-
Εεεπ! Θα μαλώσω! Δεν τα κόβουμε τα φάρμακα χωρίς να ρωτήσουμε...
Μάρω μου, άσε να περάσουν λίγες ημέρες και μετά ξαναπήγαινε στο γιατρό. Και το πρόβλημα που ανέφερε η Δεξα είναι μια πιθανότητα και μάλλον τον οισοφάγο σου δεν τον έχεις κοιτάξει. Μπορεί και να μην είναι τίποτα παρά μια αντίδραση σε στενοχώρια ή στρες που περνάς ή πέρασες πριν λίγο καιρό. Και τέλος, σκέψου τις συνέπειες αν δεν το κάνεις... θα σε κυνηγάω από τόπικ σε τόπικ για να πας στο γιατρό...
:P
-
Maria-Eleni, έχω πάει στο γιατρό... για την ακρίβεια σε 3 γιατρούς.
Εχεις δεί κάτι γριούλες που κουβαλάνε όλες τους τις εξετάσεις σε μια σακουλίτσα και τρέχουν απο γιατρό σε γιατρό?
Ετσι μοιάζω αυτή την εποχή!!!!!!
Ολοι συμφωνούν στο ΤΙ έχω... αλλά κανένας δεν έχει καταφέρει να μου πεί ΠΩΣ θα μου περάσει.
Εφαρμόζω τις οδηγίες περί διατροφής & φαρμάκων με ευλάβεια (σαν τις γιαγιούλες είπαμε....) και αντί να συνέρχομαι... χειροτερεύω !!!!!
Γι' αυτό έχουν σπάσει τα νεύρα μου και λέω να κάνω κι εγώ ότι με κάνει να νοιώσω καλύτερα, μήπως κόβοντας τα υπακτικά (εφ' όσον τρώω όλα όσα προβλέπονται απο το διαιτολόγιο που μου έχουν δώσει και στις σωστές ποσότητες) σταματήσει αυτός ο πόνος επιτέλους!!
(πάντως σήμερα, κατάφερα να φάω ένα ολόκληρο γιαούρτι με μούσλι, σε μόλις 15 λεπτά, αντί για 41 λεπτά που έκανα χθές...... χωρίς να με έχει πιάσει κανένας περίεργος πόνος... ακόμα.)
-
Υπομονη βρε Μαρω μου.
Για να το λεει ο γιατρος της παρεας κατι ξερει.
Ισως χρειαζεται τον χρονο του για να περασει.
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Λοιπόν ξέρετε γιατί μου αρέσει εδώ;
Γιατί εδώ υπάρχει η μοναδική παρέα που δεν ντρέπομαι να της πώ τα κιλά μου !!!
(εκτός απο τη συμπαράσταση που βρίσκω)
:D
-
ΜΑΡΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!1
Τι κανεις?
Πως παει τα στομαχακι?
Λιγο καλυτερα?
Περιμενω νεα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
@ dexa
Σε έχασα 2 μέρες!!!
Τι έγινες;;;;;
Το στομαχάκι είναι περίφημα... αφού έκοψα όλα όσα μου είχαν δώσει οι γιατροί. (Συγνώμη maria-eleni, που δεν άκουσα τη συμβουλή σου... αλλά δές για ποιό λόγο το έκανα.)
Το Σάββατο, εκεί που ήμουν έτοιμη να ξαναπάω στο νοσοκομείο γιατί πονούσα φρικτά, χαζοσερφάριζα στο ίντερνετ ψάχνοντας να βρώ πληροφορίες σχετικά με αυτό που έχω στα έντερα γιατί ήθελα να δώ αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει σε καρκίνο (τόσο φρικτά πονούσα).
Εκεί λοιπόν ανακάλυψα τα εξής συγκλονιστικά:
1. Απο το επίσημο site της ΕΛΙΓΑΣΤ (Ελληνική Εταιρεία Γαστρεντερολογίας και Διατροφής)...
Στην περίπτωσή μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα καθαρτικά. (Τέτοια μου είχαν δώσει, γι' αυτό τινάχτηκε όλο μου το σύστημα στον αέρα).
