-
Εγώ πάντως ως μαμά θα τα βάλω με την μαμά σου.
Δεν είναι δυνατόν μια μητέρα που αγαπά το παιδί της να το κομπλάρει έτσι.
ΕΛΕΟΣ??????..
Είσαι 1,58 και 57 κιλά και η μαμά σου σε λέει χοντρή????? Καλύτερα να τα βρει η ίδια με τον εαυτό της πρώτα και μετά να κάνει κριτική.
Δεν λέω περισσότερα γιατί μάλλον θα παραφερθώ???..
Πάντως κορίτσι μου ο εχθρός μας δεν είναι το φαγητό αλλά η ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας. Και αυτή δυστυχώς διαμορφώνεται ΚΑΙ από τις αντιδράσεις των άλλων απέναντι μας.
Για σκέψου το.
-
Hello jasmine! Να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια με τον τρόπο που αποφάσισες να τα χάσεις και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Το ότι δεν έχεις πρόβλημα βάρους είναι δεδομένο, αλλά σε καταλαβαίνω, γιατι κι εγώ θέλω να χάσω μόλις 4 και μου πέφτει πολύ το ηθικό όταν δεν τα καταφέρνω... Anyway, περιμένω να δω πώς τα πας! Φιλάκια!!!
-
ratataplan το ξέρω..Πιστεύω ήθελε να μου το πει με καλύτερο τρόπο αλλά εκείνη τη στιγμή έτσι θα της βγήκε..Η αλήθεια είναι πως με πείραξε και ένιωσα άσχημα, αλλά ίσως, αν δε μου το είχε πει, να μην το είχα πάρει ακόμη απόφαση να ξεκινήσω τη δίαιτα!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να δώ πόσο θα ειμαι!!
-
jasmine καλη συνεχεια κουκλα μου.
-
jasmine καλή δύναμη. Το θέμα σου έχει γίνει το moto μου
κι εγώ Θα Αδυνατίσω!
Ξεκίνησα ξανά από την αρχή αλλά με άλλη ψυχολογία αυτή τη φορά... χτύπησα 70 (Θέε μου!!!) την μπαρούλα μου δεν την άλλαξα αλλά σκοπέυω να την αλλάζω μόνο προς τα κάτω απο δω και μπρός.... 9-10 κιλά μεχρι το καλοκαίρι θέλω και μετά ασχολούμε με τα υπόλοιπα 5. Καλό κουράγιο λοιπόν και με καλή ψυχολογία και τα 700 Gr είναι μια χαρά απώλεια. Ανυπομονώ κι εγώ για την Τρίτη για να πάρω λίγο κουράγιο ακόμα. Ναιιιιι ομαδική δίαιταααααα! :)
-
Σήμερα 55,7. Το ξέρω ότι χάνω αργά, αλλά πλέον δε με απασχολεί.
ʼλλωστε αυτή την εβδομάδα δεν πήγε και τόσο καλά η δίαιτα, γιατί ένα βράδυ έφαγα κάτι φυστίκια :D και μία μέρα λίγο παγωτό.
Τώρα ελπίζω να τα πάω καλύτερα!!
Το καλό είναι πως δεν έχω βουλιμικά επισόδεια επειδή τρώω σωστα!Μόνο που πρέπει να μη ζυγίζομαι κάθε μερα...
ʼντε τέλη Ιουνίου ίσως να έχω χάσει 5 κιλα! :)
-
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ.1 ΚΙΛΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ JASMINAKI...ΦΙΛΑΚΙΑ!
-
Jasmine συνέχισε και θα πετύχεις.
Είναι πολύ σημαντικό που περιορίσθηκαν τα βουλιμικά επεισόδια
-
Εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω ότι 600-700 gr την εβδομάδα δεν είναι λίγα. Μια χαρά ειναι, σταθερή απώλεια κάθε εβδομάδα και με μικρές παρασπονδίες. Τέλεια! Τέλεια! Θέα θα γίνεις κοπελιά και έχεις βρει και τον σωστό τρόπο!
-
Καλημέρα! Αυτή την εβδομάδα δεν είχα απώλεια κιλών, αλλά δε με ενόχλησε και πολύ.
Αποφάσισα να δω μία διατροφολόγο, κάτι που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενη που θα ξεκινήσω με τη διατροφολόγο γιατί θα με βοηθήσει πολύ και ακόμη πιο χαρούμενη επειδή νιώθω οτί έχω νικήσει, σε ένα βαθμό, τη βουλιμία :)
-
jasmine μπραβο κουκλα μου.
Νομιζω οτι πια με συνειδηση κανεις οτι κανεις.
Γι'αυτο ακολουθεις τα σωστα βηματα.
Και σε διαβαζω ψυχολογικα ανεβασμενη!!!!!
Αυτο ειναι ακομα καλυτερο!!!!!!!!!
Το βασικοτερο καλη μου να εισαι καλα και να εχεις κεφια .Ολα τα αλλα γινονται!!!
Περιμενουμε .
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
-
Kalimera.
Tha ithela apla na anafero oti skopevo na mpo stin diadikasia laparoskopikis topothetisis daktiliou. Kai den to kribo oti psiloanisixo ligo. Eimai 35eton, 1.68, eimai 116 kila kai o giatros mou eipe oti prepei na katebo sta 70
-
Kαλως την!!!!!!!!!!
Μπραβο γιατι πηρες την μεγαλη αποφαση να βαλεις ενα τελος στον αγωνα σου ,που ολοι καταλαβαινουμε.
Δεν ειναι κακο που ανυσηχεις.Αντιθετα θα ελεγα οτι ειναι φυσιολογικο γιατι αναφερομαστε σε μια απλη λαπαροσκοπικη εμεμβαση αλλα δεν παυει να ειναο χειρουργειο.
Ολα αυτα ομως θα τα αναφερεις στον γιατρο σου και αυτος με την σειρα του θα σου εξηγησει τι και πως.
Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και οτι θελησεις ειμαστε ολοι εδω .
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!1
-
Jasmine πως πας με τη δίαιτα;Όλα καλά;Πήγες σε ειδικό;Έχεις αποτελέσματα; :) :) :)
-
kleanthi!! Είμαι 55,4 σήμερα.
Ήθελα να πάω σε μία ειδικό, αλλα πριν λίγες ημέρες γέννησε, οπότε πρέπει να βρω άλλη και θέλω να ειναι και στην περιοχή μου! το ψάχνω.....