Γιασμηννννννν!!!!!!!!!
Που εισαι γιασμην?!?
Απο την ημερα της επεμβασης δεν ακουστηκες!!!!
Περιμενουμε οπωσδηποτε νεα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Printable View
Γιασμηννννννν!!!!!!!!!
Που εισαι γιασμην?!?
Απο την ημερα της επεμβασης δεν ακουστηκες!!!!
Περιμενουμε οπωσδηποτε νεα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
για σας παιδιά εδώ είμαι κι εγώ με το καινούργιο μου δαχτυλιδάκι για το οποίο είμαι πολύ περήφανη. Μετά με το ραντεβού που είχα με τον γιατρό (κ. Ασωνίτη) έκλεισα ραντεβού για τις 14.06 στο ιατρικό Ψυχικού όπου και έκανα την επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά (έκτος από την πρώτη εφιαλτική νύχτα, λόγο του πόνου στον αριστερό μου ώμο).
εχθές έκανα και την πρώτη ρύθμιση 1,5 cc, και είδα και τα πρώτα 6 κιλάκια να φεύγουν
ΓΙΑΣΜΗΝ,ΜΠΡΑΒΟ!ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΑΧΤΥΚΙΔΑΚΙ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ 'Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΦΙΛΑΚΙΑ!! !!!!!!
καλημέρα σας, μόλις σήμερα σας ανακάλυψα και χαίρομαι που βρήκα μια τέτοια παρέα με κοινούς προβληματισμούς και κυρίως υποστήριξη, έχω και εγώ 90 κιλά και είμα 1,66 έχω προσπαθήσει πολές φορές με δίαιτες αλλά δυστηχώς δεν τις τηρώ έτσι χάνω γύρω στα 4-5 κιλά και τα ξαναπάιρνω αμέσως. Επίσης έχω και υποθυροϊδισμό, γέννησα τον Νοέμβριο , καταλαβαίνεται Έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά πως πρέπει επειγόντος να κάνω κάτι, Την επόμενη εβδομάδα έκλεισα ραντεβού με διαιτολόγο. Επίσης άκουσα για το ALCAT TEST τι γνώμη έχεται? Έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τελικά εάν είναι κάτι που σε βοηθάει να χάσεισ κιλά . Έχω απευθυνθεί σε διάφορα κέντρα και για το ίδιο πράγμα οι τιμές τους κειμαίνονται απο 250-650 ευρώ. Έχεται κάτι να μου προτείνεται ? Το έχει κάνει κάποιος απο εσάς είδε αποτελέσματα, και ποιό κέντρο θα προτείνατε ?
καλημέρα σας, μόλις σήμερα σας ανακάλυψα και χαίρομαι που βρήκα μια τέτοια παρέα με κοινούς προβληματισμούς και κυρίως υποστήριξη, έχω και εγώ 90 κιλά και είμα 1,66 έχω προσπαθήσει πολές φορές με δίαιτες αλλά δυστηχώς δεν τις τηρώ έτσι χάνω γύρω στα 4-5 κιλά και τα ξαναπάιρνω αμέσως. Επίσης έχω και υποθυροϊδισμό, γέννησα τον Νοέμβριο , καταλαβαίνεται Έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά πως πρέπει επειγόντος να κάνω κάτι, Την επόμενη εβδομάδα έκλεισα ραντεβού με διαιτολόγο. Επίσης άκουσα για το ALCAT TEST τι γνώμη έχεται? Έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τελικά εάν είναι κάτι που σε βοηθάει να χάσεισ κιλά . Έχω απευθυνθεί σε διάφορα κέντρα και για το ίδιο πράγμα οι τιμές τους κειμαίνονται απο 250-650 ευρώ. Έχεται κάτι να μου προτείνεται ? Το έχει κάνει κάποιος απο εσάς είδε αποτελέσματα, και ποιό κέντρο θα προτείνατε ?
Καλημερα και σε σενα ειμαι και εγω προσφατη στην παρεα
ελα εαν θελει ελα στο chat
ΗΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΗΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Γιασμήν μπράβο! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Φαντάζομαι είναι φοβερή ενθάρρυνση να βλέπεις τα πρώτα κιλά να φεύγουν. Καλή συνέχεια!
Φιλιά!
Σόφη μου, εγώ έκανα την επέμβαση με ΤΕΒΕ +3500 ευρώ(εδώ πρέπει να πω ότι συμφωνώ 100% με την dexa στο ότι ζήτησα στο γιατρό μου απόδειξη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ) . Εσύ τι ταμείο έχεις;
γιασμην τι κανεις;;;Ευχομαι να εισαι πολυ,πολυ καλα!!!!Οσο για το ταμειο που εχω; Το χειροτερο για αυτες τις επεμβασεις :ικα.Δυστυχως δεν με εγκρινει για ΔΜΣ34,40 που εχω.Αυτα....Φιλακια!!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?
Εχεις χαθει!
Καλο το δαχτυλιδακι?
Εμαθα εκανες και το πρωτο γεμισμα!!Μπραβο μπραβο!!
Σε ποσο καιρο το εκανες?Δεν πρεπει να περασε ουτε μηνας εαν υπολογιζω καλα.
Πες μας πως σου φανηκε?
Τι αισθηση εχεις?
Πεινας?
Πονας?
Περιμενουμε νεα σου οπωσδηποτε!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
γεια σου dexa μου, σου εστειλα εδω και μερικες μέρες U2U δεν το έλαβες;
καλά πάω όμως έχω κολλήσει και μετά το ΄γέμισμα δεν δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο.
Ναι πεινάω, και δεν έχω την αίσθηση του κορεσμού για περρισότερο από 2 ώρες. Δεν πονάω καθόλου, μετά την πρώτη εβδομάδα όλα ειναι όπως πρώτα.
Εχω περίπου 2cc (1,5cc+ 0,5cc στην τοποθέτηση). Ο γιατρός μου έρχεται 2/08 αναρωτιέμαι να πάω και για δευτερη ρυθμησή; Εσείς τι λέτε;