2. Απο το επίσημο site κάποιου γνωστού καθαρτικού:
Σε άτομα με υπέρταση ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα οσμωτικώς δρώντα καθαρτικά. (Τέτοιο ήταν το δεύτερο που μου είχε δώσει ο δεύτερος γιατρός του ΙΚΑ...., γι' αυτό την Παρασκευή είχα κάνει την απίστευτη κατακράτηση που σου έλεγα στο chat. Ανέβαζα πίεση!!!! )
Μόλις λοιπόν τα σταμάτησα όλα, μετά απο 24 ώρες επανήλθε ο οργανισμός μου στα φυσιολογικά του, δεν πονάω πουθενά και όλα "λειτουργούν" άψογα!!!
Τώρα θα πάω να κάνω και την τελευταία εξέταση που μου έχουν δώσει και θα πάω να τσακωθώ με τους γαστρεντερολόγους.
-
Μαρω ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ !!!!!
Πρωτα να σου ενα μεγαλο μπραβο γιατι βρε φιλη μου σου ''κοβει'' απιστευτα!!!
Και σου βγηκε και σε καλο!!!
Και δευτερον να σου οταν θα πας να τσακωθεις να δωσεις απο μια μπατσαρα στον καθενα απο την μαρινα ναπεις,και εαν σε ρωτησουν ,γιατι, να τους πεις ''ξερεις εσυ''!!!
Ε!!!Μερικοι ειναι σε εναν δικο τους ονειρικο κοσμο!!!
Κα μια ενημερωση!!!
Εξαφανιστηκα λογω δουλειας και ζεστης.
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Καμμιά καλή ιδέα για το πώς μπορεί να χάσει κάποιος 4 κιλά σε 4 εβδομάδες;;;;
SOS γιατί μέχρι τώρα βάδιζα με πολλή σιγουριά στον κατήφορο και φοβάμαι ότι θα το χάσω το στοίχημα στο τέλος.
Εχουν μείνει 4 εβδομάδες μέχρι τις 15 Αυγούστου κι εγώ είμαι στα 72,6 με στόχο τα 69 κιλά!!!!
-
Μάρω μου εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα!!! ;)
Συχνά γεύματα και μείωσε και λίγο τους υδατάνθρακες!!!!
Μπράβο που έχασες τόσα κιλά εγώ δεν μπορώ να χάσω 10-15 γμτ :P
-
Μπορεί να έχασα τόσα κιλά, αλλά τα έχασα σε μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τώρα με έχει πιάσει κ@λοπιλάλα και θέλω να χάσω 4 μαζεμένα μέσα σε 1 μήνα και δεν ξέρω πώς γίνεται.
Δεν θέλω να κάνω αυστηρή δίαιτα γιατί ξέρω ότι οι δίαιτες αφαγίας μόνο ζημιά κάνουν.
Υπάρχουν τίποτα χάπια που να βοηθάνε;;;
-
Ρε Μαρω τι γινεται βρε φιλη μου?
Σε διβαζω πανικοβλητη!!
Μην σε παιρνει απο κατω .
Εσυ εισαι ο βραχος της παρεας εδω!!
Για χαπια -φαρμακα δεν θα σου πω.Αλλα μηπως να εβλεπες τα xs που εχουν μεγαλη επιτυχια σε ποντους?
Λιγο περισσοτερο νερακι και αυτο το μηνα ισως να το εριχνες σαλατουλες με κρεατακι και ψαρακι ?
Ελα βρε φιλη μου,εσενα δεν σε φοβαμαι!!Καλυτερο προγραμμα απο το δικο σου δεν υπαρχει!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Τα πήρα τα xs. Μου είπε και η φαρμακοποιός ότι όσες πελάτισές της τα έχουν πάρει έχουν δεί διαφορά.
Ας ελπίσουμε....
-
Ειδομεν Μαρω ειδομεν!!!
Και ας ευχηθουμε ολοι μαζι με μια φωνη τα xs να ειναι ονομα και πραγμα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
τελικα τα xs προσφερουν τιποτα?? φανταζομαι μονο σε συνδυασμο με σωστη υγιεινη διατροφη...
