλουν.
Σου λεω να μη σου γινουν εμμονη ιδεα .και αυτα που εχεις τωρα να τα εκμεταλευτης για το καλυτερο!!!
Η ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!
Σου λεω επισης οτι επειδη το δικο σου προβλημα ξεκινα (για μενα )μεσα απο την σχεση σου και ισως το φαγητο για σενα να ειναι στηριγμα ,πρεπει να μπεις στο εξης διλλημα.:
ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗΝ ΚΟΚΟ Η ΤΗΝ ΚΙΚΗ..!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΞΙΚΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ?ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ.
ΚΙ ΑΝ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ?ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...
ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ...
ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ,ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ...
-
το dexaki εχει δικιο ελπιδα μου...τα κιλα σου δεν ειναι τιποτα...ημουν 62 κιλα και ειχα εμμονες τετοιες οπως εσυ...μην σε παιρνει απο κατω..ειναι λιγα και χανονται ευκολα χωρις ακροτητες αν το επιθυμεις τοσο...ετσι μου ελεγαν και εμενα και τους εγραφα ολους...νομιζα οτι δεν καταλαβαιναν ατομα τα οποια ειχαν περασει απο την ιδια φαση με εμενα με 5 κιλα επιπλεον...οτι γινεται εμμονη, σε καταστρεφει...μην αναγκαστεις να χασεις και την ζωη σου μαζι με τα κιλα σου..ολα στο χερι σου ειναι!...και μπορεις να τα καταφερεις..βγαζεις δυναμη ψυχης..μην παραιτεισαι..συνεχισε ηπια και ολα θα πανε καλα...69 κιλακια εισαι!..χανονται γλυκα!..εμεις εδω ειμαστε για οτι θελησεις!για οτιδηποτε ομως,..βγαλε απο το μυαλο σου οτι εισαι μονη σου..ολοι με αυτο παλευουμε!
-
Γεια σου ελπιδα!!!!!!!
Πως εισαι ?Ολα καλα?
Κατεληξες καπου με τα κιλακια που ηθελες να χασεις?
Ανεβηκες λιγακι εστω ψυχολογικα?
Περιμενουμε νεα σου!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
-
Από 71,8 πήγα 69 κιλά και όπως έχω ξαναπεί επιτέλους συμβαδίζω με την μπαρούλα μου. ʼλλα 6-7 μέχρι το καλοκαίρι να φτάσω τουλάχιστον τα περσινά μου κιλά και τα υπόλοιπα κιλά τα αντιμετωπίζω τότε. ʼρχισα πάλι τις υπερβολές στην γυμναστική και τη δίαιτα και προσπαθώ να το ελέγξω κάπως. Έχω αρχίσει να τρώω λίγο παραπάνω από πρίν γιατί έπαιρνα λίγες θερμίδες... είχα πει ψέμματα στο forum και ντρέπομαι γιαυτό... έπαιρνα λιγότερες από 800 θερμίδες.... τώρα κάπου 1,000 θερμίδες και προσπαθώ να μειώσω λίγο την υπερβολή της γυμναστικής. Τα έχω ξανακάνει αυτά τα λάθη, αυτή την υπερβολή και είδα που με πήγε. Η διάθεση μου είναι ασανσέρ.... έχει φτιάξει κάπως όσον αφορά το πρόγραμμα διαιτας - γυμναστκης αλλά σε όλα τα άλλα αντισταθμίζεται από τον κατήφορο που έχει πάρει. Δεν ξέρω ίσως να φταίει ο καιρός, ίσως εγώ δεν ξέρω πάντως γενικά είμαι πιο ήρεμη και αυτό είναι καλό, ετσι;
-
Μπραβο ελπιδα !!!!
Σε βλεπω πιο κατασταλαγμενη και ειναι καλο αυτο.
Να ξερεις οτι πρεπει να παιρνεις τουλαχιστον 1000-1200 θερμιδες ημερησιως αλλιως δεν γινονται καυσεις και δεν χανουμε κιλα!!!
Ο Μυθος της αφαγιας ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!
Οταν δεν τρωμε δεν δουλευει ο μεταβολισμος και δεν λιωνει το λιπος!
Και πινουμε αρκετο νερο για να κανουμε πιπι αυτο που λιωνει!!
