-
Ναι λίγα μάθαμε από αυτόν και τώρα πρέπει να τον εξαφανήσουμε....
Δεν ξεχνώ τις εκπομπές για τα στρώματα. Όλη η Ελλάδα άλλαξε στρώμα.
Δεν ξεχνώ την εκπομπή για τους φυσικούς χυμούς (και καλά....)
Δεν ξεχνώ την εκπομπή για τα delivery και τις απάτες
Και αύριο θα δω την εκπομπή με τα ινστιτούτα αδυνατίσματος.
Έχει βγάλει τόσα και τόσα στην φόρα και δεν με νοιάζει ο τρόπος του.
-
Αυτην την εβδομαδα η συνεχεια απο την προηγουμενη εκπομπη του Ευαγγελατου.
Για τον δακτυλιο και τον συλλογο παχυσαρκων.
Πρεπει να το δουμε.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
-
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ "ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!
-
Σοφη εσυ εκεινη την ωρα να παιζεις σπιτακια με τον αντρα σου και να εχεται κλειστει την τηλεοραση
ΦΙΛΙΑ!!!!!!
-
τωρα στον ΑΝΤ1 η εκπομπη του ευαγγελατου για το κυκλωμα εκμεταλευσης των παχυσαρκων.
μολις εδειξε την περιπτωση της κοπελας μτων 62 κιλων που της ελεγε ο μεγαλογιατρος οτι θα της κανει δακτυλιο για να χασει 5-6 κιλα...
-
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΟΥΠΝΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ. PLEASE!!!!!!!!
-
KAΛΗΜΕΡΑ,ΚΛΕΑΝΘΗ.ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ;
-
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΙΤΙΑΣ!!!! ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!
ΚΑΙ Η ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!!!
-
Παιδιά τι έγινε στην εκπομπή χθες;
Κάποιος που να την είδε θα μας κάνει μια σύντομη ενημέρωση;
Ευχαριστώ και καλημέρα !!!
-
Καλημέρα.Βεβαίως και την είδα!Ολόκληρη!Από την αρχή μέχρι το τέλος...
Καλά βρε παιδιά,ήξερα ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις ,αλλά η ασυδοσία και η ασυνειδησία ορισμένων ανθρώπων είναι ανείπωτη!
Η εκπομπή έλεγε για τη διάσημη, δήθεν διαιτολόγο, Μ.Βουτσινά, η οποία ασκεί το επάγγελμα αυτό, χωρίς να έχει πτυχίο αναγνωρισμένο και το κυριότερο πως παίζει με την υγεία ατόμων!Έδινε γύρη που την κοστολογούσε 800 ευρώ!Κυριολεκτικά είναι απατεώνισσα η γυναίκα.
Επίσης είχε δίαιτες που έχανες 10 κιλά σε 28 μέρες και άλλες τέτοιες τρίχες...Παιδιά τραβάγανε όλοι τα μαλλιά τους!
-
ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ;
-
Έδειξε και λίγα βίντεο για δακτύλιο αλλά όχι πολλά πράγματα.Κυρίως είπε για τους διαιτολόγους και είπε μάλιστα πως το 50% αυτών που κάνουν το επάγγελμα δεν έχουν πτυχίο και κάνουν αλχημείες.
-
-
Καλως την Βουτσινα!!!!
Που πουλουσε την γυρη 800 ευρω γιατι ετσι αυτη κοστολογει την δουλεια της.Λες και την μαζευε αυτη απο τα λουλουδια .Θα μας τρελανουν τελειως.
Εγω το βαζακι των 200 γρ απο βιολογικα ειδη επεξεργασμενη την αγοραζω 7 ευρω.
Βεβαια και ο Ευαγγελατος αλλο σοου!!!!!!!!!!!
Να κλαψω η να γελασω ειναι!!!!
Εκει που λες τι καλα που εκανε και εβγαλε το θεμα ,σου ερχεται να μπεις στην τηλεοραση και το λιγοτερο να του πειςʽ:ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ????
Και ο προσκεκλησμενος εαν δεν πει αυτο ακριβως που θελει να ακουσει ο Ευαγγελατος ,φιδι που τον εφαγε!!!
Τι να πεις???Και που να το πεις!!!!!!!!!!!Μια εκπομπη για τον κοσμο δεν κανουν!!!!!!!!!
Κανουν εκπομπες για παρτη τους!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!
-
ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ;ΜΟΥ ΕΡΘΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ.ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΛΛΑ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΖΗ ΑΝΕΛΥΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ!!!!!ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!