Μαρω απο τοτε που τα πηρες βλεπω (στο τικερακι σου) αισθητη απωλεια στα xs οφειλεται??????
-
Γειά σας και πάλι καλές μου φιλενάδες.
Μετά απο πολλούς μήνες εξαφάνισης, (λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας & αυξημένων δραστηριοτήτων στην προσωπική μου ζωή) ξαναγύρισα στην παρέα σας.
Εγιναν πολλά μέσα σε αυτούς τους μήνες. Τα περισσότερα δεν ενδιαφέρουν αυτό το φόρουμ. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι το παρακάτω.
Απο τον Αύγουστο που είχα φτάσει τα 69 κιλά και είχα άλλα 10 για χάσιμο, πήρα μερικά λόγω ταξιδιών, Χριστουγέννων κλπ τα οποία όμως είχα ξαναφέρει σε λογαριασμό και τα έχανα πάλι με ρυθμό μισό κιλό τη βδομάδα απο τις γιορτές και μετά, στοχεύοντας να έχω φτάσει τα 59 τον φετεινό Αύγουστο. Ολα πήγαιναν καλά.
Πρίν λίγες μέρες ο "αγαπημένος" μου μου δήλωσε ότι χωρίζουμε γιατί είμαι χοντρή, δεν βλέπει να χάνω τα κιλά μου γρήγορα, είμαι και άσχημη κι ότι έχει βρεί μια πιό μικρή σε ηλικία, πιό λεπτή και πιό όμορφη, έχει "τσιγκλιστεί" μαζί της και φεύγει να δοκιμάσει την τύχη του.
Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτό με χτύπησε άσχημα.
Τις πρώτες 2 μέρες μετά το γεγονός αυτό, ότι έτρωγα το έκανα εμετό.
Στη συνέχεια εδώ και μια βδομάδα έχω σταματήσει να τρώω οτιδήποτε. Πίνω μόνο νερό (γύρω στα 2 λίτρα την ημέρα) και καφέδες.
Δεν μπορώ να βάλω στο στόμα μου τίποτα. Χθές μόνο κατάφερα να φάω ένα κουλουράκι διαίτης (απο αυτά τα μικρά και λεπτά). Ολο το 24ωρο ένα κουλουράκι, αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτε άλλο.
Μόλις μου μυρίσει ή σκεφτώ φαγητό μου έρχεται εμετός. Αφού να σκεφτείτε, αύριο έχουμε κανονίσει να πάμε εκδρομή στην Κόρινθο με μια παρέα και μόνο που σκέφτηκα ότι θα πάμε εκεί και θα καταλήξουμε πάλι σε καμμιά ταβέρνα τα έβγαλα. Ετσι αποφάσισα να μην πάω για να μην αναγκαστώ να φάω και μετά τα βγάλω μπροστά σε όλους!
Χάνω βάρος με ρυθμό 600-800 γραμμάρια την ημέρα.
Απο όσα έχω διαβάσει για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής, καταλαβαίνω ότι αυτό που με έχει πιάσει είναι αρχή νευρικής ανορεξίας, που δημιουργήθηκε απο το σόκ του χωρισμού σε συνδυασμό με την αιτία που μου δήλωσε.
Δεν μπορώ όμως να βρώ μέσα μου τη δύναμη να το σταματήσω.
Σκέφτηκα να πάω κατ' ευθείαν σε γιατρό.
Αλλά απο την άλλη μεριά, θέλω να "εκμεταλευτώ" την κατάσταση για να χάσω κάποιο βάρος. Να ξεκολήσω και μετά να πάω σε γιατρό.
Δεν ξέρω αν η σκέψη μου αυτή είναι λογική γιατί έχει θολώσει το μυαλό μου.
"Σε χωρίζω γιατί είσαι χοντρή"....
Δεν ξέρω αν αυτό που με τσάκισε ήταν το "σε χωρίζω" ή το "είσαι χοντρή".
Αυτά τα νέα μου.
Φιλιά σε όλες και όλους