Παρε το prevetion του ιουνιου εχει τις τροφες που βοηθουν να χανουμε κιλα και να παιρνουμε και τις βιταμινες που χρειαζομαστε!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
-
Απορία: Γιατί αφήνουμε κάποιους ανθρώπους να διαμορφώνουν τη διάθεση μας και να τρέφοντα από ανασφάλειες που μας έχουν δημιουργήσει εν μέρει αυτοί. Για άλλους εδώ είναι η μητέρα τους για μένα είναι ο σύντροφος μου, ο άνθρωπος που επέλεξα για να περάσω τη ζωή μου μαζί του?.πάλι σήμερα μου είπε πόσο απέχω από την εικόνα ενός ωραίου σώματος και πόσο απογοητευμένος είναι από την ανικανότητα μου να αδυνατίσω και να γίνω «φέτες». Κι εγώ αντί να του πω να πάει από κει που ήρθε κάθομαι και σκάω που τον απογοήτευσα και του λέω μέχρι και να πάει με άλλες για να έχει το κορμί που γουστάρει στο κρεβάτι του. Ας με αφήσουν όλοι να ασχοληθώ μόνη μου με αυτά που θέλω να κάνω, χωρίς να με πιέζουν, θέλω να το κάνω όπως πρέπει όχι με αφαγίες, εξαντλητικές δίαιτες και διουρητικά και εμετούς. Θέλω να το κάνω όπως πρέπει και για να το κάνω έτσι ας τους πει κάποιος να μη με πιέζουν, να με αφήσουν μόνη μου να κάνω τουλάχιστον αυτό
-
Ελπιδάκι, κουράγιο...
Αν δε σε αφήνουν ήσυχη, τουλάχιστον γράψε τους εκεί που ξέρεις... Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις τα αφτιά σου όταν κάποιος σε πατάει εκεί που πονάς, αλλά σκέψου ότι όταν θα έχεις καταφέρει το σκοπό σου και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κακό στον εαυτό σου, θα μπορείς να τους πεις να πάνε από εκεί που ήρθαν!
Τώρα συγκεκριμένα για το αγόρι σου, τον αγαπάς πραγματικά; Ή είσαι μαζί του από ανασφάλεια; Δε σε κατακρίνω, έχω βρεθεί κι εγώ στη θέση σου και μάλιστα ο πρώην μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Παρόλο που δε μου έλεγε άμεσα τίποτα για το σώμα μου, όλο σχολίαζε άλλες κοπέλες που είχαν ωραίο σώμα ή μου μίλαγε για την πρώην του τη χορεύτρια και την πρώην του που πήγε στα καλλιστεία...
Βέβαια τώρα έχουμε χωρίσει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και έχω μια καινούργια σχέση, αλλά ακόμα οι πληγές μου δεν έχουν κλείσει... Όμως το έχω συζητήσει με την ψυχολόγο μου και μου είπε ότι οι άνθρωποι που κάνουν τέτοια αιχμηρά σχόλια στους άλλους κατά βάθος θέλουν να καλύψουν έτσι τις δικές τους ανασφάλειες. Το καλύτερο; Ο ίδιος ο πρώην μου παραδέχτηκε ότι μου τα έλεγε όλα αυτά επειδή πίστευε ότι ήμουν πολύ καλή γι'αυτόν και ήθελε με αυτό τον τρόπο να με "δέσει" για να μη φύγω!
Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το αγόρι σου; Νομίζω πως πρέπει να δεις αν σου προσφέρει πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι και να αποφασίσεις αν όντως θέλεις να μείνεις κοντά του. Μη μένεις μαζί του μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι δε θα βρεις κάτι καλύτερο...
-
Τον αγαπάω πολύ γιαυτό και δεν έχω φύγει από αυτή την σχέση. Πιστεύω κι εγώ ότι είναι από ανασφάλεια όλη αυτή η συμπεριφορά αλλά παρόλο που την έχω εκλογικεύσει πλήρως δεν σταματάει να με επηρεάζει. Το άσχημο για μένα είναι ότι αυτές τις στιγμές γίνομαι πάλι αδύναμη όσον αφορά το φαγητό και ξεσπάω εκεί και μετά πάλι με πιάνει ο γνωστός πανικός να φύγει από πάνω μου όλο αυτό το φαγητό που έφαγα με κάθε τρόπο. Πάντως παρατηρώ ότι τώρα που πήρε κάποια κιλά έχει την ίδια κριτική συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό του
-
Ελπιδα να σου κανω εγω την ερωτηση.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ???
Απαντησε σε παρακαλω ,γιατι κατι δεν μου κολλαει μανα μου.
Ενω συμφωνεις με ολα οσα σου λεμε,και ολα αυτα καταληγουν στην σχεση σου,η οποια δεν ειναι και οτι καλυτερο για σενα ,θα ελεγα το αντιθετο,εσυ εμμεσως πλην σαφως λες ναι αλλα........Και την κανεις με ελαφρυα πηδηματακια!
Μηπως (λεω εγω)τελικα η σχεση δεν εχει προβλημα που να το δημιουργει ο καλος σου?
Μηπως δεν ξεσπας στο φαι,αλλα εχεις να λες γιατην σχεση γιατι δεν μπορεις να χασεις τα κιλα που θελεις επειδη τρως γιατι στην ουσια θελεις να τρως και σου αρεσει?
Μηπως απλα σου ειναι δυσκολο να παραδεχτεις στον καλο σου οτι εγω μου αρεσω οπως ειμαι και μου αρεσει να τρωω οπως τρωω??
Ευχομαι χιλιες φορες να συμβαινει κατι τετοιο ,γιατι ειναι πιο φυσιολογικο και αφορα εσενα προσωπικα .Φυσικα δεν χρειαζεται να δινεις λογαριασμο σε κανεναν τι τρως .
Γιατι η αλλη πλευρα δεν ειναι καθολου καλη ,παντα κατα την γνωμη μου....!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
-
Μακάρι να συνέβαινε αυτό που περιγράφεις dexa. Αυτό θα σήμαινε ότι το φαγητό θα ήταν φίλος και εγώ δεν θα έτρεμα κάθε φορά την ώρα που πλησιάζει η ώρα κάποιου γεύματος. Πριν τον γνωρίσω ήμουν πολύ πιο ισορροπημένη και είχα πολύ καλύτερη εικόνα του εαυτού μου είναι λες και πάτησε σε όλα τα σωστά κουμπιά για να κατέβει ο διακόπτης της αυτοπεποίθησης. Όταν άρχισε να αλλάζει η στάση μου απέναντι στο φαγητό νόμιζα ότι συνέβαινε κάτι καλό, ότι επιτέλους μάθαινα να τρωω σωστά να το ελέγχω και όχι να με ελέγχει. Μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω ότι δεν είναι φυσιολογικό, ότι είναι διαταραχή, ότι συνδεόταν αυτόματα με την ανάγκη για έλεγχο και την χαμηλή αυτοεκτίμηση και προχωρώντας τους κρίκους τις αλυσίδας είδα ότι και χρονικά αλλά και λογικά ξεκινάει από την στιγμή που η προτροπή του καλού μου έγινε πίεση και όταν ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με όλες τις γυναίκες του κόσμου? γιατί όσο και να παλεύω πάντα θα υπάρχει κάποια καλύτερη, πιο αδύνατη, ομορφότερη, πιο σφιχτή κτλ κτλ και έπρεπε να τις κερδίσω όλες και γρήγορα. Και κάπως έτσι δεν έτρωγα για μέρες η έτρωγα το απειροελάχιστο και μετά έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου και κάτι παραπάνω και φυσικά μετά ο πανικός να το αποβάλλω στην αρχή ήταν γυμναστική 4-5 ώρες την ημέρα κάθε μέρα?. Δεν έφτανε?.μετά και τα διουρητικά, καθαρτικά, εμετοί ?. Ομορφιές? κάθε φορά που έτρωγα, έστω και μισό μήλο έκλαιγα. Οπότε όχι δεν μου αρέσει το φαί, δεν το απολαμβάνω, είναι ο εχθρός μου, είναι αυτό που πρέπει να νικήσω.
Και τον καλό μου ναι τον αγαπώ αλλά και ναι δεν μου κάνει καλό αυτή η σχέση αλλά δεν μπορώ απλά να φύγω, όσον αφορά εμένα είναι ο άνθρωπος μου και ακόμα πιστεύω ότι όταν θα φτιάξω το σώμα μου θα φτιάξουν τα πράγματα. Παραμυθιάζομαι; Πολύ πιθανόν, αλλά εχω αποφασίσει να το διαπιστώσω κατ?ιδίαν και εμπειρικά όποτε μπορείτε να κατακρίνετε όσο θέλετε τις επιλογές μου όσον αφορά την σχέση μου, κι εγώ το κάνω? αλλά δεν παύει να είναι επιλογή μου.
-
Ελπιδα καλημερα
Δεν τιθεται θεμα επιλογης και δεν μας πεφτει λογος.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Απλα συζητηση κανουμε και ισως βοηθησουμε να δεις απο ''εξω ''την κατασταση.
Ειδες καθολου το θεμα ψυχολογου που λεγαμε?
Ακομα και μονη σου καντο ,μην το αφηνεις.
Περιμενω νεα σου .
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!